Home \ konst
 

Ordna bilder.

 

Det finns många olika sätt att ordna dina foton, målningar eller vad du vill rama och / eller hänga. Varje projekt är annorlunda, men vissa grundläggande regler delas av inredningsarkitekter och andra som är professionella för att arrangera bilder. Här är några tips som hjälper dig att sätta dina bilder i bästa ljuset.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Förbered bilderna  ,

    
   
 1.            1      Välj de bilder du vill arrangera. Många människor som hänger på bilder gör samma misstag: Välj antingen för få eller för många bilder! Välj dina bilder noggrant och gruppera dem på plats där de ska hängas.  
    
  • Även om du väljer flera bilder som inte borde vara en sammanhängande serie: välj de som matchar färg.       
  •  
  • Vårt öga gillar udda tal, så om möjligt, välj ett udda antal bilder.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Välj en lämplig ram. Det finns 2 tekniker du kan välja mellan när du väljer en bildram: Välj antingen samma ram för varje bild, eller välj olika ramar, som alla matchar i färg eller stil och har fortfarande en Bilda enighet Ramarna är en viktig aspekt och kan ställa in bilderna ordentligt. Välj sålunda ramar som är utformade för att matcha både ditt hem stil och stilen på dina foton.  
    
  • Försök inte välja alltför många stora utsmyckade ramar eftersom flera sådana ramar snabbt kan vara lite överväldigande.
  •  
  • Om du använder ojämna ramar, använd en eller två färgade eller detaljerade ramar för att ge det något speciellt för ditt arrangemang.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gör det lättare att hänga och prova positionerna med papper. När du börjar ordna dina bilder är det ofta svårt att bestämma vad du vill hänga var. Du kan göra processen enklare genom att klippa pergamentpapper storleken på din bildram och limma den till väggen med tejp för att testa de olika positionerna. Så du kan titta, betygsätta och ändra arrangemanget utan att hamra ett hål i väggen varje gång.        
 6.  
 7.             4      Hitta den perfekta positionen. Vissa människor har en särskild plats i åtanke för sin bild, medan andra inte har någon aning om var de ska placera sina bilder. Titta på alla tomma väggar i din lägenhet och bestämma var din bild passar bäst. Det viktiga är att du hittar en plats där det finns tillräckligt med utrymme för att ta fram bilden. Samtidigt bör du inte föreställa väggarna för mycket, för det är snabbt distraherande, om du menar det för bra.                  
 8.  
             

  Del 2      Ordna ett litet antal foton  ,

    
   
 1.             1      Skapa en serie bilder. Det enklaste sättet är att placera bilderna i en jämn rad. Ställ in bildens höjd och glöm inte att allt under den genomsnittliga ögonhalten ser ful. Avståndet mellan de enskilda bilderna ska inte vara för stort. Om avståndet mellan bilderna är mer än 15 cm visas inte längre som en enda grupp.  
    
  • Detta arrangemang fungerar bäst med porträttbilder.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Radera bilderna i en kolumn. Det här arrangemanget passar bäst för ovanliga, smala väggar eller väggar vid väggar bredvid höga möbler. Placera bilderna ovanpå varandra och lämna några centimeter mellan varje ram. Bildkolonnen överträffar bäst om den placeras närmare taket än på golvet.  
    
  • Detta arrangemang är bäst för landskaps bilder.       
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ordna ett udda antal bilder i en cirkel. Denna variant är också lämplig för små väggar. Du kan ordna ett litet antal bilder i en cirkel, föreställ dig hur du ritar en genomskinlig cirkel på ramarnas yttre kanter. Om du till exempel har 3 bilder placerar du en till höger och de andra två ovanpå varandra till vänster.  
    
  • Den här metoden fungerar bäst om du har en stor och två små bilder.
  •  
  • Detta arrangemang är endast lämpligt för ett udda antal bilder.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ordna ett jämnt antal bilder i en rektangel. En sådan formation fungerar bra över matbord eller soffor. Välj några bilder (helst alla i samma storlek) och ordna dem i en rektangel eller i en kvadrat. Placera bilderna så att de är samma avstånd mellan dem.        
 8.  
             

