Home \ konst
 

Skriv en komisk.

 

Hur man skriver en komiker som någon annan kommer att måla.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Tänk på en idé som du tycker är bra och spännande att täcka 22 sidor. Din berättelse kan vara längre eller kortare, men en bra längd för de flesta berättelser är 22 sidor.       
 2.  
 3.             2      Gör några scheman: En för händelsen som läsaren ser i berättelsen måste handlingen ske här, hur tecknen kommer att utvecklas etc. En annan måste göras för varje tecken, så att du vet hur deras liv har varit så långt, var de går etc.        
 4.  
 5.             3      Del ett tomt papper för din berättelse. Kom ihåg hastigheten så att din huvudperson bara har upptäckt monsterets ben i hans trädgård, och läsaren ser det här på en fin stor bild och har tid att titta på den.        
 6.  
 7.             4      Ta ditt schema som en riktlinje och fyll in underavdelningarna med antingen beskrivningar eller skisser av åtgärden som ska ses där och vilken dialog som ska höras. Kom ihåg att dialogen är vad som faktiskt ses i en komisk, så försök inte att pressa för många ord i en enda underavdelning.        
 8.  
 9.             5      Många yrkesverksamma använder två sidor, en för manuset och en för bilderna. Skriptet kan till exempel vara: "[1.] Spiderman svänger ner på gatan och ser två polisbilar spårar en gul sportbil... Uh Oh.. kanske sa jag det för snart! På den andra Sidan skulle då vara en bild av Spiderman som svänger ner på gatan och två svarta undertexter där en och två står.        
 10.  
 11.             6      Skriv tills din berättelse berättas! Du kan då ta den här enkla skissen / översikten till din artist eller skriv ett mer professionellt manus och ge artisten lite kreativ inverkan på ditt arbete.                  
 12.  
             

Varningar .

             
Konst populär:
Skapa en tecknade film.

Squinting.

Analysera en film.

Bli en snabb rapper.

Identifiera en låt.

Sjung med membranet.

Ändra gitarrsträngar.

Få idéer till en kort film.

Dansa det grundläggande steget i salsa.

Gör en kroppspop.

Gör din egen TV show.

Gör en kort film.

Välja rätt instrument.

Trots motviljan att läsa en bok.

Stränga en violins strängar.

Skriv ut på duk.

Träna en stark och hög sångröst.

Justera höjden på en gitarr.

Spelet vem är jag.

Titta på filmer och tv på nätet gratis.

Expandera en sångrösts intervall.

ako woman