Home \ konst
 

Gå med i X Factor.

 

X Factor är en otroligt populär TV-show där människor går till en audition för att bli sångare i nuvarande diagram. De upptäckte Leona Lewis, One Direction, Cher Lloyd, Olly Murs, Little Mix och Rebecca Ferguson. Om du också vill sjunga, här kommer en guide om hur man gör det.

              

Förfarande .

    

    1      Före Audition  ,

    
   
 1.            1      Du bör känna till tidsfrister och regler. Till exempel i USA och Storbritannien finns det olika data och regler. Se till att du fyller i alla nödvändiga saker och slutför varje steg före deadline.  
    
  • I USA måste du vara 12 år eller äldre (detta gäller även för grupper). Online-registrering för 2013 är redan klar, men du kan fortfarande skicka in en video. Om du är under 16 år måste en vuxen följa med dig till auditionen.
  •  
  • I Storbritannien måste du vara 16 år eller äldre. Detta gäller oavsett om du är i en grupp eller som en solo-handling.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lär dig en vers av en sång. Eller två låtar om personen framför dig sjöng samma låt. Du kommer att sjunga acapella framför en X Factor-lagmedlem och med publiken omkring dig (inga instrument eller bakgrundsmusik - bara du).  
    
  • Undvik att vara kliched. Bara sjunga Whitney Houston eller Jennifer Hudson om du är lika bra. Välj en låt som juryn inte har hört 500 gånger på den dagen. Om så är fallet kommer du att jämföras med alla andra på två olika nivåer.  
     
   • Juryen behöver inte känna till sången. Det kan faktiskt vara bättre om hon inte gör det.
   •  
    
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ansök online. Innan säsongen börjar, kommer det att finnas en onlineapplikation på X Factor-versionen av ditt lands hemsida. Det är fallet månader i förväg, så du kanske måste vänta till nästa säsong.  
    
  • Om du är i Storbritannien, har du tur. Varje år finns det många auditioner i "Mobilbilen". Så här deltog James Arthur i auditionen. Gå till hemsidan och besök Facebook och Twitter för att söka efter annonser när och varifrån en audition äger rum.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hitta en öppen gjutning. Om du saknade onlineapplikationen finns det fortfarande en öppen gjutning. Tusentals människor deltar. Om det finns en i ditt område, så är det bra! Gör dig smart och börja träna.  
    
  • Open Castings hölls 2013 i LA, Charleston, New Orleans, Long Island och Denver. Men det behöver inte nödvändigtvis vara fallet nästa år.
  •  
  • I England hölls de öppna auditionerna i London, Birmingham, Manchester, Cardiff och Glasgow. Men det fanns otaliga mobila auditioner - i Aberdeen, Colcherster, Isle of Wight och Dublin, för att bara nämna några.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Välj en outfit. Anteckningsblocket du får när du fyller i din formulär säger uttryckligen "Utan publiken". Det finns så många personligheter att det verkligen finns inga gränser. Välj vad som passar din personlighet.  
    
  • Denna show handlar om skådespelet. Detta säger anteckningen: "Klä dig som popstjärnan som du vill vara - vi letar efter nästa stora musikaliska sensation, så lämna ett intryck. Vi uppmanar också alla att föra affischer och banderoller till öppningen - ju mer märkbar, desto bättre! "  
  •  Lyckligtvis eller tyvärr (det är ingen som är så säker på det), det är inte okänt att bära din bröllopsklänning eller en kyckling på huvudet. Du kanske märker mer om du inte försöker så hårt, tro det eller inte.  
         
 10.  
 11.             6      Stanna på bollen. Stoppa inte om auditionen är månader före dig. Gå igenom dina bitar varannan eller tre dagar tills du kan stå dem på ett ben med händerna bakom ryggen. Titta på din rösthälsa för att komma igång.  
    
