Home \ konst
 

Få en hip-hop-rekordavdelning.

 

I den här artikeln beskrivs generellt hur man får en skivavdelning på en hiphop / rap-etikett. Varje konstnär eller band, oavsett vilken genre av musik de övar, drömmar om den perfekta skivavtalen, som katapulerar dem till superstjärnan.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Spela in din demo. Om möjligt, gör det ser professionellt ut på CD. Gör kopior av din demo och håll minst 5-10 exemplar till dig, dina vänner eller bara så.       
 2.  
 3.             2      Ta reda på vem (namn på en person) du ska skicka din demo till. Skicka inte det till företaget, annars kommer det att falla i fela händer.        
 4.  
 5.             3      Sätt de bästa bitarna i början. När din värsta bit är i början, släng den bara bort utan att titta på den.        
 6.  
 7.             4      Var långvarig. Skicka inte bara det och vänta, ring och fråga den person du skickade demo till och fråga hur han eller hon tyckte om det.        
 8.  
 9.             5      Var professionell. Så här behandlas du som vuxen.        
 10.  
 11.             6      Låt några opartiska konsumenter lyssna på dina låtar för att få en ärlig åsikt om kvaliteten på din musik innan du skickar låtarna till en skivbolag.        
 12.  
 13.             7      Forskningen på förhand för att se till att skivbolag och A & R-skivor du vill arbeta med aktivt främjar denna typ av musik du skapar. Detta kan spara alla involverade mycket tid på sikt, vilket minskar dina produktionskostnader för cd och säkerställer att din musik hörs.        
 14.  
 15.             8      Internet används hela tiden för att hitta nästa största rappare. Vi hör av personer som använder YouTube.com för att vara värd för deras musik och hitta en publik. Andra webbplatser, som TriFame.com, är speciellt utformade för framtida artister, och det är välkänt att storskärmsagenter tittar på den här webbplatsen. De erbjuder ofta användarna en inspelning på en skivbolag. Ladda upp din musik överallt för att hitta några fans.                  
 16.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Konst populär:
Få en låt ur ditt huvud.

Shakespeare citat.

Kontakta MTV.

Gör en Ninja mask av en T shirt.

Blues dans för pojkar.

Ta ut en rap mixtape.

Hitta ny musik efter eget tycke.

Rengör och behåll en flöjt.

Lär dig spela gitarr.

Blanda låtar.

Köp en bra akustisk gitarr.

Gör en kort dokumentär.

Spela in en mixtape.

Expandera en sångrösts intervall.

Analysera en filmplats.

Identifiera en låt.

Trots motviljan att läsa en bok.

Skriv en bok.

Hitta din egen sångröst.

Lärande vågar på gitarr.

Läs manga.

ako woman