Home \ konst
 

En slinky unraveling.

 

Slinkys verkar benägna att utveckla knutar. När du konfronteras med en fruktansvärt knuten slinky kan du vanligtvis spara det med mindre tid och ansträngning än vad det skulle kosta att köpa en ny.

              

Förfarande .

    

    1      Ta bort den slinky  ,

    
   
 1.            1      Hitta den ena änden av slinky. Processen liknar att untangling en förlängningssladd eller feljus. Börja leta efter ett slut på slinky.        
 2.  
 3.             2      Ta de oknutna spolarna i ena handen. Ta de oknutna vasslarna i den ena änden av slinky i ena handen för att hålla dem ur vägen och förhindra att de knyter i processen att städa upp resten.        
 4.  
 5.             3      Dra ut knuten från varandra. När du kommer till den första knuten i slinky, dra försiktigt loss slingorna för att se om det räcker att skilja varven från att knyta den. Dra inte för hårt, eftersom det kan göra knutan värre.       
 6.  
 7.             4      Unknot den slinky. För nu, hoppa över alla U-formade varv och koncentrera dig på att lossa Slinky. Koncentrera på bara en knut åt gången genom att böja det knutna området till en storlek genom vilken du kan dra den svarta delen av slinky.  
    
  • Se till att det unraveled stycket sätts ihop i ena handen efter att ha tagit det igenom för att det inte ska bli en del av knuten.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Upprepa tills du har tagit bort alla knutar. När det inte finns några större knutar kvar i slinky kommer du antagligen att sluta med flera varv som går i fel riktning och har U-formade böjningar.       
 10.  
 11.             6      Låt Slinky glida genom fingrarna. För att ta bort omvända varv, med tummen och pekfingret i den ena änden av slinky, börjar du klämma fast den plana delen av plasten mellan dem. Vänd sedan den slinkiga för att gänga den genom dina två fingrar. Arbeta dig upp från den ena änden till den andra. Denna rörelse trycker på alla omvända svängarna, du kommer i kontakt med den slanka tills du kan trycka på felinställningar ut mot motsatta änden.       
 12.  
 13.             7      Ha kul med din reparerade Slinky!                  
 14.  
             

    2      Slinky skivning  ,

    
   
 1.             1      Hitta en plats så nära noden som möjligt. Som en sista utväg är det möjligt att skära knuten ur en slinky och återansluta de två knutfria sektionerna. Hitta den längsta punkten längs den slinkiga framför knuten. 
    
  • Denna metod fungerar bäst för en kort men kraftigt knuten del av den slinky som du inte kan undock annars. Försök med den första metoden för att spara så mycket som möjligt från Slinky.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Klipp ut knuten med en sidoklippare. Speciellt med en metallslinky kräver det en sidosnittare snarare än ett sax för att göra skärningen. Gör detta på båda sidor av knuten så nära som möjligt mot knuten. I slutet har du två knutfria sektioner separerade från kaotiska delen. 
    
  • Om knuten är isolerad i ena änden eller den andra, kan du vara bättre om du bara gör en snitt framför knuten och lever med en något kortare slinky.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Återanslut de två sektionerna med superlim. Speciellt med en bredare plastslipy, ger en aningstvätt av superlim längs kanten av varje skära tillräckligt med yta för att återansluta slinken.       
 6.  
             

Tips .

                     
Konst populär:
Gör en spökdräkt själv.

Använd en ljudblandare.

När tjejer under 13 år blir inte uttråkad.

Passerar tiden.

Kasta spelkort.

Behave like Shinji Ikari.

Audition med förtroende.

Välj hörlurar.

Få en rekordavdelning.

Organisera en konsert.

Att göra falska tänder.

Som Shakespeare talar.

Bli skådespelare eller skådespelerska.

Öva konstkritik.

Bli en röstartist eller röstskådespelare.

Poserar för ett foto.

Bli en sångare.

Bli en sångare.

Undvik att sjunga din röst medan du sjunger.

Känn för att fungera.

Bli en stående komiker.

ako woman