Home \ konst
 

Prata som Donald Duck.

 

Hur man pratar Donald Duck kan vara ett bra knep för att imponera på vänner och få barn att skratta. Karaktären Donald Duck är över 80 år gammal. Hans röst erkänns genast av människor i alla åldrar runt om i världen. Nyckeln till att göra ett bra Donald Duck-intryck är att perfekta sin röst och dra nytta av några av sina varumärkeskvoter eller slagord. Vem som helst kan göra det, det tar bara en hel del övning för att behärska tekniken.

              

Förfarande .

    

    1      Hur Donald låter  ,

    
   
 1.            1      Sätt din tunga i dina smaklökar. Öppna tänderna lite. Placera tungan så att den berör din gom lätt.        
 2.  
 3.             2      Vrid tungan lite till vänster eller höger. Ta vilken riktning som känns bekvämare. Sätt lätt in sidan av tungan i utrymmet mellan dina övre och nedre tänder.       
 4.  
 5.             3      Tryck på tungan. Tryck på tungan på sidan av munnen mot insidan av dina tänder. Applicera tillräckligt med tryck för att hålla tungan i kontakt med dina tänder. Håll det tillräckligt för att du kan trycka luft mellan tungan och dina tänder.       
 6.  
 7.             4      Låt tungan vibrera. Blås luft och rikta den in i kinden där tungan vilar. Tryck luften med din kind genom klyftan bakom eller mellan dina tänder och din tunga. Om du trycker på luften ordentligt hörs ett högt, hesligt ljud. 
    
  • Försök att trycka luften genom olika ställen mellan din tunga och dina tänder tills du får en bra. Det kan vara svårt först att göra ljudet konsistent, men ge inte upp. Att få den rösten kräver att musklerna stärks i munnen som inte används för tal.
  •  
  • Var tålmodig. Det har kostat den nuvarande skådespelaren att spela Donald Duck ett helt år av träning för att få rösten rätt.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gör ord som du gör med din egen röst. Det mesta av arbetet att ändra din röst bör göras med din mun och inte med dina vokalband. Om din hals gör ont ska du ta en paus. Hur man pratar Donald, speciellt försöker en lång Donald Duck-frenes, tar mycket andetag och kan göra dig yr. Även röstskådespelaren som spelar Donald behöver en paus efter en lång raseri. Därför överdriv det inte. 
    
  • Imitera den vanliga Donald-rösten, skaka huvudet för att göra det ilska Donald-ljudet. Så fladd dina kinder och låt ljudet vibrera.
  •  
  • Vissa bokstäver är enklare att säga än andra. När Donald Duck till exempel säger ordet lite, låter det som "widdle". Förändringar i uttalet av bokstäver är en naturlig begränsning när man talar med sin röst.
  •  
                   
 10.  
             

    2      Donald fraser använder  ,

    
   
 1.             1      Använd Donald termer. "Boy, oh boy!" Detta är en av Donald Ducks mest använda uttryck och kan höras i de flesta av hans dialoger. Det kan läggas till i början av de flesta meningarna och uttrycker ett brett spektrum av känslor. 
    
  • Fortsätt använda några av Donalds andra favoritord som "scram", "phooey" och "doggone". Donald tycker också om att fråga, "Vad är den stora idén?"
  •  
         
 2.  
 3.             2      Har många raseri. Donald är en välkänd irritabel anka som blir arg bara om allting. Arbeta med att göra arg Donald Duck ljud. Försök att göra ett arg kvackningsbrus när du pratar med Donald Duck-rösten.       
 4.  
 5.             3      Modulera din röst som Donald Duck. Donald Duck talar på ett animerat sätt. Lyssna på några få clips där Donald talar och var uppmärksam på höjden och tonen i hans röst. När han är upphetsad, tenderar han att tala snabbare och i en mycket högre tonhöjd. När han är ledsen går tonhöjden ner och talet saktar ner.       
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                Läs mer... (2)      
Konst populär:
Gör en kroppspop.

Grattis på födelsedagen spelar gitarr.

Gå med i röstet.

Låta sorg.

Som Shakespeare talar.

Välj hörlurar.

Spela stora ackord på ett tangentbord.

Köp ett piano.

Att göra meningsfulla saker på fritiden.

Gör ett spelprogram själv.

Organisera en talangshow.

Jag är hemma att ha kul.

Skriv en personlig biografi.

Gör något när du är uttråkad.

Börja med Stand up Comedy.

Vänd den perfekta skateboardvideoklippet.

Lär dig att läsa noter för pianospel.

Spela A stor ackord på gitarr.

Spelar blues på gitarr.

Rapper höger.

Grattis på födelsedagen spelar gitarr.

ako woman