Home \ konst
 

Gör en ninja kostym.

 

En ninja outfit ska vara mörk, förklädnad och bekväm. Du kan göra ninjapennor, bälten, hoodies, toppar och byxor från bara några t-shirts av samma färg. Med din hemlagade outfit är du redo att träna dina ninja-rörelser - men bara för dem som förtjänar det.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Huvudbandet  ,

    
   
 1.            1      Ta en T-shirt och lägg den på en plan yta. Välj en som är tillräckligt stor för att du ska ha på dig Om det är för litet för dig är det inte lätt att byta T-tröja runt huvudet.       
 2.  
 3.             2      Ta skjortan, rulla upp den och sätt den uppskjutna skjortan runt pannan.        
 4.  
 5.             3      Slå ihop ändarna. Om ärmarna är synliga, så är det bra. De kommer inte att synas under din huva ändå.                  
 6.  
             

  Del 2      Bältet  ,

    
   
 1.             1      Ta en annan T-shirt. Gör detsamma med pranken. Rulla den i en tygremsa tillsammans. Bandets bredd ska bero på din storlek. Lite bredare än din hand är vanligtvis en bra bredd.        
 2.  
 3.             2      Dra ärmarna runt ryggen. Mitten av tröjan ska ligga runt magen. Dra det ordentligt. Om det inte är tätt, bör du ta en mindre T-shirt. Du vill inte ha en gigantisk knut på ryggen.        
 4.  
 5.             3      Slip ärmarna runt ryggen. Sätt de återstående ändarna i bältet. Du kommer ha en liten bump på ryggen, men det borde inte vara märkbart. Om du kan se klippningen rulla upp det. Han kommer bara distrahera dig.        
 6.  
             

  Del 3      Övre delen  ,

    
   
 1.             1      Ta en annan T-shirt och sätt den på normalt. Vik i ärmarna så att T-tröjan ser ärmlös ut. Vik det snyggt inuti och försök att undvika chipping och förtjockning av ärmen. Skärning kan leda till asymmetriska linjer om du inte är professionell med en nål och tråd, så det är bäst att helt enkelt rulla ärmarna.        
 2.  
 3.             2      Ta nu den nedre delen av T-tröjan och dra den över huvudet. Ta inte av det! Bara i den utsträckning att skjortan ligger bakom ryggen, men du är fortfarande fast med dina armar i den. Det borde se lite ut som en konstig väst.  
    
  • Se till att t-skjortan är tillräckligt stor så att det här skottet inte immobiliserar dina armar eller påverkar dig mycket i din smidighet.
  •  
         
 4.  
             

  Del 4      Hood  ,

    
   
 1.             1      Ta en långärmad tröja och sätt på den. Men bara upp till öronen och näsan. Med andra ord bör kragen vara på näsan        
 2.  
 3.             2      Dra baksidan av skjortan över pannan. Det är okej om ditt hår är synligt. Gör det över dina ögonbryn. Det behöver inte heller stramas.        
 4.  
 5.             3      Ta tag i ärmarna och knut dem bakom huvudet. Det är okej att låta ermarna dyka. Du kan hänga dem eller gömma dem i en annan skjorta.        
 6.  
             

  Del 5      Byxband  ,

    
   
 1.             1      Ta en annan skjorta och lägg den på låret. Kragen ska vända uppåt. Dölj honom så inga linjer är synliga.  
    
  • Ditt ben är inte i T-tröja. T-tröjan är helt enkelt på.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta ärmarna och lindra skjortan runt låret. Sticka tillbaka ärmarna och vik i knutarna.  
    
  • Därefter knyta de nedre ändarna på skjortan bakom benet tillsammans. Dölj alla lösa ändar och knutar. Gör det på båda benen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta en annan skjorta och upprepa detta på det andra benet. Du kan också göra detta på dina övre armar, men du behöver nog hjälp. Du kan dock bara bära en långärmad T-shirt i samma färg, vilket också ser bra ut. Ju fler lager du har, desto mer trovärdig ser du på.  
    
  • Det mesta av arbetet har redan gjorts. Nu är allt du behöver göra för att bestämma om du vill kämpa för det bra eller det dåliga. Kläder gör människor, men i det här fallet gör du dina kläder.
  •  
         
 6.  
             

  Del 6      Den kompletta outfit  ,

    
   
 1.             1      Gå till grunderna för din outfit. Det är i grunden en T-shirt och joggingbyxor. Välj en grundläggande färg - vilket är det som spelar ingen roll, det finns även vita ninjor.  
    
  • Bra färger är svarta, mörkblå, röda och vita. Naturligtvis tas rosa ninjor lite mindre allvarligt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sätt på din topp, byxor och huva. Om du har någon att hjälpa dig med armbandet, sätt dem på nu.  
    
  • När du har gjort det framgångsrikt, fortsätt med huvudbandet. Justera allt så att det passar säkert och ser bra ut.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lägg till din tillbehör. Det här kan vara en katana, kasta stjärnor, stövlar eller handskar. Var kreativ - du är ninja, du kan inte gå fel. Ninjas gör aldrig någonting fel. Om någon tvivlar på din identitet som en ninja för att du har på dig några Doc Martens, då blir han övertygad när han känner dina stålkepsar.        
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

      

<91112>  

<91112>  

<91112>  

<91112>         

Konst populär:
Mäta grunderna för blygitarr.

Poserar för ett foto.

Bygg en panpipe.

Simulera en svimning.

Skapa falskt blod utan matfärgning.

Whistle med tungan.

Starta en sångkarriär.

Dancing the Grind, för tjejer.

Expandera en sångrösts intervall.

Bli bandchef.

Spela Pocky Game.

Möt favoritbandet eller stjärnan.

Var en spelare.

Beatboxing.

Läs pianotabs.

Gör magiska kortstickor.

Bind en bok.

Var en trollkarl.

Reparera en vågig post.

Skriv en bra roman.

Skriv en låt för en tjej.

ako woman