Home \ konst
 

Gör magiska kortstickor.

 

Magic tricks är bra för att imponera på dina vänner och träna din skicklighet och färdigheter som artister. Allt du behöver för att utföra enkla kortspel är ett vanligt kortspel, en viss övning och agerande talang för att imponera på publiken. Börja med steg 1. <91112>              

Förfarande .

    

    1      Hitta den karta som en tittare har valt  ,

    
   
 1.            1      Blanda korten och kom ihåg det nedre kortet. Gör en show om att blanda korten! Du kan till och med få en tittare att blanda korten, så alla tror att korten är slumpmässiga. Det enda som är viktigt är att du märker det nedre kortet - ett sätt att göra det är att dela kortspelet efter att det har blivit blandat och sedan titta på bottenkortet när du flyttar kortkortet till botten Tabell knackar.       
 2.  
 3.             2      Bjud in en tittare att ta ett kort, kom ihåg det och lägg det under kortkortet. Titta bort när betraktaren tar kartan. Om betraktaren trycker på kortet under stapeln kommer det att ligga bredvid det nedre kortet du har märkt.        
 4.  
 5.             3      Ta ner korten och om du känner dig trygg, blanda dem. Ta ner korten, och kortet du har tagit upp och det kort som tittaren valt borde landa någonstans i mitten. Om du är handgjord nog kan du blanda korten ett par gånger innan du tar av dem. Men gör det bara om du inte skiljer ditt memorerade och tittarens kort.        
 6.  
 7.             4      Meddela att du nu kommer att hitta åskådarens karta. Gör en stor show av det! Ju bättre du kan sälja dig själv desto bättre blir tricket för publiken!        
 8.  
 9.             5      Hitta den karta du har märkt. Fan kortspelet och sök det så att du och dina tittare kan se den. Om du hittar ditt kort vet du att tittarens kort, den som är direkt under den (om kortdäcket är utspänd, står inför dig, så är det ditt kort till höger).        
 10.  
 11.             6      Visa kartan. Visa publiken kartan med stor effekt. Titta på förundran på åskådarens ansikte!                  
 12.  
             

    2      Hitta spadens ess  ,

    
   
 1.             1      Sätt spadens ess under de två första korten. Innan du utför det här tricket, förbered ditt kortkort så att spetsens ess är det tredje kortet från toppen. Om du blandar korten eller tar bort dem framför publiken, se till att de tre korten inte är åtskilda.       
 2.  
 3.             2      Be betraktaren att hämta korten och sedan lägga tillbaka dem ovanpå högen. När din åskådare tar av, ta kortens "bottenhalv", vänd dem över och lägg dem ovanpå de andra korten.       
 4.  
 5.             3      Ta av korten igen. Detta är bara en show - allt du måste se upp för är att inte skilja de tre bästa korten. Dessa kommer att vara vid den punkt där korten vänd upp och ner slog de andra korten. Ta korten och placera dem på toppen av kortspelet. Sätt upp detta ansikte också.       
 6.  
 7.             4      Meddela att nästa kort du vänder dig över är spades ess. Din åskådare antar vanligtvis att du tror att du vrider det övre kortet och tycker att ditt knep har misslyckats. Låt honom tro det - för att bevisa att han är fel är det ännu roligare.       
 8.  
 9.             5      Gå igenom korten till den punkt där korten är upp och ner. Spades ess är två kort nedanför.       
 10.  
 11.             6      Vänd spades ess. Titta på din målgrupp bli galen och försök att räkna ut hur man gör det här tricket. Gör inte detta trick två gånger utan att ändra spades ess, annars kommer publiken snabbt att ta reda på att det alltid är det tredje kortet från toppen, i den nedre halvan.       
 12.  
             

    3      Visa "Göra pengar" trick  ,

    
   
 1.             1      Blanda korten noggrant och kom ihåg det nedre kortet. Som ovan kan du låta en tittare blanda korten så att de blir mindre misstänkta. Plocka upp korten om du vill. Vid någon tidpunkt (efter att ha tagit bort är en bra tid) måste du ta en titt under korten och kom ihåg den nedersta.       
 2.  
 3.             2      Få din publik att rita ett kort och kom ihåg det. Fråga betraktaren att placera kortet ovanpå korten.       
 4.  
 5.             3      Ta av korten. Nu är det kortet som du har märkt på det kort som tittaren valde. Du borde blanda korten nu, men om du gör det, var uppmärksam på var de två korten är, så att du inte förvirrar dem.       
 6.  
 7.             4      Börja distribuera kort. Fördela korten i rader, från ena sidan av bordet till det andra. Stoppa inte när du ser det kort du har lagrat och tittarens kort som ligger direkt bakom det. Fortsätt att spela korten som vanligt tills alla kort utom en står på bordet.       
 8.  
 9.             5      Satsa på en dollar så att nästa kort du vänder om är tittarens. Eftersom han redan har sett sitt kort, kommer han säkert att satsa som han antar att du kommer att vända det sista kortet i handen.       
 10.  
 11.             6      Vänd sedan kortet på bordet som din tittare valde och samla ditt pris! För att "sälja" detta drag korrekt, låtsas att vända det sista kortet i handen innan du når över bordet och tar betraktarens tur.       
 12.  
             

Tips .

                  

Vad du behöver .

             
Konst populär:
Spela Tin Whistle.

Uppmuntra dina vänner att läsa.

Skriv en episk dikt.

Gör Cosplay Kostymer.

Döda en vampyr.

Ta en video.

Ha en bra fotografering.

Skriv en gitarr solo.

Visa ett enkelt magiskt trick.

Skapa ett band.

Förståelse av elektronisk musik.

Bli en stående komiker.

Nook låna böcker.

Bli en berömd sångare.

Rengör en harmonik.

Gör en piratdräkt själv.

Köp en gitarr till ett barn.

Göra trance musik.

Felaktig gråt.

Hur går tiden över.

Spela stora ackord på ett tangentbord.

ako woman