Home \ konst
 

Gör ett genombrott i Hollywood.

 

Kanske kan du inte skaka av känslan av att du tillhör Hollywood. Du har tänkt på det en stund och den känslan fortsätter att bli starkare. Men hur mår du det? Låt oss möta det, det kommer att bli ett jobbigt jobb. Det kan ta många år att nå ditt mål. Är du redo att göra språnget?

              

Förfarande .

    

  Del 1      Ta karriärvägen  ,

    
   
 1.            1      Det finns ingen plan B. Om du har en beredskapsplan, kommer du använda den, det är så enkelt. Så säg av det tråkiga kontorsjobb du har. Spendera inte 60 timmar i veckan att skriva siffror i en dator och absorbera all den energi du behöver för din stora plan. Du måste bryta ut och börja följa dina drömmar. Det borde vara din enda plan, annars kan det vara att du tillbaka ner.  
    
  • När det gäller Hollywood finns det uttrycket "Om du kan göra någonting annat, gör det." De människor som gör en karriär i Hollywood kan inte föreställa sig att göra något annat. Denna karriär måste vara din framtid. Inget annat är möjligt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tryck på skrivbordet. Om du vill agera, skriva, sjunga, snurra eller dansa - ta lektioner. Att vara naturligt är vackert och bra, men du måste vara skicklig. Träffa människor och arbeta med likasinnade människor. Lär av andra människor, ta upp utmaningar och hålla fast vid specifika deadlines. Ta reda på om så är fallet och om det är roligt för dig.  
    
  • Ta reda på relevanta kurser på ditt samhälle eller universitet. Leta även efter kurser på fortbildningskurser, i communitycentret eller online. Om pengar är viktiga kanske du borde bli din egen lärare.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gör dig själv känd på internet. Använd modern teknik till din fördel och bära ditt namn utanför, och med lycka kan du bli upptäckt. Oavsett om du har producerat en film helt själv eller har koreograferat en dans själv - visa den till världen! Du vet aldrig, kanske kommer du att upptäckas.  
    
  • Du behöver fortfarande bevis på att ibland inget annat än internet behövs? Tänk på Kate Upton, Justin Bieber, Bo Burnham, Kim Kardashian eller Carly Rae Jepsen. De upptäcktes alla på internet, och det är bara några personer du kan räkna med på ena sidan.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Få erfarenhet på alla möjliga vägar. Har du en vän som deltar i en skådespelare och behöver nu en video för en audition? Erbjuda att filma den här videon. Behöver en skola en koreograf för skolmusiken? Kom i kontakt. Oavsett hur obetydlig en möjlighet kan tyckas gör det så länge som det har något att göra med vad du vill göra. Det är ett steg i rätt riktning.  
    
  • Det finns bara en sak du behöver vara medveten om: låt inte det stoppa dig. Att bredda ditt CV bit för bit är inte så långt från att bosätta sig någonstans. Ange själv en deadline. Förvänta dig att arbeta genom nästa år och sedan gå ut för drömfabriken. Där du är just nu är bara gropstoppet, inte målstrecket.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Leta alltid efter möjligheter. Om du alltid trudge till jobbet och dricker i helgen och kramar i dina pyjamas hemma är chansen ganska dålig för att nå ditt mål. Någon som har gjort det till Hollywood har alltid arbetat hårt för målet, letat efter sätt att göra vad han eller hon älskar. Tillbringa dina fritidssökningsannonser (som på Craigslist), kontakta personer som kan behöva din hjälp och lära känna dem. Chanserna försvinner igen så fort de kommer.  
    
  • Var alltid upptagen. Det ser inte bara bra ut på CV-skivan, det ger dig också gott om vitamin B. Om någon av dina kontakter lyckas på något sätt, så kommer de att få ditt nummer. Du kan sova när du har dina miljarder säkra.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Skriv in Hollywood  ,

    
   
 1.             1      Gå till Hollywood. Om du vill göra ett genombrott i Hollywood måste du bo där först. Förr eller senare har du inget val. Hollywood är dyrt och inte så glamoröst som media lurar dig, så håll dig realistiskt om du flyttar dit. Detta är ett steg som måste göras, om inte nu när? Detta kommer att föra dig lite närmare din dröm.  
    
