Home \ konst
 

Skriv rap lyrics.

 

Så du vill vara en rappare? Följande steg kan hjälpa dig att skriva mer konsekventa texter och övervinna några hinder.

              

Förfarande .

    

     Skriv egna raptexter  ,

    
   
 1.            1      Utöka ditt ordförråd. När du använder rim är det viktigt att du har några att välja mellan. Läs böcker och tidningsartiklar som innehåller polerade, valda ord. Om du stöter på ett ord som du inte vet kan du slå det.       
 2.  
 3.             2      Utvecka örat för rytm. När du utökar ditt ordförråd läser du vissa passager högt och märker var du lägger naturliga betoning. På engelska är till exempel mycket poesi och texter skrivna skrivna i Iambic Five-Lifter, där den första stavelsen är obelastad, den andra emphatic, den tredje ohållbara, och så vidare, vilket resulterar i totalt fem accentuerade stavelser och fem accentuerade stavelser. Att utveckla en känsla av mätvärden hjälper dig till sist att ställa in dina texter, eller text till ett slag, så att det låter reflexivt och enkelt.  
    
  • Försök att säga "rapper" på båda hållen, med den första stavelsen accentuerad och den andra obestridd, och vice versa. Märker du skillnaden?
  •  
  • Det kan låta roligt, men ett bra sätt att presentera dig för den iambiska femhastigheten är att läsa Shakespeare högt. (Sök hans pjäser på nätet.) Du kommer att börja märka de växelvis accenterade stavelserna och hur naturligt de flyter.
  •  
         
 4.  
 5.             3      koncentrera. Din text ska ha ett annat syfte än bara rimning. Rymmen är limet för din text, men ditt meddelande är ämnet. Vad vill du säga? När du pratar med andra människor, vilka ämnen tänder elden i dig?  
    
  • Vad du än bestämmer är real-raping ditt eget liv ger dig trovärdighet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Skriv ner den. Rap-texter kan hända var som helst - hemma, på jobbet, i skolan, i badrummet och medan du sover. Skruva på vad som helst i ditt sinne utan att censurera och förbättra dig själv. Om du har svårt att skriva ett brev senare, hänvisar du till dina idéer.        
 8.  
 9.             5      Låt oss komma med en bra hängare. En hängare är den del av låten som stannar i ditt minne och får dig att lyssna på det igen. För de flesta rapsfrön är detta refrain. Det behöver inte vara lång, men det borde ha en catchy rytm och det ska vara roligt att humma med det.  
    
  • För många låtskrivningar är hängaren den svåraste delen att skriva. Bli inte avskräckt om det tar ett tag att tänka på en - det är bättre att vänta på en bra hängare än att slutföra din sång med en dålig.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Lär dig dina texter av hjärtat. När du har skrivit ditt slutliga utkast till dina rap-texter lär du varje ord av hjärtat. När du utför dina rap-låtar i studion borde du inte läsa från anteckningsboken.        
 12.  
 13.             7      Hämta ljudredigeringsprogram: Om du är en ny rappare, är det en bra idé att få Audacity. Det är freeware som är användarvänligt och fungerar ganska bra. Om du har en Mac kan du använda Garage Band för inspelning, som redan är installerad. Om du har mer erfarenhet, rekommenderas att du fortsätter med annan programvara, till exempel Audio Audition. Det är inte gratis, men det är bättre än den fria.        
 14.  
 15.             8      Repetera på Taxt. Välj ett slag för rap du vill ha. Du kan söka efter rap barer på youtube, eller ladda ner från en klockdistributör "rap beats" som Beat Brokerz. Det är en bra strategi vid denna tidpunkt att redan ha skrivit en rytmas centrala rytm och att bara arbeta för att anpassa dem till takt. Ett vanligt misstag är att om du försöker sätta hjärtat av dina texter till ett slag, kan du lätt lida av ett "block" eftersom du försöker vara kreativ när du ändrar.        
 16.  
 17.             9      Ta din rap. Hämta mikrofonen och ljudredigeringsprogrammet och spela in. Kom ihåg att lägga till känslor, annars låter din sång metaforiskt som en robot!        
 18.  
 19.             10      Ta din rap igen. Även om det tar lång tid, ger det dig fler val. Ta minst 1 till 3 gånger. Det beror på att din första gången kanske inte är perfekt.        
 20.  
 21.             11      Välj det bästa spåret. Nu när du har några skott väljer du den som du gillar mest och tar bort resten.                  
 22.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Konst populär:
Skriv en bra bok om något.

Läs bättre.

Gör elektronisk musik med FL Studio Demo.

Lyssna på musik.

Lär dig enkla dansspel för klubben.

Skriva en kristen sång.

Fouette vänder i balett.

Spelar G ackordet på gitarr.

Hitta en trummis för ditt band.

Gjut en gitarr.

Låt dagen gå fortare.

Kasta spelkort.

Spelar gitarr och sjunger samtidigt.

Möt favoritbandet eller stjärnan.

Sjung från bladet.

Klä som en 100 år gammal.

Undvik tristess i helgen.

Titta på en skräckfilm.

Stämmer en gitarr utan en tuner.

Kittla dig själv.

Trots motviljan att läsa en bok.

ako woman