Home \ konst
 

Broderi som spelar trummorna.

 

När det gäller att spela trummorna måste du krypa innan du kan springa! För att ordentligt spela trummorna är det viktigt att behålla trummorna, hädanefter kallade "pinnar", korrigeras. Det finns dock mer än en variant och greppet kan bestämma hur mycket ström eller kontroll du har när du spelar. Oavsett om du väljer amerikansk, tysk, fransk eller traditionell fingering kan rätt hållning och teknik göra skillnaden mellan perfekt trumma och ett slarvigt ljud. förutom smärta i handleden!

              

Förfarande .

    

    1      Spelar med det amerikanska handtaget  ,

    
   
 1.                    1      Dra ditt pekfinger framåt. För nybörjare är det amerikanska handtaget det enklaste. Denna stil är mångsidig, ganska lätt att lära sig, och erbjuder en bra blandning av makt och kontroll, vilket gör det till ett bra val för nästan alla trummis och nästan vilken musikgenre som helst. Lyft en hand och vrid handleden så att palmen pekar ner och pekfingret rakt framåt, parallellt med marken.  
    
  • För detta handtag (och övriga stilar nedan), bör du hålla händerna ungefär två till fem tum ovanför trumman (förutsatt att du spelar vanliga trummor). Om det inte mår bra för dig, kan du också hålla händerna i en annan position.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Vänd ditt pekfinger inuti. Böj ditt pekfinger i andra och tredje knogarna så att spetsen berör din palm mer eller mindre. Detta kommer att skapa en liten "väska" som fungerar som en fiske och stödpunkt för din pinne.        
 4.  
 5.                  3      Sätt din pinne under ditt pekfinger. Skjut pinnen i ditt krokiga pekfinger. Ditt pekfinger ska greppa pinnen bekvämt, som om du drack en avtryckare.        
 6.  
 7.                  4      Hitta balanspunkten. När du spelar trummorna vill du att dina pinnar rockas något när du lägger dem på trummorna - efter tjänsten ska de springa fram och tillbaka flera gånger utan att du behöver ingripa. Experiment genom att trycka din pinne upp och ner i sin "ficka", du har hittat den punkt där han tees bäst. När du har hittat rätt punkt bör dina pinnar göra sex till åtta suspensioner.  
    
  • Även om alla pinnar visar lätta viktskillnader, är jämviktspunkten vanligen ungefär två tredjedelar från stickpipens ände.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Sätt tummen på sidan av pinnen. När du har hittat balanspunkten, rotera din handled så att din handflata är vänd nedåt igen. Sätt tummen på sidan av pinnen. Håll tummen sidled - vrid inte dina handflator mot varandra för att ha tummen ovanpå pinnen (som passar det franska handtaget).  
    
  • Du behöver inte trycka hårt med din tumme - funktionen är att hålla pinnen på plats och ge dig extra kontroll när du spelar.
  •  
         
 10.  
 11.                  6      Sätt de andra tre fingrarna runt pinnen. Vik långfingeren, ringfingeren och lillfingret runt pinnen nedanifrån. Gripa inte över med dessa fingrar - de ska ge bra stöd, men håll inte pinnen från att rocka. Om du vid någon tid lär dig avancerade tekniker lär du dig att använda dessa fingrar för att spela ännu mer kontrollerad finess.        
 12.  
 13.                  7      Upprepa alla steg med den andra handen. Ditt grepp bör vara mer eller mindre identiskt i båda händerna. Eftersom dina händer passar ihop kallas den här typen av grepp ett "matchande grepp".  
    
  • Det amerikanska handtaget är inte det enda lämpliga greppet - du kommer att lära känna andra grepptekniker, inklusive deras fördelar och nackdelar.
  •  
         
 14.  
 15.                  8      Blås ut ur handleden och med hjälp av fingrarnas rörelse. När du är redo att spela, slå trummorna genom att flytta dina handleder för att poppa pinnen upp och ner. Peka på dina palmer så att de är nästan parallella med golvet. Detta bör orsaka att den tyngsta belastningen bärs av dina handleder genom att böja. Justera spänningen på tummen och de övriga fingrarna för att ge pinnen mer eller mindre momentum. Håll axlarna, underarmarna och armbågarna löst, men avstå från att flytta dem, om du inte vill flytta till en annan trumma eller bäcken.  
    
  • Det amerikanska greppet är extremt varierat. Det ger stor kontroll och anmärkningsvärd ström medan du spelar, vilket gör det till ett bra val för stilar som swing, jazz, rock'n'roll, funk eller till och med klassisk musik!
  •  
                   
 16.  
             

