Home \ konst
 

Skapa ett mixband eller en CD.

 

Det är en konst att sätta ihop ett bra mixband eller en bra CD. Hur bra det slutliga resultatet blir beror på vilka låtar du väljer och vilka kriterier du väljer dem. En kompilering av musik på en mixband eller en CD är en bra idé för en personlig present.

                

Förfarande .

    
   
 1.   1      Tänk på vem som ska lyssna på musiken. Är mixbandet eller CD-skivan själv? För dina kompisar? För din flickvän? Tänk på vilken typ av musik personen skulle vilja ha. Din mormor kan vara mindre nöjd med en samling av de bästa Death Metal hitsna 2001 (om hon självklart inte gillar den här musiken), men kanske föredrar hon att lyssna på klassisk musik eller folkmusik.        
 2.  
 3.   2      Tänk på om kompileringen ska ge vissa känslor eller ett meddelande. Välj musik du gillar också. Det kommer att noteras i den färdiga mixen om kompileringen var kul.     
 4.  
 5.   3      Fokusera inte för mycket på en genre eller ett musikalt tema. Du kan också arbeta med mycket olika låtar, så det finns en intressant kontrast när du lyssnar.     
 6.  
 7.   4      Håll dig flexibel. Först samla många låtar för det grova utkastet på CD: n. Du kommer förmodligen att sortera ut några av dem senare.     
 8.  
 9.   5      Prova olika kompileringar och sångsekvenser. Mix-Tape ska bli ett Gesamtkunstwerk och lyssnaren borde inte bli uttråkad senare eller hoppa över låtar. De första låtarna bör inspirera lyssnaren och locka upp sin fulla uppmärksamhet. Långsamma och tysta låtar kan grupperas i en grupp som successivt följs av snabbare och mer optimistiska låtar. En groovy rocksång går inte så bra strax efter en lugn och romantisk sång.     
 10.  
 11.   6      Gör den slutliga sammanställningen och lyssna på det några gånger. Kanske får du reda på att du vill släppa några låtar men du vill lägga in andra istället. Ibland kommer de bästa idéerna till dig i slutet.     
 12.  
 13.   7      Spela in mixbandet eller bränn cd-skivan så snart du är nöjd med kompileringen. Du kan också skapa ett personligt skydd för cd: n. Om du använde MP3-filer för sammanställningen, bör du inte glömma att skapa din egen mapp för cd-skivan och märka den i enlighet med detta.               
 14.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Konst populär:
Skriv en symfoni.

Spelar tuban.

Läsa gitarrflikar.

Bygg ett surroundsystem.

Spelar ensam.

Läser en bok.

För att improvisera på piano.

Gör en Ninja Turtle Costume.

Läs manga.

Violinövning.

Gå med i röstet.

Ha kul på en regnig dag.

Skapa en superhjälte.

Anvisningar för anslutning av en effektförstärkare.

Få bra idéer för en sång.

Hitta ny musik efter eget tycke.

Var en popstjärna.

Dra nya strängar på en gitarr.

Skriv en kärlekssang.

Hur man läser piano.

Bli en sångare.

ako woman