Home \ konst
 

Skapa ett SoundCloud-konto.

 

SoundCloud är en online-plattform som låter dig ladda upp, spela in, marknadsföra och dela med dig av din egen musik. Om du vill publicera dina senaste coverlåtar eller lyssna på en väns musik, är SoundCloud ett utmärkt val. Börja med steg 1 för att starta ditt eget SoundCloud-konto.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Skapa ett SoundCloud-konto  ,

    
   
 1.            1      Registrera dig för SoundCloud. Gå till www.soundcloud.com och klicka på "Registrera" i det övre högra hörnet av skärmen. Ett popup-fönster öppnas. Här är tre sätt att skapa ditt konto: via Facebook, Google+ eller Email. 
    
  • Om du vill skapa ditt konto via Facebook klickar du på det här alternativet och du omdirigeras till en behörighetssida där du kan välja att få meddelanden om SoundCloud-e-post och acceptera sekretesspolicyen. Fyll i formuläret och klicka på "Registrera".
  •  
  • Om du vill skapa ditt konto via Google+ klickar du på det här alternativet och du blir ombedd att låta SoundCloud komma åt ditt Google+ konto. Precis som med Facebook-alternativet måste du också acceptera integritetspolicyen och användarvillkoren här. Fyll i formuläret och klicka på "Registrera".
  •  
  • Om du vill aktivera ditt konto via e-post klickar du på det här alternativet och du blir uppmanad att ange din e-postadress. Välj ett lösenord, bekräfta det i nästa ruta och acceptera sekretesspolicyen och användarvillkoren. Klicka på "Registrera". Om du väljer det här alternativet måste du också välja ett användarnamn.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Välj dina favorittyper av musik och ljud. När du har registrerat SoundCloud frågar du vilka genrer du vill höra från en lista. Om du inte vill hantera det, kan du klicka på "Hoppa över och avsluta" för att hoppa över det här steget.       
 4.  
 5.             3      Verifiera ditt konto. Kontrollera din e-postbrevlåda för ett email från SoundCloud angående registreringsprocessen. Klicka på länken i e-postmeddelandet för att bekräfta din adress. Ditt konto är nu skapat och olåst!                 
 6.  
             

  Del 2      Ställ in ditt SoundCloud-konto  ,

    
   
 1.             1      Redigera din profil. Gå till dina kontoinställningar och redigera din profil - det är den första sidan du öppnar. På den här sidan kan du lägga till en profilbild, ändra namn och stad och välj vad du vill att SoundCloud ska använda (upp till tre från listan).       
 2.  
 3.             2      Redigera din utökade profil. På höger sida hittar du en uppräkning med menyalternativ - klicka på "Avancerad profil". Här kan du infoga en beskrivning och infoga länkar till dina andra onlineprofiler.       
 4.  
 5.             3      Ladda upp din musik. För att ladda upp musik, klicka på "Upload & amp; Share". Här är två alternativ: 
    
  • Du kan välja och ladda upp en befintlig inspelning.
  •  
  • Du kan spela in din musik direkt online på SoundCloud.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var uppmärksam på dig. När du har laddat upp en av dina låtar, var noga med att lägga till taggar och albumkonst och interagera med så många användare som möjligt. Detta kommer att göra dig bättre känd på SoundCloud.       
 8.  
             

Tips .

                  
Konst populär:
Ha det roligt när du är uttråkad hemma.

Hur man läser piano.

Organisera en talangshow.

Skapa en bra dokumentär.

Börja med Stand up Comedy.

Spelar klassisk gitarr.

Bli skådespelare eller skådespelerska.

Gör en Batman kostym själv.

Bli en bra sångare utan att spendera timmar.

Transponera musik från CDur i B major.

Förbättra din egen röstkvalitet.

Skriv rap eller hip hop texter.

Gör ett pengar regn rätt.

Hur man gör en Catwoman kostym själv.

Läs mer.

Gör ett genombrott i Hollywood.

Gör en Lego film.

Rengör gitarrsträngarna.

Gör någon att skratta.

Spelar med ett spöklikt mynt.

Hur man läser piano.

ako woman