    2      Spelar med det tyska handtaget  ,

    
   
 1.                  1      Sätt handtaget på balanspunkten, precis som det amerikanska handtaget. Det ovan beskrivna amerikanska greppet är förmodligen det vanligaste handtaget idag. Det tyska handtaget är en variation av grundformen för det amerikanska handtaget. Det tyska greppet ger ofta trummisen extra kraft (speciellt för timpani och bas-trummor i klassisk musik). För att använda detta grepp, hitta först och ta tag i balanspinnen på dina pinnar, precis som beskrivet ovan.        
 2.  
 3.                  2      Rikta in dina palmer parallellt med trummans yta. Så snart du har dina pinnar under kontroll, vrid händerna så att palmerna vetter mot trumans yta. De allra flesta trummor är inriktade så att de är ungefär parallella med marken, så att dina palmer borde vara parallella med marken. Vissa typer av trummor, som bastrumman, placeras vertikalt på golvet, så du måste vrida palmerna i sidled.        
 4.  
 5.                  3      Använd dina medelfingrar för extra grepp. Håll dina fingrar runt dina pinnar underifrån så att de vilar bekvämt på dem. Ditt ringfinger och lillfingret är mindre viktiga i tyska greppet, som det är fallet med andra handtag. Du kan lägga den runt pinnen för en annan håll eller luta den löst under.        
 6.  
 7.                  4      Vrid armbågarna utåt. Om du använder tyska greppet och spelar på vanliga trummor med trummor ordnade horisontellt (som de flesta snare, tom-toms och så vidare) kommer dina palmer att vara mer eller mindre parallella med marken. Att vända händerna på det här sättet medför vanligtvis att trummisens armbågar vrider sig något utåt. Om du tycker att du känner dig likadan, slå inte mot det. Med det tyska greppet kan elbows göra det lättare att få mer kontroll och kraft så att du kan spela ordentligt.        
 8.  
 9.                  5      Hit från handleden. När du är redo att spela, slå trumman genom att flytta din handled ner med en dunkel. Stavarna borde ha en bra gunga när de slår trumman - om de inte har den momentan, justera ditt grepp och flytta händerna något upp eller ner. Försök inte använda dina armar, axlar eller fingrar.  
    
  • Det tyska greppet handlar huvudsakligen om ström - du borde inte ha problem med att producera höga, jakande ljud. Detta handtag är idealiskt för hårdrockmusik, marchband och livliga, klassiska bitar. Det kan dock vara lite svårt att styra din trumma på snabba och komplicerade platser. Det tyska greppet är därför mindre lämpligt för jazz, tekniska bitar och liknande stilar.
  •  
         
 10.  
             

    3      Spelar med franska handtaget  ,

    
   
 1.                  1      Ta tag i pinnarna vid balanspunkten, precis som det amerikanska handtaget. Det franska handtaget är ett annat matchande handtag. Denna stil är något unik, eftersom det är fingrarna snarare än handleden som spelar en roll i att slå. För att hålla dina pinnar på franska sätt, börja precis som du skulle med amerikanska och tyska grepp. Hitta balanspunkten och ta den med tummen och pekfingret.        
 2.  
 3.                  2      Rotera handlederna så att palmerna vänder mot varandra. Roter palmerna inåt så att de möter varandra. Palmerna ska vara vinkelräta mot marken.  
    
  • Palmerna ska vara vända mot varandra, men de behöver inte nödvändigtvis vara nära varandra. Håll dina händer ifrån varandra så att det känns naturligt - de flesta människor är ca 30 cm från varandra.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Använd din långfinger, ringfinger och lillfinger för extra support. Vik långfingeren, ringfingeren och lillfingeren nerifrån runt pinnen. När du spelar kommer dessa fingrar att ge dig extra grepp så att du bättre kan styra pinnarna. Detta är särskilt viktigt med det franska handtaget, eftersom det bygger mer på dina fingrar än de andra handtag som beskrivs.        
 6.  
 7.                  4      Sätt på armbågarna. Med dina händer placerade så att dina palmer är vinkelräta kommer dina armbågar automatiskt att ligga närmare kroppen. Om du inte gör det, dra dina armbågar något så att de håller sig omkring två till tre inches från överkroppen.  
    
  • Ta inte detta uttalande för allvarligt - dina armbågar kommer naturligtvis att positionera sig nära kroppen när du spelar trummorna. Det är helt enkelt att dina armbågar inte ska peka utåt, eftersom detta kan minska din spelkraft.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Slå med fingrarna. När du har hittat en bekväm position och är redo att börja spela, vrid dina handleder något och använd fingrarna för att trumma med pinnarna. Att flytta dina handleder är oundvikligt, men nyckeln till att spela trummorna borde komma från fingrarna att trumma på pinnen, inte dina roterande handleder, underarmar eller axlar.  
    
