Home \ konst
 

Går från hus till hus som sjunger julsånger.

 

Det är lätt att sprida god humor på ett "traditionellt sätt" när du sjunger julkarlar och går från hus till hus. Det är inte bara ett bra sätt att sprida glädjen av carols i ditt grannskap, det är också en bra ursäkt att vara ute med dina sångvänner och vandra runt - vare sig det är nya eller gamla vänner!

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Hitta personer som går med dig. Åka ensam är bara hälften så kul och musikaliskt inte lika intressant för lyssnare som en grupp människor. Se till att du är minst tre, fem eller mer tillsammans. Om du inte känner varandra, så spelar det ingen roll. Du lär dig varandra tillräckligt noga under repetitionerna. Vissa människor gillar att sjunga julklappar med sin familj - så du har redan din sånggrupp, förutsatt att de alla känner för det!        
 2.  
 3.             2      Plocka ut julsångar som alla vet. Hitta de låtar som alla känner sig bekväma med och tro att människorna runt dig tycker om det mesta. 
    
  • Överväg att ta instrument med dig när någon kan spela något bärbart, som gitarr, tamburin, etc.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Öva. Det är mästaren, som ordspråket säger, och det är sant. Öva tillsammans så att du inte bara kan höra melodin och texterna, utan också bli medveten om harmonierna tillsammans och lära känna gränserna. Ja, gränser! Låt inte personen sjunga med bariton röst tenor och vice versa. Det är också viktigt om du väljer sångare för din grupp att du försöker hitta olika platser.       
 6.  
 7.             4      Gå till dörr. Börja med ditt eget grannskap. Börja med närmaste hus. Ring och vänta tills den öppnas. Var försiktig så att du inte ringer för hårt. Vänta en minut eller två, och om den inte har varit öppen då gå vidare.       
 8.  
 9.             5      Sjung. Så snart dörren öppnas börjar du sjunga. Titta på folkets reaktion vid dörren så att du kan bestämma hur länge du ska sjunga.                 
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Konst populär:
Var en trollkarl.

Håll en skivsamling säker.

Blåsning av en bubbelgummibubbla.

Spelet vem är jag.

Spela Grattis på födelsedagen på piano.

Spela en CDur ackord på gitarr.

Kommer till Bollywood.

Jamming.

Violinövning.

Skriv rapreems.

Skriv en kort berättelse.

Uppmuntra dina vänner att läsa.

Beatboxing.

Var en bra ventriloquist.

Hur man gör en Catwoman kostym själv.

Skapa ett spel.

Att uppskatta Death Metal.

Använd en ljudblandare.

Överför kassetter till datorn.

Bygg en anställd.

ako woman