  • Drick mycket varmt vatten. Håll dig borta från alkohol (det torkar ut halsen) och kommer definitivt inte att röka. Om du är orolig för att du kan få en förkylning, drick grönt te, ananasjuice och slappna av din röst. Överanvänd inte din röst - så bryter du den.
  •  
                   
 12.  
             

    2      Vid öppen gjutning  ,

    
   
 1.             1      Gå tidigt. Det kommer verkligen att finnas tusentals andra som väntar bredvid dig för att få 30-årsåldern också. Det kommer att finnas begränsad parkering, så om du kan undvika att komma med bil gör du det. Och om du är mindreårig, ta en handledare med dig.  
    
  • Kom hit väldigt tidigt. Människor kommer köa i timmar på morgonen. Kanske vill du ha något att äta, dricka (vatten!), En stol och något att roa dig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var tålmodig. Detta kommer sannolikt att ta hela dagen. Detta gäller även om du informerades och var där vid 8 på morgonen. Du kommer att se tusentals människor och de kommer förmodligen inte att börja tills allt är förberedt och alla är i arenan (eller vilken typ av plats). Din audition kommer antagligen att äga rum ca 8 timmar efter ankomst.  
    
  • Kom ihåg vädret. Ditt hår och smink kanske inte ser så bra ut som du vill om din audition är klockan 5 på eftermiddagen, men du var där vid 5 på morgonen. Ta extra smink och bekväma skor. Du kommer vara glad att ha gjort det.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sjung ditt hjärta ut. Äntligen den roliga delen! När ditt nummer heter, kommer en lagmedlem (någon du inte vet) att närma dig och lyssna på dig sjunga. Du kommer att göra det framför alla - det finns ingen avskild del för sångare. Ta ett djupt andetag och gör något stort eller gå hem.  
    
  • Domaren kommer då att ge dig en artig ja eller nej. De får inte kritisera dig eller ge dig feedback. Om du klarar dig kommer du att bli ombedd till en annan audition senare på dagen.
  •  
         
 6.  
             

    3      Video Audition  ,

    
   
 1.             1      Om du är i USA, gör en video som visar dina talanger. 2013 var perioden att skicka in den från december till juni - det här är en lång tid att förbereda en video. Hitta en låt du älskar och använd elektroniken för att få dig att se bra ut. Men fusk inte!  
    
  • Med en högkvalitativ kamera är du förmodligen bättre. Experimentera med ljus och ljud i förväg för att se vad du har att göra med. Kanske vill du också experimentera med akustiken i olika rum i ditt hus.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Se till att du märker. Det är bara tråkiga videor - bara spendera 2 minuter på YouTube för att se vad du inte borde göra. Eftersom du saknar fördelen med din livliga och varma personlighet måste du komma ihåg så mycket som möjligt.  
    
  • Visa dem dina rörelser. Du kommer noga att se mer än bara din mun - stå lite borta från kameran så att de kan se din figur och din stil. Även om det handlar om din röst, vet vi alla att popstjärnor handlar om den bild som kan säljas.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Skicka in din video före deadline. Gå till webbplatsen och skicka in din video. Du kommer att styras genom processen och du kommer att bli ombedd att lämna information.  
    
  • Om du gillar dem kommer du att bli underrättad. Då kan du sova lugnt. Om du inte hör något, skicka inte in din video igen - laget måste verkligen fungera genom tusentals. Var tålamod.
  •  
         
 6.  
            

Tips .

                     
Konst populär:
Gör klor för Wolverine.

Gör en falsk hängslen.

Smuggla dig till en vuxenfilm.

Få en rekordavdelning.

Använd fotpedalen på pianot.

Hur man spelar Palm Mute.

Gör spraykonst.

Gör en Hermione Granger kostym.

Titta på en skräckfilm.

Var en bra hip hop dansare.

Vadslagning.

Shakespeare citat.

Gör en ögonlås.

Skriv trumma och bas korrekt.

Skriv en tonårig romantik.

Ha roligt hemma ensam.

Skapa en bra dokumentär.

Bli av med gamla böcker.

Spelar altsaxofon.

Göra sockerglas.

ako woman