Home \ konst
 

Spela svart magi.

 

Målet med detta spel är att publiken ska ta reda på hur två personer kommunicerar genom "telepati". Namnet är tänkt som ett skämt om de påstådda övernaturliga krafterna i "svart magi" och syftar till att ge publiken samtidigt en indikation på att gissa hur spelet fungerar. Även om publiken redan gissat rätt finns det många sätt på vilka två spelare kan spela hemlig information som gör det här spelet roligt och annorlunda samtidigt.

              

Förfarande .

    

    1      Spelar Black Magic  ,

    
   
 1.            1      Fråga en trollkarl att följa dig till ett annat rum. Du måste berätta en trollkarl hemligheten i din svarta magi. Välj någon och ta honom till ett separat rum eller kontakta honom innan du träffar dina vänner. Resten av gruppen kommer att vara publiken och stanna i bakgrunden.  
    
  • Om du vill göra det dramatiskt, berätta för gruppen att du behöver ett tyst utrymme för att skapa en "andlig förbindelse".       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Berätta guiden hur spelet fungerar. Berätta din assistent privat hemligheten i spelet. Berätta för honom att du kommer att peka på olika föremål i rummet och fråga alla om det är föremålet du tänker på. Han ska alltid svara "nej" men var uppmärksam på färgen på objektet du pekar på. Om du pekar på ett svart objekt svarar det "nej" igen, men det efterföljande -objektet du pekar på blir det rätta svaret. Han borde svara "ja" till det här objektet.  
    
  • Om du inte förstår detta steg läser du resten av guiden för att förstå hur spelet spelas i detalj.
  •  
  • Det finns många spelvariationer som andra hemliga signaler använder. Några beskrivs nedan i en annan sektion.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gå tillbaka till rummet ensamt. Lämna din hjälpare bakom. Se till att din hjälpar inte kan höra dig, eller att publiken kan misstänka att din hjälpar bara lyssnar på psykiska förmågor.                  
 6.  
             

    2      Spelvariationer av Black Magic  ,

    
   
 1.             1      Välj ett nummer med din assistent. I stället för att använda "svart objekt" -metoden, berätta för din assistent att det sjunde föremålet du pekar på alltid är det rätta svaret. Självklart kan du göra det med något nummer. Du bör dock ta ett högre antal än fem, så det är inte så uppenbart för publiken.        
 2.  
 3.             2      Gör en krypterad gest och låt någon annan ställa frågor. För att verkligen imponera på din målgrupp, få en volontär visa objekten istället. Innan det, gör en signal med din hjälpare för att låta honom veta när rätt föremål visades. Knackar t.ex. lätt med foten, blinka snabbt eller repa din arm när volontören pekar på rätt föremål.  
    
  • Skeptiska tittare kan titta på dig under spelet. Därför är denna metod lite svårare att genomföra. Om möjligt, gå bakom publiken och gör andra små drag som inte är en del av de krypterade rörelserna för att vilseleda publiken.
  •  
  • En hjälpare som kan distrahera publikens uppmärksamhet är ännu bättre anpassad till denna spelvariant. Låt honom berätta skämt, sträcka sig själv eller låtsas att tänka hårt om varje fråga som han väntar ut från hörnet av hans öga för din signal.
  •  
         
 4.  
             

Tips .

                  

Varningar .

      

<91112>                  

Konst populär:
Rengör en saxofon.

Skriv en litterär recension.

Gör en sjöjungfrudräkt själv.

Cha Cha dans.

Skapa en Captian America kostym.

Någon som du spelar på piano.

För att bli deprimerad.

Lär dig att spela trummorna.

Skriv en personlig biografi.

Göra trance musik.

Spela från poängbladet.

Skriv en episk dikt.

Whistles.

Mary hade ett litet lamm som spelade spelaren.

Var en spelare.

Korrekt magsdans.

Förbered dig för sång.

Gör imponerande mönster med en magisk kub.

Skapa en Captian America kostym.

Torka av.

Skriv rap lyrics.

ako woman