  • Där "Hollywood" behöver inte nödvändigtvis vara Hollywood. Det kan också vara Culver City, Glendale, Los Angeles, Lennox, Inglewood, Hawthorne och så vidare. Kalifornien är en av världens dyraste trottoar och det blir mycket billigare att bo i en förort än direkt i Hollywood.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta något jobb du kan få. Om du har möjlighet att distribuera mail i en talangsbyrå eller på uppsättningen av ett produktionsföretag, gör det. Om du verkligen måste skrapa smutsen från golvet i toaletten, gör du det. Först och främst behöver du ett jobb. Du kommer att lära känna vissa människor och kunna titta runt i den nya miljön. Alla börjar små, och räkningarna betalar inte för sig själva!  
    
  • Harrison Ford började som snickare på uppsättningen Star Wars när George Lucas slog honom för rollen som Han Solo. Det kommer nog inte vara så lätt med dig, men det är ett steg i rätt riktning.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Om du vill utföra på något sätt, engagera en förmedlare. För att bli seriös och få mindre arbete behöver du en mellanhand. Den här personen tar hand om gjutning och reklam, så allt du behöver göra är att snäppa in och sippa.  
    
  • En bra agent kostar ingenting. Betala aldrig någonting till en mellanhand innan du landar det stora numret - han eller hon får bara en del av pengarna för de föreställningar som ges till dig.
  •  
  • Men det är lite häftigt - för att en agent ska hjälpa dig att hitta ett jobb måste du ha spelat någonstans tidigare. Så ta alla tillfällen och låta dem spela in dig. Gör en demohjul av ditt arbete och skicka det till de underordnade med vilka du kan tänka dig ett samarbete. Dessutom kan du inte göra mycket mer än att göra muntliga och bygga ett nätverk.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var noga med att bygga ett nätverk. Det ska vara en fest på fredag, men du känner bara en eller två personer som går, och bara på Facebook? Gå ändå. Det är full och skrattade, och efter en stund vet ingen längre att du var främlingar innan. Du kommer att träffa människor, lära sig om deras anslutningar, kanske till och med damm ett telefonnummer och kontakta dig senare. Ju fler du vet, desto bättre är chansen att du kommer ihåg och rekommendera.  
    
  • För utställare är detta också det perfekta tillfället att komma till en medlare. Efter några öl stannar Bobby Soso sitt visitkort och säger att han kommer att kontakta dig. Varje möjlighet räknas, och om du måste smutta lite honung på någons mun.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vänd dig till avslag. Ordet "Nej" kommer att hänga i dina öron. Du kommer bokstavligen att kunna bada i avslag. Även de mest kända av kändisar, någon gång i sin karriär, fick lyssna på vilken skit de är. För att överleva i den här världen där alla slåss mot den andra måste du få en tjock kappa och alltid tro på dig själv. När allt har kommit så långt, eller hur?  
    
  • Vägen till berömmelse och förmögenhet är allt annat än glamorös. Du kommer att vara lika fattig som en kyrkmus, hata ditt vanliga jobb och fira varje liten framgång. Och du borde! Det är en svår uppgift, men du måste vara helt övertygad om att allt det hårda arbetet så småningom kommer att löna sig.
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Utveckla din Stardasis  ,

    
   
 1.             1      Stötta andras drömmar. Hur många stjärnor vet du vem som gjorde det med sina bästa vänner? Ben Affleck och Matt Damon? Vince Vaughn och Jon Favreau? Det händer ofta att skådespelare, författare och regissörer som inte rör sig framåt, hjälper varandra och förr eller senare hjälper varandra att bli kända. Och du vet förmodligen många människor som har det så svårt som du gör. Önskar dem inte att misslyckas, men hoppa på tåget, de kan vara din biljett till framgång.  
    
