Home \ konst
 

Blues dans för pojkar.

 

Gå du till en skolsvindel eller ett disco och vill veta hur man dansar blues med en tjej (eller vill du bara veta hur bluesen fungerar?) Den här mycket tvetydiga dansen är garanterad att vända huvud och göra dig till centrum. Fortsätt läsa för att få reda på hur man korrekt dansar bluesen.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Titta runt och hitta en tjej du vill dansa blues med. Gå upp till henne. Om du redan är med en tjej och du vet att du vill dansa blues med henne, hoppa över det här steget **        
 2.  
 3.             2      Fråga henne om hon vill dansa med dig. OBS: I många klubbar behöver du inte alltid fråga. Omedelbart berörs hennes axel är ofta det föredragna alternativet. Flickorna älskar en pojke som är självsäker och gör det, och du är mycket sannolikt att lyckas.       
 4.  
 5.             3      Om hon visar intresse, lägg hennes händer på hennes höfter eller runt höfterna. Börja svänga från sida till sida i åtta, med knäna något böjda, eller bara flytta från sida till sida.       
 6.  
 7.             4      Håll dina kroppar pressade ihop. Dina kroppar ska vara mycket nära varandra och så nära som möjligt. Gör olika rörelser med dina höfter och var uppmärksam på deras reaktioner. 
    
  • Om hon gillar det kan du göra något genom att trycka på din kropp närmare henne och komma närmare henne överallt. Du kan också lägga händerna på mer intima platser som hennes lår.
  •  
         
 8.  
 9.             5      När en sång är över och du fortfarande vill dansa med henne, fråga henne om hon vill dansa en annan sång. Kom ihåg att blues dancing inte är traditionell dans och det är osannolikt att du har en "partner" för hela kvällen.       
 10.  
 11.             6      Gå med i en blues-kedja. Det här är en grupp människor som dansar tillsammans, vanligtvis blandade bland män och kvinnor. Det händer att du två kvinnor tar en man i en "smörgås" i dessa kedjor.                 
 12.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Konst populär:
Spelar blues på gitarr.

Klä som en 100 år gammal.

Stämma en gitarr i Drop D.

Möt en riktning.

Starta en sångkarriär.

Spelar tuban.

Skriv en musikalisk.

Gör en professionell fotografering hemma.

Spelar tangentbordet.

Gör en piratdräkt själv.

Vibrato sjung.

Gör ett presspaket för ett band.

Gör en dramaserie.

Gör en Harley Quinn kostym.

Byt strängarna på en elgitarr.

Vibrato sjung.

Spela svart magi.

Ta bort sång från låtar.

Läsa gitarrflikar.

Dansa Stanky Leg.

Gör en förhandsgranskning av film.

ako woman