Home \ konst
 

squinting.

 

Vill du irritera dina föräldrar, roa dina vänner eller lägga till det speciella någonting för din komedi rutin? Squinting (vänder ögonen inåt mot nascentret) är ett roligt, enkelt trick som aldrig misslyckas med att provocera någon reaktion alls. Du vet inte hur man byter? Följ dessa enkla steg för att skryta som en proffs (eller professionella squirmers, vem skulle ta det här jobbet, om så var fallet).

                 

Förfarande .

    
     
  1.   1      Håll ett finger eller stift i armlängden framför näsan. Fokusera blicken på ditt finger eller pennan. Det här kan vara lite av en belastning på ögonmusklerna eftersom du normalt inte använder dessa muskler på detta sätt. Nu snubblar du.        
  2.  
  3.   2     Flytta synfältet uppåt så att du bara stirrar upp, håller dina ögon inåt (som de brukade när du fokuserade på näsens spets).     
  4.  
  5.   3      Övning. Det kan vara svårt att hålla ögonen i den där fina positionen så fort du slutar hålla fast vid näsan. Squinting är en naturlig process som tjänar till att fokusera på något som ligger inom ett mycket kort avstånd, och när du tar bort fokus från det objektet (i detta fall din näsa), kommer din hjärna automatiskt att hålla ögonen på en Fokusera på ett avlägset objekt, som nästan omedelbart återvänder dina ögon till en icke-skarp position. Självklart kan du träna dina ögon för att hålla dig i en skarp position, men det tar ett tag.               
  6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Konst populär:
Beräkna BPM (slag per minut) av en låt.

Spela svart magi.

Överför musik från C till Eb.

Gör en Ninja mask av en T shirt.

Spela trombon.

Hitta ny musik efter eget tycke.

Skriv en episk dikt.

Skriv texter.

Hämta ett ISBN nummer.

Titta på en skräckfilm.

Gör ett spelprogram själv.

Hur man läser piano.

Blanda ett kortspel.

Gör en Batman kostym själv.

Ha det roligt när du är uttråkad hemma.

Flytta med ett piano.

Bygg en bambuflöjt.

Rengör en harmonik.

Reach tid snabbare.

Tolk Cup låten från filmen Pitch Perfect.

Ladda en PDF till en Kindle.

ako woman