Home \ konst
 

Lär dig hårddöd metal sång.

 

Vad bättre sätt att betona de mest extrema aspekterna av människor - skräcken, kaoset och de mörkaste hörnen av vår psyke - som en guttural sång? Harscher sång är perfekt för hårda ämnen, men inte så bra för dina vokalband. Men genom att lära sig rätt teknik, stanna hälsosam, värma upp dig själv och låta sången komma ut ur din tarm kan döden vara något som din röst förmedlar och inte lider av.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Lär dig att sjunga normalt. Börja med vibrato, som klassisk eller progressiv rock. Den viktigaste tekniken i Death Metal sång styr din andning och balanserar kraften i dina vokalband och ditt membran. Om du bara använder dina vokalband kommer de att påverkas hårt. Den rätta tekniken är att använda membranet för att tvinga luft ut ur dina lungor. Övning sjunger normalt före för en månad. Detta ger dig en bra grund och gör det lättare för dig att börja med Death Metal sång.       
 2.  
 3.             2      Drick ljummet vatten eller ljummet te en timme före träning och mellan låtar. Detta slappnar av dina vokalband. Undvik kallt vatten eftersom det kommer att chocka dina stämband och få dem att komma i kontakt. Undvik också hett vatten eftersom du kan skölja tungan och halsen.        
 4.  
 5.             3      Värm upp din röst innan du tränar. Du kan "värma upp" genom att sjunga olika melodier på olika ställen. Även surrning i fem minuter är mer användbar än att inte värma din röst.        
 6.  
 7.             4      Fyll dina lungor med luft och kläm sedan ut det genom att klämma i halsen och flytta dina tonsiller. Gör det här i taget, men tryck inte för hårt. Skapa en högre ton i halsen för att nå "döende gammal" ljudet. Det skulle låta som en grov Black Metal vokal. När du når det ljudet, sänka tonen som om du gjorde det i din normala röst. Det kanske inte fungerar ordentligt i början - det tar lite övning.        
 8.  
 9.             5      Föreställ dig en kolonn av luft som stiger från ditt membran genom bröstet och in i ditt huvud. Håll också din struphuvud nere. Inte bara hjälper denna teknik att skapa starka och kraftfulla Death Metal-vokaler, det är också viktigt för melodisk sång. Skillnaden är att din normala röst kommer från dina vokalband, medan Death Metal vokaler kommer från fela vokalband. (Istället för att vibrera dina vokalband skapar du ditt grungande under dina vokalband, runt din halsband.)        
 10.  
 11.             6      Tryck igenom magen. Hela styrkan i din röst kommer från membranet. Det är också användbart om ryggen är i rak position. Så lura inte runt och böj inte din ryggrad. Inhale och spräng ut ett högt grumlande genom att lossa dina vokalband. Din hals behöver vara avslappnad för att göra ditt växande utseende kraftfullt.        
 12.  
 13.             7      Uppnå "arg sigh" -ljudet. Med en kraftfull röst, tryck ut en "Ugh" och du kommer att känna en liten djup vibration på baksidan av halsen. Detta är grundljudet för fela vokalband; Bygg på den här vibrationen och träna det längre och låta mer ström strömma genom din membran. Du kommer att inse att det inte är ont om du dricker tillräckligt med vatten och inte överdriver det. Med tillräcklig övning kommer det låta väldigt brutalt!        
 14.  
 15.             8      Öva barkning som en hund. Ta djupt andetag och börja vid membranet. Tryck på ljudet från din mage och imitera hundens skällning. Bygg på det och prova det med olika ord. Om du börjar andas som en hund, så roligt som det kan låta, kan det hjälpa till att öppna din Kehler och uppnå ett guttural ljud. Ljud inte så högt i början - bli högre desto bättre får du.  
    
  • Ett bra sätt att träna dina grunts är att öva bokstäverna a, e, jag, o, n och u. Försök att bli snabbare ju bättre du får.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Välj en låt du vill sjunga. Prova låtar från band som Slayer, Metallica, Alice Cooper, AC / DC eller andra band som inte använder Death Metal sång, eftersom det kommer att göra det lättare för dig att repetera din sång. Börja med att sjunga låten normalt och långsamt så att den blir mer guttural tills du känner din membranpress och når det djupa ljudet du vill ha. Om du inte kan få riktigt djupa, gutturala ljud, försök lite svagare röst. Alla kan göra det, män och kvinnor.  
    
  • Bra långa låtar med normal sång för att träna är: Svarta sabbaten vid Svart Sabbat, Dead Skin Mask av Slayer och Hard Rock Hallelujah av Lordi.
  •  
  • Bra, långsamma låtar med Death Metal-vokal för att träna är: "Death Walking Terror" av Cannibal Corpse, "Festering In the Crypt" av Cannibal Corpse, "I Cum Blood" av Cannibal Corpse, "The Jealous Sun" av November Doom och "Sarcophagus" vid Nilen.
  •  
  • Bra snabba sånger med normal sång för att träna är: "Aggressive Perfector" av Slayer, "Dittohead" av Slayer, "Jesus sparar" av Slayer och "Necrophobic" av Slayer.
  •  
  • Bra snabba sånger med Death Metal-vokaler för att träna är: "Bortskaffande av kroppen" av Cannibal Corpse, "Homage for Satan" av drog, "Post Mortal Ejaculation" av Cannibal Corpse, "The Exorcist" av Possessed " Optimisten "av Skinless", 4:20 "av Six Feet Under," Stabwound "av Necrophagist," Egypt, The Read Eath "av Necronomicon," Begravd av de döda "av Bloodbath," Sick Salvation "av Bloodbath," Prometherion "Genom Behemoth," Scrolls Of The Megilloth "av Mortification," Demon Of The Fall "av Opeth och" What Can Be Safely Written "av Nilen.
  •  
         
 18.  
 19.             10      Drick något hälsosamt, som vatten, efter att ha repeterat ditt Death Metal sång.  
    
  • Undvik mjölk, eftersom det stärker befintlig slem som täcker halsen och hämmar dina framsteg.
  •  
                   
 20.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                     
Konst populär:
Kasta spelkort.

Spela Red Rover.

Felaktig gråt.

Värm upp din röst innan du sjunger.

Döda en vampyr.

Reparera en vågig post.

Breakdance.

Spela didgeridoo.

Spela E mindre ackordet på gitarr.

Var inte rädd efter en skräckfilm.

Använd en yojo.

Skicka ljudfiler via e post.

Skriv en kärlekssang.

Lär dig att spela gitarr.

Titta på filmer och tv på nätet gratis.

Träna din röst.

Spelar skalor på klarinett.

Skapa ett kreativt skrivschema.

Identifiera en låt.

Skriva en kristen sång.

Spela Red Rover.

ako woman