Home \ konst
 

Lätt sårfingrar när du lär dig att spela gitarr.

 

Oavsett vem du frågar, kommer nästan alla som lärde sig spela gitarr att berätta att det var en av de bästa besluten de någonsin gjorde. Så givande som erfarenheten är det inte förvånande att många ger upp att lära sig ganska snabbt. Att lära sig att spela ett instrument är svårt nog, men att lära sig att spela gitarren gör verkligen ont. Om du har ont i fingrarna, oroa dig inte, det är normalt. Och ge inte upp - smärtan kommer snart att försvinna. Under tiden försök dessa tips för att lindra dina ömma fingrar.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Justera strängpositionen  ,

    
   
 1.                    1      Öka spelbarheten hos din gitarr. "Strängar" är avståndet mellan strängarna och gitarrkroppen. Strängarna i en strängad gitarr ligger längre bort från kanten än strängarna är lägre. Vad du behöver är en lågsträngsposition, eftersom ju högre det är desto mer kraft krävs för att trycka strängarna neråt. Lyckligtvis kan strängarna justeras liksom gitarr. Ta dem till musikbutiken och be om att kontrollera strängarna. Normalt bör det vara en strängposition på 1/16 "i 1: a fret och 3/16" i 12: e fret. Om din strängposition var för hög blir du absolut förvånad över hur mycket lättare spelet är en gång det är korrekt inställt.       
 2.  
             

  Del 2      Använda strängarna  ,

    
   
 1.                  1      Få rätt strängar. Det finns vissa strängar i olika storlekar eller diametrar. Fina metallsträngar är lättare att spela än medelstora eller tjocka strängar, och de kommer att orsaka mindre fingersmärta.        
 2.  
 3.                  2      Tryck bara strängarna ner så långt du behöver. Nybörjare brukar trycka på strängarna för mycket. Koppla av fingrarna och tryck bara så hårt att strängarna är i kontakt med fret. För att se om du trycker för hårt, ta upp ett ackord eller en sträng som vanligt och släpp sedan trycket lite. Om det fortfarande låter bra (eller bättre), försök bli av med den här trycksvanan.        
 4.  
             

  Del 3      Stärka dina fingrar  ,

    
   
 1.                  1      Gradvis hornhinna former. Efter några veckors regelbunden lek kommer du att få calluses på dina fingertoppar och det borde sluta smärtan. I själva verket, så länge du fortsätter att spela regelbundet, kommer hornhinnan bevaras och du behöver aldrig oroa sig för onta fingrarna. Nyckeln till att bygga hornhinnan är regelbunden, men inte för mycket, att spela. Om du försöker spela flera timmar strax från början kan det ge dig en eller två bubblor istället för callusesna. Benzoin-tinktur är bra för att förhindra blåsor och skyddar huden. Blåsor, skärningar, repor eller nötningar gör det nästan omöjligt att leka och de läker långsamt, så överdriv det inte.        
 2.  
             

  Del 4      Hantering smärta  ,

    
   
 1.                  1      Stun smärtan. Vissa produkter kan bedöma smärta och hjälpa dig med det. En av de mest populära är äppelcidervinäger, också ett populärt hemmedel för smärtsam solbränna och ont i halsen. Doppa bara fingertopparna i ättika i cirka 30 sekunder före och efter spelning. Lätt isbildning av fingertopparna före och efter matchen kan också hjälpa till att lindra smärta. Lokala bedövningsmedel som innehåller bensokain - som tandvärkskrämer - kan också användas före och efter matchen. Följ tillverkarens instruktioner för dessa produkter och sluta använda om de orsakar allergisk reaktion.        
 2.  
 3.                  2      uthärda! Alla som lär sig spela gitarr har ont i fingrarna i början. Men det är värt det. Spela regelbundet, följ dessa tips och du kommer att vara över detta stadium på nolltid. Lär dig att älska smärtan och anslut den med allt du älskar om att spela musik och spela gitarr.        
 4.  
             

Tips .

                  

Varningar .

      

<91112>  

<91112>  

        
Konst populär:
Gör en kostym.

Gör en Ninja Turtle Costume.

Hitta ett nytt DJ namn.

Uppfinna en fiktiv karaktär.

Förbered och slapp av stämsladdarna före och under sången.

Skriva skript med Microsoft Word.

Torka av.

Flytta med ett piano.

Använd en grafisk equalizer.

Bli en DJ.

Ta bort sång från låtar.

Graffiti skrivbokstäver.

Skapa ett popfilter.

Skrapa eller skivspelningstjänst.

Överleva en opera.

Var en filmkritiker.

Öva gitarr.

Skapa en storyboard.

Gör en Ninja mask av en T shirt.

En ukulele tune.

Lär dig att spela piano bättre.

ako woman