  Del 3      ordna ett stort antal foton  ,

    
   
 1.             1      Skapa en ruta. Om du har jämnt antal foton och vill hänga mer än 6 foton totalt kan du ordna dem i en stor kvadrat eller rektangel. Placera bilderna i jämn rader och kolumner och se till att formen är symmetrisk. Det här ser speciellt bra om du har 3 rader med 3 bilder och du kan göra en stor ruta.        
 2.  
 3.             2      Häng bilderna i en jämn rad. Denna metod är bäst för bilder som är likformiga. Placera dina bilder så att du kan skapa 2 långa, symmetriska rader. Denna layout är perfekt för korridorer eller långa väggar eller över stora möbler.        
 4.  
 5.             3      Häng bilderna i en förskjuten rad. Detta är ett liknande arrangemang till den som nämnts ovan. Om dina bilder är alla olika storlekar, skapa bara två förskjutna rader med dem. Bestäm en mittlinje där de två raderna möts. Bottenramsidorna på de övre radbilderna bör placeras något över mittlinjen. Följaktligen bör de övre ramsidorna av bilderna i den nedre raden placeras något under mittlinjen.  
    
  • De största bilderna ska placeras mitt i raderna. Mindre bilder kan hängas i ändarna av raderna.       
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gör en pyramid med bilderna. Om du har en stor vägg som du vill bilda, är en pyramid ett bra alternativ för dig. Använd antingen 6 eller 10 bilder av samma storlek och layout, och ordna dem i triangulär form. Naturligtvis kan du också vända triangeln så att du har fler bilder på toppen än längst ner. Se till att du håller ett jämnt avstånd mellan var och en av bilderna.        
 8.  
 9.             5      Skapa ett galleri vägg. Det är förmodligen den ultimata formen av bildarrangemang! Du kan skapa ett galleri vägg genom att arrangera en mängd bilder, som pusselbitar, utan att skapa symmetriska rader / kolumner. Den här metoden är speciellt användbar om dina bilder har olika storlekar och format. Se bara till att luckorna mellan bilderna är vanliga så att galleriets vägg ser snygg ut, trots den röriga layouten.        
 10.  
             

  Del 4      Ordna bilder med möbler  ,

    
   
 1.             1      Placera dina bilder på hyllor. Du kan antingen använda enskilda hyllor eller fylla klyftan i bokhylla. Använd 5 eller färre bilder och dekorera den med, till exempel, en vacker vas eller böcker. Du kan gruppera bilderna på hyllorna genom att överlappa dem något. Lägg till exempel 2 bilder bredvid varandra och placera den tredje bilden i den andra änden av hyllan.        
 2.  
 3.             2      Gör bilder på mantelpiece. Mantelpiece är den perfekta platsen för dina bilder. Häng en stor inramad bild över eldstaden och lägg några mindre inramade bilder på mantelpiece. Detta kommer att ge det extra något till din eldstad och dina foton kommer att visa sig så gott som möjligt.        
 4.  
 5.             3      Ordna bilder på ett bord. Att skapa foton på bordet, arbetsbordet eller sängbordet kan vara lite förvirrande. Välj så bara 1-3 bilder (beroende på bordets storlek) och placera dem upprätt på bordet. Låt bilderna överlappa något så att det hela inte ser ut som en stel fotopresentation.        
 6.  
        
Konst populär:
Lär dig spela cello.

Rengör munstycket på en saxofon.

Rengör och behåll en flöjt.

Gör en spökdräkt själv.

Tuning en gitarr för örat.

Bli en DJ.

Lär dig att sjunga.

Skriv meningsfulla texter.

Bygg en xylofon.

Att vara en konkurrent i en film.

Analysera en film.

Sjung vackert.

Kontakta Justin Bieber.

Lyckas som ett band.

Att hantera att vara kär i en fiktiv karaktär.

Rengör gitarrsträngarna.

Gör ett huvud i ett glas.

Spela banjo.

Hur går tiden över.

Starta en bokklubb.

Memorera texterna till en sång.

ako woman