  • Eftersom frågan kommer från fingrarna ger det franska greppet lite kontroll över pinnar och ökar din fingerfärd jämfört med tekniker som tar bort rörelsen från din handled. Den franska stilen är perfekt för delar som kräver finess. Till exempel jazz och klassisk rock. Men eftersom fingrarna inte har så mycket styrka som handlederna, är det franska greppet inte det bästa valet att spela kraftfulla, högljudda bitar som du behöver ha en bra hammare på trummorna.
  •  
         
 10.  
             

    4      Spelar med det traditionella greppet  ,

    
   
 1.                  1      Vänd ytan på din icke dominerande hand uppåt. Det traditionella greppet är unikt mellan grepptyperna, eftersom det inte är ett matchande grepp, vilket innebär att sättet du håller pinnarna inte är detsamma i båda händerna. För att spela med det traditionella greppet, först höja din icke dominerande hand och vrid den så att palmen vetter mot taket.  
    
  • Obs! Det traditionella greppet användes ursprungligen av trummare i militären, eftersom de hade svårt att marschera med rätt grepp. För att upprätthålla konsistens användes vänster hand typiskt för att hålla pinnen med handtaget uppåt, oavsett vilken hand som trummisen var den dominerande. Idag finns det vänstra handledare som vrider det traditionella handtaget och vrider höger hand uppåt.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Sätt pinnen mellan tummen och pekfingret. Sätt pinnen i "krökningen" av den icke dominerande handen, mellan tummen och pekfingret. Flytta pinnen upp och ner tills du hittar balanspunkten och håll den i den positionen.        
 4.  
 5.                  3      Wrap tummen och pekfingret runt pinnen. Böj tummen så att den sitter bekvämt på staven. Lyft sedan pekfingret och placera det över pinnen så att pekfingret sitter på pinnen. Det känns vanligtvis lite mer onaturligt än att sätta tummen över staven, men det är viktigt att ge det traditionella greppet en stabil kontroll medan du spelar.  
    
  • När du håller staven rätt i din hand borde tumytan ligga på fingerens första ankel (eller så nära det som möjligt) medan pekfingret ska böjas över stiftets spets.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Låt botten på ditt långfinger vila på sidan av pinnen. Långfingeren ska ligga mot utsidan av pinnen från utsidan så att den andra eller tredje knuten rör den. Det kan känna sig lite onaturligt först, men inte obehagligt heller.        
 8.  
 9.                  5      Placera de återstående fingrarna runt pinnen nedanifrån. Sätt sedan ditt ringfinger och lillfinger på stiftets undersida. Placera pinnen på nagelfältet på ditt ringfinger eller i nivån på din långfinger och placera ditt lillfinger under ringfingeret för att ge det ytterligare grepp. Om du håller fast staven ordentligt, är ditt ringfinger och lillfinger böjda på samma sätt som ditt pekfinger.  
    
  • Eftersom du har böjt pekfingret, ringfingret och lillfingret inåt, håller långfingeren utsträckt, kan det se ut som om du visar "stinkande fingret". Oroa dig inte! Det är okej - det är till och med ett tecken på bra attityd.
  •  
         
 10.  
 11.                  6      Använd ett handtag på andra hand. Din icke dominerande hand är redo att spela trummorna! Nu är allt du behöver göra att ta tag i pinnen från toppen med din dominerande hand, som du skulle med alla handtag som redan beskrivits. Beslut på handtaget som verkar mest bekväma för dig, för de flesta kommer det att vara det amerikanska greppet (eller en liten variation av det).        
 12.  
 13.                  7      Hit med en rörelse från handleden också. Med det traditionella greppet kommer du främst att spela från handleden genom att flytta din handled ner för att träffa trummorna. Den största och uppenbara skillnaden mellan det traditionella greppet och de andra varianterna som beskrivs är att du måste flytta din handled något annorlunda, medan du spelar med din icke dominerande hand. Du vänder dock båda händerna i samma riktning som vanligt.  
    
  • Det traditionella greppet används ofta i jazzmusik eller i marchband. Att sätta samma makt i din icke dominerande hand som du gör å andra sidan kan vara svårt, så det här traditionella greppet är förmodligen inte det bästa valet för högt och tungt trumma, som Heavy Metal.
  •  
         
 14.  
             

Tips .

      

<91112>           

   Läs mer... (1)      
Konst populär:
Transponera musik från CDur i B major.

Göra trance musik.

Gör en vampyrdräkt.

En violin melodi.

Nook låna böcker.

Förbered och slapp av stämsladdarna före och under sången.

Köp ett tangentbord.

Gör en affisch för ett band.

Walsdans.

Köp din första gitarr.

Hur går tiden över.

Använd fotpedalen på pianot.

Låt en penncirkel runt din långfinger.

Gör en förhandsgranskning av film.

Utveckla en lite scratchy sångröst.

Vibrato sjung.

Gör ditt band känt.

Stränga en violins strängar.

Ladda en PDF till en Kindle.

Skriv en diamantdikt.

Gå med i X Factor.

ako woman