Home \ konst
 

Felaktiga Snake Bites.

 

Snake Bites är lip piercingar som är jämnt fördelade under hundarna på underläppen. Dessa piercingar accentuerar dina läppar, vilket gör dem till ett bra tillbehör för datum, konserter eller vad som helst. Snake Bite Piercings ser coola ut, men det finns några potentiella nackdelar med att bära dem. Bärare kan drabbas av permanent tandköttskador och irritation, eftersom smycken gnuggar på tandköttet. Dessutom har två piercingar på en gång en smärtsam process som vissa människor föredrar att undvika. Lyckligtvis är det lätt att göra falska ormbett genom att använda saker som är lätta att hitta eller köpa. Om du funderar på att få Snake Bite Piercings, men vill prova dem innan du begår, läs vidare!

              

Förfarande .

    

    1      Gör fela ormbett från en spiral anteckningsbok  ,

    
   
 1.            1      Koppla av en bit av spiralbindningen av en anteckningsblock. Försök inte räta tråden för mycket när du rullar ner den, men oroa dig inte om du gör det, eftersom du alltid kan böja tråden tillbaka i ringformen med en kulspetspenna eller en spetspenna.        
 2.  
 3.             2      Klipp två ringar ur den exponerade ledningen. Idealiskt bör de två ändarna överlappa varandra något så att du får plats att böja ledningarna tillbaka. Försök att se till att ringarna är ungefär samma storlek och form, men oroa dig inte om de inte är identiska.       
 4.  
 5.             3      Forma ringarna. Ta tag i en av ringarna med tänger och forma den med ett annat tang så att det är mer cirkulärt. Om du har problem med att få tråden i en fin rund form, linda den runt en penna eller en spetspenna och dra åt den med tången.       
 6.  
 7.             4      Böj ändarna av båda ringarna tillbaka med tången. Böj tillbaka ca 6 mm tråd i varje ände och vik den så att den stämmer upp med ringtråden. För att böja tråden tillbaka, avled de spetsiga ändarna så att de inte pressar mot dina inre och yttre läppar. Detta rum bör vara ca 6 mm bredt, men du bör göra det smalare eller bredare beroende på tjockleken på din läppar.        
 8.  
 9.             5      Omforma ringarna. Omforma ringarna med tänger och en penna eller spetspenna efter att ha böjt ändarna bakåt. Se till att de ser exakt ut vad du vill att de ska vara.       
 10.  
 11.             6      Prova dina Snake Bites för att se hur de passar! Bara skjut båda ringarna på din läpp och justera placeringen så att de är jämnt fördelade på underläppen. De två ringarna borde vara nära dina hundar. Om de är för lös eller för snäva, tryck försiktigt på eller dra i ringarna för att justera passformen.                  
 12.  
             

    2      Gör fela ormbett från en Paperclip  ,

    
   
 1.             1      Vik pappersklippet ifrån varandra. Dra först bort pappersklämman så att den liknar bokstaven S, och raka den helt ut. Använd tången för att räta ut tråden om det är för svårt med fingertopparna. Tråden behöver inte vara helt rak som en nål. Det kan vara lite vågigt så länge det inte längre är i form av ett pappersklipp.       
 2.  
 3.             2      Forma ledningen. Använd tången för att nå den ena änden av pappersklippet och börja linda in tråden runt pennan eller spetspenna. Använd den andra tangen för att nå den andra änden av tråden och fortsätt vikla papperslipan runt pennan tills du har gjort två ringar.       
 4.  
 5.             3      Skjut ner sårtråden från pennan. Försök inte böja eller varva ner spiralen för mycket, annars måste du upprepa det föregående steget.       
 6.  
 7.             4      Klipp ut två ringar från pappersbandet. Idealiskt bör de två ändarna överlappa varandra något så att du får plats att böja ledningarna tillbaka. Försök att se till att ringarna är ungefär samma storlek och form, men oroa dig inte om de inte är identiska.       
 8.  
 9.             5      Böj ändarna av båda ringarna tillbaka med tången. Böj tillbaka ca 6 mm tråd i varje ände och vik den så att den stämmer upp med ringtråden. För att böja tråden tillbaka, avled de spetsiga ändarna så att de inte pressar mot dina inre och yttre läppar. Detta rum bör vara ca 6 mm bredt, men du bör göra det smalare eller bredare beroende på tjockleken på din läppar.       
 10.  
 11.             6      Omforma ringarna. Omforma ringarna med tången efter att ha böjt ändarna tillbaka. Se till att de ser exakt ut vad du vill att de ska vara.       
 12.  
 13.             7      Prova dina Snake Bites för att se hur de passar! Bara skjut båda ringarna på din läpp och justera placeringen så att de är jämnt fördelade på underläppen. De två ringarna borde vara nära dina hundar. Om de är för lös eller för snäva, tryck försiktigt på eller dra i ringarna för att justera passformen.        
 14.  
             

    3      Felaktiga Snake Bites med bollringar gör  ,

              
   
 1.             1      Köp två bollringar i en smycken butik. Du kan köpa dem i ett urval av storlekar och material. Välj vilka du tycker är tilltalande. Oroa dig inte för kulans färg och design när du tar bort den.        
 2.  
 3.             2      Ta bort bollarna. Ta bort bollen från ringarna genom att dra försiktigt ut de två sidorna av ringen och släpp bollen ut. Du behöver inte hämta bollarna om du inte tror att du kanske vill använda bollringen som en faktisk piercing vid någon tidpunkt.        
 4.  
 5.   3      Prova dina Snake Bites för att se hur de passar! Bara skjut båda ringarna på din läpp och justera placeringen så att de är jämnt fördelade på underläppen. De två ringarna borde vara nära dina hundar. Om de är för lös eller för snäva, tryck försiktigt på eller dra i ringarna för att justera passformen.        
 6.  
            

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

    

     Metod 1  ,

   

     Metod 2  ,

   

     Metod 3  ,

              Läs mer... (9)      
Konst populär:
Spelar för örat.

Gör en banmask.

Låna filmer från Redbox.

Gör en affisch för ett band.

Sätta ihop ett bra elektroniskt tryckkit (EPK).

Låt stenar hoppa över vattnet.

Bygg en anställd.

Skriva unika texter för en sång.

Förbered som en cheerleader för audition.

Skriv en komisk.

Värm upp din röst för att sjunga.

Skräddarsy en Kathy Perry kostym.

Rita en politisk tecknad film.

Gör en tyst film.

Lär dig att spela gitarrer.

Breakdance.

Ändra gitarrsträngar.

Gör Cosplay Kostymer.

Kontakta Justin Bieber.

Beräkna BPM (slag per minut) av en låt.

Var en berömd rapper.

ako woman