Home \ konst
 

Bli en skådespelare eller en skådespelerska.

 

Vill du bli en berömd skådespelare eller en berömd skådespelerska? Du kan bara följa dessa enkla steg. Men glöm inte att det tar tid att bli en skådespelare. Du kan inte sluta och vara redo om en månad.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Du måste veta att du verkligen vill bli skådespelare. Tänk igenom det. Om du är i tvivel, sluta och överväga det arbete som krävs. Att vara en skådespelare är inte lätt. Men om du är riktigt säker, läs vidare.        
 2.  
 3.             2      Delta i kurser eller workshops. Ju mer skådespelare du får desto bättre blir du. Om de är dyra, försök hitta ett gratis teaterbolag, men de är värda det.       
 4.  
 5.             3      Delta i några spelningar i närheten av dig eller på Volkstheater. Delar bygga ditt CV och de är vanligtvis roliga! Ju mer erfarenhet du har desto bättre. Så gör så mycket som möjligt!       
 6.  
 7.             4      Ta ett porträtt tagit. Porträtt borde kosta mellan 175 och 450 euro. Mycket dyrt, men det är en av de viktigaste sakerna i din skådespelarkarriär. Det är ditt visitkort, så du måste göra det professionellt. Och det viktigaste är att du håller det väldigt naturligt. Du kan undersöka bra exempelporträtt.       
 8.  
 9.             5      Skriv ut ditt CV. Du bör skriva ner allt arbete du har gjort, inklusive utbildning. Ta en titt på några exempel CV.       
 10.  
 11.             6      Skicka ditt porträtt och fortsätt till en agent nära dig. Det är inte en dålig idé att börja med en licensierad agent, men gör vad du tycker är rätt. Kostnadsagenter pengar? Inte alls, förutom vad du förtjänar, vilket är 10%. Att få en agent är dock hårt arbete, så vara presentabel och ha en positiv attityd som belyser utrymmet.       
 12.  
 13.             7      Om du kan auditionera för fackliga jobb i USA måste du gå med i SAG AFTRA. Inträdesavgiften är $ 3,099. Men då kan du tjäna pengarna tillbaka.       
 14.  
 15.             8      Tala framåt! Få mer erfarenhet av extras, reklamfilmer eller studentfilmer. Då är du på väg till att titta på TV, till filmer och mer!                 
 16.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

                  
Konst populär:
Gör ett falskt ärr.

Spela B ackordet på gitarr.

Titta på stjärnorna.

Gör en lejondräkt.

Beatboxing.

Mäta grunderna för blygitarr.

Spelar ukulele.

Gör en rainmaker själv.

Läs ePubs på en Kindle Fire.

Fick föreställningar för sitt band.

Skriv en rap kör eller krok.

Hämta musik från Spotify.

Ha roligt hemma ensam.

Dans till Housemusik.

Bourlesque Dance.

Komponera musik för en bra fest.

Bli en snabb rapper.

Organisera en talangshow.

Läser en bok.

Skriv en komisk.

Nook låna böcker.

ako woman