Home \ konst
 

Lär dig att levitera.

 

Kanske önskar vi alla hemlighet att vi kan lyfta av marken och flyga. Därför är levitation ett av de mest fascinerande magiska triks som en trollkarl kan ha i sin repertoar. I denna artikel beskrivs Balducci-metoden för levitation, vilket bara kräver din egen två fötter och en öppen publik.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Förbered rammen  ,

    
   
 1.            1      Samla en liten publik. För levitationstillverkningen till jobbet behöver du en liten publik som sitter framför dig. Människor bör se er alla från ungefär samma vinkel. 
    
  • Om det finns personer i rummet, be dem att gå till samma område. Se till att de inte sitter i en halvcirkel eller står bakom dig, eftersom de då skulle se dig göra tricket.
  •  
  • Om du har ett litet stadium, stå på det. Du kan också dimma ljuset lite för att ge dig lite mer utrymme under levitation.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Öppna allmänheten att en levitation kommer att demonstreras. Detta kommer omedelbart ta tag i människors uppmärksamhet och öka sina förväntningar. De flesta tittare finner levitation är ett av de mest spännande magiska tripparna. När du berättar för dem att du håller på att levitate, kommer folk att vara styva med spänning - vilket är mycket viktigt att göra tricket framgångsrikt. 
    
  • Tänk på om du vill bygga upp spänningen genom hela magiska prestanda, så att publiken ser fram emot levitation hela tiden.
  •  
  • För att göra händelsen ännu mer mystisk, kan du få en assistent att komma ut och låt publiken veta att du kommer att flyta gratis innan du går in på scenen eller i rummet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gör mycket om att hitta rätt plats för levitation. Detta bygger upp spänningen i publiken ännu längre. Letar efter en position som lovar "bra vibrationer" eller känns som "en gateway till den andra sidan". Använd ett språk som du tycker är övertygande för din specifika publik.       
 6.  
 7.             4      Skaka dina ben och armar för att förbereda. Du kan sträcka dig själv, hoppa på några jumping jacks eller göra några yoga ställningar. Poängen är att du låtsas att levitationen är fysiskt utmattande. Berätta för publiken som du har förberett för tillfället i veckor.       
 8.  
 9.             5      Rapportera att det inte finns några ledningar eller strängar. Be en medlem av publiken att komma upp och gå omkring dig, svänga hans eller hennes armar över huvudet och berätta för de andra att det verkligen inte finns några ledningar eller ledningar som kan dra dig av golvet.                 
 10.  
             

  Del 2      Utför Levitation  ,

    
   
 1.             1      Ta din position. Stå på ett bra avstånd och i en 45-graders vinkel mot publiken, med ryggen vände sig till publiken. Du borde stå så att din fot närmast publiken är bäst synlig. Bakfotens häl är synlig, men tåområdet på den foten döljs av närmare foten. 
    
  • Vinkeln och positionen på dina fötter måste vara rätt eftersom annars kan publiken se att du inte är flytande. Öva med en dedikerad vän framför en spegel före prestanda.
  •  
  • Om publiken ber dig komma närmare eller vända om, berätta för dem att detta är den exakta platsen på marken med de bästa vibrationerna, eller att du skulle förlora din koncentration när du rör dig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Plocka upp fötterna och ryggen. Höj din fram- och bakklack flera inches från golvet samtidigt. Din hela kroppsvikt bör ligga på tåren på din ryggfot, som är osynlig för publiken. För publiken kommer det att se ut som om båda fötterna flyter flera inches högt i luften. 
    
  • Håll i fem till tio sekunder. Mycket längre och din målgrupp kanske försöker se bakom din fot.
  •  
  • Du kan också experimentera med olika byxor för att ta reda på vilka som täcker ditt ryggtältområde bäst utan att hindra dig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sätt ner en hård "landning". Fullbord levitationen genom att slå hårt på marken med båda fötterna och böja knäna som om du hade fallit från en stor höjd. Detta ger publiken känslan av att du hoppade mycket högre än vad det egentligen var.        
 6.  
             

  Del 3      Försök med variationer  ,

    
   
 1.             1      Arbeta med olika vinklar. Försök att utföra på ett stadium som ligger över publiken eller vrida sig i andra riktningen i 45 graders vinkel. Ta reda på vilken vinkel som är mest övertygande för dina förmågor och din karaktär. 
    
  • Du kan också styra vinkeln genom att styra var publiken sitter. Försök att sätta folk på olika avstånd till scenen.
  •  
  • Du kan också avsiktligt dölja publikens syn, som görs i "Superman" eller "King's Levitation", där du lägger en jacka framför dina fötter när du förbereder illusionen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Verkar som om levitationen var svår och intensiv. Gör ett ansträngt ansikte som om du lyfte ett tungt föremål med din muskelkraft. Ha ett koncentrerat ansiktsuttryck. Använd kroppsspråk för att övertyga publiken om att levitation är både en fysisk och mental ansträngning för dig. 
    
  • Den välkända trollkarlen David Blaine låtsas att vara sjuk efter levitationen, vilket bara gjorde publiken ännu mer övertygad om att han måste spendera otroliga energier på tricket.
  •  
  • Det kan också vara övertygande om du verkar som om du blev förvånad eller chockad över att levitationen fungerade.
  •  
         
 4.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                     
Konst populär:
Lär barn att sjunga.

Att göra falska bröst.

Uppfinna en fiktiv karaktär.

Akustisk gitarrlåt.

Gör en vampyrdräkt.

Gör en spiderman mask.

Skapa Rangolis.

Var en pirat.

Skräddarsy en Kathy Perry kostym.

Hitta ny musik efter eget tycke.

Spela trumpeten.

Rock på gitarr.

En mandolinstämning.

Läsa musikanteckningar.

Blåsning av en bubbelgummibubbla.

Sjung högre.

Gör en ögonlås.

Var inte rädd efter en skräckfilm.

Gör ett genombrott i Hollywood.

Skriv ut på duk.

Övervinna en skräckfilm.

ako woman