Home \ konst
 

Gör cosplay.

 

Cosplay är svårt, men det är värt ansträngningen om du kan umgås på gatan eller någon annanstans i en cool kostym. De flesta tror att cosplay handlar om att uttrycka sig som en manga eller anime karaktär vid konventioner, men med hjälp av denna artikel kommer du att skapa den perfekta kostymen!

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Bestäm först vilken karaktär du vill klä upp. Behöver du en kostym som du bara vill bära i stan eller roligt, eller är det för en anime-konvention eller annan stor händelse? När man cosplayar för första gången är det bättre att välja ett tecken med en enkel outfit. Men om du inte bryr dig om konstigt utseende och / eller kanske till och med trakasserier, kan du också gå till den. Kostym är lämplig för det senare fallet, men unika kostymer är mer benägna att locka uppmärksamhet.       
 2.  
 3.             2      Bestäm hur du vill fortsätta. Tänk på hur mycket pengar du kan spendera och hur mycket tid du har tillgång till. Om du inte har så mycket tid, är det inte lämpligt att sy en kostym själv. Kom också ihåg att smink och den perfekta frisyren (om det är ditt eget hår eller om du hade en peruk) tar tid.        
 4.  
 5.             3      Om du har valt en karaktär och vill skapa din egen kostym, gör en lista med saker att göra: Vad du behöver sy för kostymen, hur man syr och vad man ska köpa för den. Till exempel, om din karaktär bär en jacka och byxor, överväga: Vilken färg är kläderna? Vilket material kan du använda? Är kläderna strama eller breda?        
 6.  
 7.             4      Även om du köper kostymen helt, måste du noga oroa dig för hår, smink och kanske även kontaktlinser. Ta en titt på din karaktärs hår, ögonfärg och ansiktsdrag. Behöver du en peruk? Hur stilar du ditt hår? Vilken smink skulle passa så att ditt ansikte liknar karaktärens karaktär? Behöver du färgade kontaktlinser? Det rekommenderas att läsa om hur du kan ändra ansiktsegenskaper med smink. Och tänk på rekvisita.        
 8.  
 9.             5      Det hjälper till att beskriva din karaktär ur olika perspektiv. Detta ger dig en bra översikt över vad karaktären verkligen ser ut. Skriv dina kroppsmätningar på arket och fundera på hur mätningarna på din kostym ska vara. Om din karaktär bär några rekvisita, som ett vapen eller bara en väska, skissa dem också.        
 10.  
 11.             6      Bestäm hur mycket tid (och pengar) du vill offra för att göra kostym. Den mer detaljerad och detaljerad kostym, desto mer tid behöver du. Ge dig mer tid än du faktiskt behöver och håll dig inom en realistisk tidsram. Ge dig också extra tid för att eliminera eventuella fel. Du är bättre med kostymen lite tidigare än du inte gör. Bestäm i vilken ordning du gör allt.        
 12.  
 13.             7      Övning med smink, infoga och ta bort kontaktlinser och justera ditt hår (eller peruk). Det tar tid för allt att se bra ut, var därför tålamod och prova olika metoder och produkter.        
 14.  
 15.             8      När allt är klart, ändra och titta på dig själv i spegeln. Ser du ut som karaktären? Om inte, ta reda på varför och vilka förändringar du kan göra. Helst frågar du en vän om du ser ut som karaktären och vilka förändringar som behövs. Fråga personen att vara ärlig eftersom det är därför du frågar.        
 16.  
 17.             9      Cosplay handlar om självförtroende. Om du vill kan du öva poserar din karaktär tar ofta. Du kan också studera hur din karaktär rör sig och imitera det. Det är upp till dig.        
 18.  
 19.             10      Tid för din stora entré! Oavsett om du kör runt i staden eller går på fest eller kongress, ha det roligt!        
 20.  
 21.             11      Ha kul! Om du inte skojar gör du något fel!                  
 22.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Konst populär:
Spelar ackord på gitarr.

Spela svart magi.

Freestyle rap.

Fäst ett gitarrband.

Sälj Fine Arts Online.

Spela ackorden F på gitarr.

Hög påverkan.

Spela sömmar på trummor.

Hör hardcore punk.

Rengör munstycket på en saxofon.

Få idéer till en kort film.

Köp en gitarr till ett barn.

Skriv självbiografi.

Gör ett falskt ärr.

Jamming.

Håll en plockning.

Gör en sjöjungfrudräkt själv.

Dans till Housemusik.

Gör en Peter Pan kostym.

Var en pirat.

Skapa ett SoundCloud konto.

ako woman