Home \ konst
 

Dancing the grind, för girls.

 

För att dansa, är dina höfter på ett erotiskt sätt att röra sig i en cirkel. Det är något de flesta tonåringar gör på fester. Det finns ett tillvägagångssätt och tips för att bli den bästa grinddansen på festen! Om du är en pojke som söker en wikiHowartikel på Grind, borde du läsa här.

                 

Förfarande .

    
   
 1.   1      Flytta in i mitten av en stor grupp på dansgolvet. Vanligtvis dansas slussen ofta, men det behöver inte alltid vara.        
 2.  
 3.   2      Hitta en av dina vänner och börja dansa med henne. Dansa med henne som om ingen tittar på. Det behöver inte vara sexigt. En pojke kommer att märka dig snart, främst för att du dansar och har kul med din bästa vän. Det är troligt att en pojke inte säger något om han vill dansa med dig, men ger dig mycket subtila tecken.     
 4.  
 5.   3      Var normal som om du inte ens inser att han kommer. Killar känner rädd, så se till att du inte släpper någon.     
 6.  
 7.   4      Börja med slipningen korrekt:  
    
  • Flytta dina höfter med pojken. Låt honom se att du vill vara med honom. Lägg händerna på honom, till exempel i fickorna eller på hans överkropp.
  •  
  • Tryck på honom. Flytta dina höfter i samma rytm som honom. De flesta killar är inte bra på dans, så du borde vara den som visar hastigheten och rörelsen.
  •  
  • Prova Lap Dance med detta tips: Flytta din rumpa fram och tillbaka, upp och ner, med en hastighet som glädjer dig båda. Se till att du byter ut dina rörelser, försök inte alltid att göra detsamma.
  •  
  • Om du inte vill dansa så mycket "intensivt", ta bara dina höfter ihop och peka i samma riktning och få något på knäna. Flytta dina höfter från sida till sida. Sätt dina händer på hans när de är runt dina höfter, eller runt halsen eller bara över ditt eget huvud.
  •  
  • Du måste veta vilken typ av slip du dansar. Om du vill, håll bara pojken runt hans höfter, han kan möta dig eller stå bakom dig. Om han är bakom dig är det den bättre kända och mer populära mallen. Att dansa slussen från framsidan är ganska riskabel och sexig! De flesta människor gör det inte från början när de dansar Grinden för första gången.
  •  
         
 8.  
 9.   5      Gör dig redo för att låten ska sluta. Vanligtvis går pojken makt. Ibland säger han något och ibland inte. Ta inte det personligt när han lämnar i mitten av sången. Låt inte det röra dig. Bara hitta dig snabb, din flickvän, med vilken du dansade förut. Men vanligtvis kommer han förmodligen tillbaka och vill dansa Grinden mer intensiv än tidigare, eftersom han inte gjorde något emot det! :)               
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Konst populär:
Gör en falsk hängslen.

En mandolinstämning.

Skriv självbiografi.

Gör en gitarrbunt.

Lätt spela in en sång i hemmet.

Gör en banmask.

Sälj böcker.

Lär dig att spela gitarrer.

Kontakta MTV.

Hur man läser piano.

Spelar gitarr och sjunger samtidigt.

Spelar tenorsaxofon.

Skapa en musikmix för cheerleading eller dansa själv.

Skriv en bra roman.

Kom ihåg ett skript.

Använd en grafisk equalizer.

Möt Selena Gomez.

Bestäm vilken tangent en låt är.

Bygg en anställd.

Spela ostlådan.

Gör en film.

ako woman