  • Kom ihåg alla de människor som hjälpte dig på väg när du gjorde genombrottet. De har stött på dig och din dröm, och du borde också stödja sin dröm, även om du redan har gjort det. Överraskande är Hollywood ett mycket tätt nätverk, så det är klokt att vara bra med sina invånare.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var mer än självsäker. Alla de förnekelser där du nästan drunknar? Låt dem inte få överhanden. Om du tillåter det kan du också kasta in handduken. Logik kommer fram igen, självförtroende kommer tillbaka och du kommer att säga adjö till den här drömmen, som du redan har lagt så mycket arbete i. Tro att du har grejer, och hittills har ingen annan märkt. Det är hela hemligheten.  
    
  • Folk som gjorde genombrottet i Hollywood anses generellt av utomstående att vara galen. Varje dag brinner nerverna tills du inser att något händer. Du får en medlare, du deltar i en audition, du får en liten roll i en annons, och så fortsätter det. Även om det inte är så mycket är det något. Små prestationer som dessa håller dig flytande.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Var tålmodig. Rom byggdes inte på en dag, och din karriär är inget undantag. Vad du planerar att göra kan ibland ta år . Det finns väldigt få själar som flyttar till Hollywood och blir en stjärna över natten. Acting and Co. är ett yrke som alla andra - du börjar från botten och klättrar upp karriärstigen. Och om du är passionerad kommer du att lyckas.  
    
  • Ge inte upp. Det kommer att finnas dagar när du vill gå tillbaka till ditt gamla jobb som revisor eller föreställa dig hur lätt det skulle vara att flytta hem. Det här är bara kortlivade dagdrömmar som passerar. Var tålmodig och håll dig till din plan. Annars kommer du bara att fråga dig själv "Vad om...?" För resten av ditt liv.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Klä på sig. Så fort du drar de första erbjudandenen i land, ska du gå. Tillbringa timmar med att repetera dina linjer. Drick sex koppar kaffe medan du förbättrar ditt manus. Ha alltid datorn vid din sida som om det var din Siamese tvilling, vilket innebär att det inte finns någon tid att äta eller sova. Varje prestation som du ger ditt allra bästa kan betyda ett annat utseende.  
    
  • De glamorösa ögonblicken på den röda mattan betyder också arbete, speciellt om du fortfarande är okänd. Varje medalj har också sin nackdel. Om du är verkligen hooked på, kommer du att uppskatta din framgång allt mer.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Lyssna inte på någon. Det kommer att finnas människor som får dig rätt, även om du är på toppen. Det kommer att finnas människor som kommer att berätta för dig hur man gör något som du ska skicka till och göra bara vad de säger att du ska göra. Sanningen? Du har fel. Det finns inget annat sätt att göra än att bara fortsätta. Lyssna inte på någon, särskilt inte till de svarta målarna. Dessa människor vill bara döda dig eller tjäna dig en gyllene näsa. Du tjänar inte ens en sekund av din dyrbara tid.  
    
  • Det kommer aldrig att bli en tid då alla utan undantag kommer att vara ett fan av ditt arbete. Det finns olika smaker, och det är en bra sak. Det är det som gör världen så annorlunda. Även om du gjorde det till toppen, bör du ignorera de svarta målarna. De spelar ingen roll ändå. Du är framgångsrik och glad - vem behöver dem?
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                     
Konst populär:
Komponera ett pianotycke.

Gör en Bamm Bamm Rubble Costume.

Låna filmer från Redbox.

Att uppskatta Death Metal.

Titta på filmer och tv på nätet gratis.

Komponera ett pianotycke.

Kontakt Nickelodeon.

Spelar akustisk gitarr.

Lär dig spela piano.

Döda en vampyr.

Använd en skivspelare.

Applicera ett torrt tryck.

Poserar för ett foto.

Sköt dig själv i GTA V.

Wonderwall spelar gitarr.

Sätta ihop ett bra elektroniskt tryckkit (EPK).

Skrikande utan att överdriva rösten.

Skriv en litterär recension.

Sjung som ett proffs.

Titta på en skräckfilm.

Blinkar.

ako woman