Home \ konst
 

Skapa en reality show.

 

En grundläggande guide för att skapa, utveckla och producera en reality-based TV-show.

              

Förfarande .

    

     Skapa din egen reality show  ,

    
   
 1.            1      Skapa en huvudide för en show och se till att den har originalelement. Även om det kanske redan liknar andra format måste det ha element och metoder, så det skapade innehållet är något unikt och spännande.       
 2.  
 3.             2      Vet vilken subgenre av verklighetsprogram som din idé kan falla in i. Det finns många genrer för verklighetstester, bland annat: Tävling / Leaving, Dokumentärstil, Livsstilsserie, Relation Series och otaliga andra.        
 4.  
 5.             3      Var specifik för ditt koncept och försök flera tillvägagångssätt. Många producenter lägger ursprungliga koncept tillsammans med deras utvecklingslag, men för det mesta tittar producenterna aggressivt på koncept och verklighet, och visar idéer från författare och konceptskapare. Så var inte rädd för att arbeta på flera showkoncept samtidigt. Det tar många projekt, men bara en sak att ansluta till rätt producent.        
 6.  
 7.             4      Välj begrepp och ämnen som är mycket marknadsförbara. Titlar är mycket viktiga, de borde bara gå över tungan, provocera samtal och bara förklara vad du ska titta på. "Blind Date", "Frestelsen", "The Bachelor", "Vem vill gifta sig med en miljonär" är bra exempel. Ordspel är alltid ett bra sätt att skapa uppmärksamhet och nyfikenhet. "Meet the Parents" "Eliminate" "Joe Millionaire" "The Real World" "Around the World in 80 Date" hänvisar alla till vad föreställningen handlar om, men använd bekanta fraser för att skapa nya spår som utgör Arouse nyfikenhet.        
 8.  
 9.             5      Kom ihåg filmer - "Stories" är ett avgörande element när det gäller definitionen av att utveckla verklighetshändelser. Om du tittar på filmer, var uppmärksam på huvudtema och historiaelement i filmen, och en verklighetsutställning kan stirra dig rakt i ansiktet. "Helvetet på motorvägen", "Träffa föräldrarna", "Runt världen i 80 datum" är alla exempel på filmkoncept som har blivit till verklighetsbaserade TV-program.        
 10.  
 11.             6      Utveckla och skriv ditt koncept. En Reality Show-process kan vara överallt mellan 1 och 3 sidor, ibland mer. Nyckeln är effektiviteten när det gäller att beskriva de involverade elementen och åtgärderna samt den detaljerade skapandet som original. Forskningsindustrin källor om att skapa verklighet visar för att främja dem.        
 12.  
 13.             7      Skydda din idé om reality showen med Writer's Guild of America [1] (East Coast) eller [2] (West Coast) så att den inte kan användas av någon tredje part.        
 14.  
 15.             8      Undersök de olika produktionsbolagen om verklighetshändelser på TV och förmodligen hitta en matchning med vilken typ av projekt du har skapat.        
 16.  
 17.             9      Ring kallt samtal till chefer för utveckling hos alla företag för att ta reda på om de skulle acceptera din design.        
 18.  
 19.             10      Reflektera på en onlinebranschdatabas för att skicka in designen till dina projekt för reklam, granskning och försäljning till ledande produktionsföretag som letar efter nya projekt, inklusive CBS, Fox TV Studios, ABC, ITV, BBC och andra att skicka. TV-författarens skydd tillhandahåller också elektronisk verifieringskontroll för dina dokument och för ditt skydd.        
 20.  
 21.             11      Om du erbjuds en optionsaffär av ett produktionsbolag, kommer du att kunna förhandla fram ett nomineringsnamn och en finansiell andel. Använd alltid en advokat med erfarenhet av underhållningsindustrin för att få hjälp vid genomförandet av förhandlingarna.        
 22.  
 23.             12      Om produktionsföretaget anställer dig för produktion och distribution av ditt showkoncept, anses du med någon form av produktionsnamn nominering och betalning per episod.        
 24.  
 25.             13      Produktionsbolaget ansvarar för att leverera showen till den tv-kanal som den körs på. Om du har erfarenhet av att utveckla eller producera för TV, kan du förhandla om ett mer direkt engagemang i showen när det är värd för en station och producerad.                  
 26.  
             

Tips .

             
Konst populär:
Spela Tin Whistle.

Lär dig snabbt ett piano stycke.

Göra trance musik.

Gör en kroppspop.

Prata som Donald Duck.

Hur man läser piano.

Spelar tangentbordet.

Var en bra ventriloquist.

Trots motviljan att läsa en bok.

Sälj gamla poster.

Whistle ordentligt.

Organisera en talangshow.

Sälj ditt manus till Hollywood.

Lär gitarren.

Spela ostlådan.

Spela harmoniken.

Att vara en konkurrent i en film.

Förstå vad du läser.

Lär barn att sjunga.

Spelar ensam.

Lätt spela in en sång i hemmet.

ako woman