Home \ konst
 

Skriv den första egna e-boken.

 

Har du någonsin drömt om att skriva din egen elektroniska bok, även kallad ebook? Men varför bara dröm? Om det är vad du vill uppnå, oavsett om det är för berömmelse eller pengar, slösa inte mer tid! Fånga dina mål och schema, och börja ta ett steg i taget, mot din största dröm... <91112>               

Förfarande .

    

     Skriv din egen eBok  ,

    
   
 1.   1      Dela upp det i fungerande uppgifter. Den svåraste delen av skrivandet är titeln, första meningen och en möjlig slutlinje. Det första steget är att skriva ner möjliga titlar, första meningen och slutlinjen. Oroa dig inte för grammatiken, hur meningen är skriven eller om det står vad du förväntade dig. Nyckeln är att lägga orden på papper och sedan kan du läsa igenom det igen och ta bort dåliga idéer och låta de som har blivit bra i vem. Om du tittar på hela projektet kan det se ut som ett omöjligt projekt, men du kan ta itu med det, även om det inte blir perfekt, har du åtminstone börjat skriva ner orden. Tänk dig att klättra ett berg. Du står upp och tittar upp och ser toppmötet försvinna i molnen. Hur är det möjligt att klättra upp ett sådant farligt berg? Det finns bara ett sätt att klättra ett berg - steg för steg.        
 2.  
 3.   2      Ordna dina tankar. Det första du måste göra är att låtsas att du är en klättrare, så du måste förbereda dig. Istället för klättringsutrustningen måste du ordna dina tankar enligt följande.     
 4.  
 5.   3      Hitta titeln på din eBook. Skriv några olika titlar och i slutet har du den som du gillar bäst. En titel hjälper dig att hålla dig i huvudämnet i ditt skrivande. Det leder dig att ignorera dina läsares frågor och önskemål. Många icke-fiction-böcker har också undertexter, vanligtvis åtskilda av ett komma (se exempel nedan)     
 6.  
 7.   4      Skriv ner detta uttalande. Avhandlingen är en eller två meningar som börjar exakt var du adresserar problemet och förklarar hur din bok löser problemet. Alla andra kapitel är från detta uttalande. När du har förfinat avhandlingen har du grunden. På grundval av detta kommer din eBook att växa kapitel för kapitel.     
 8.  
 9.   5      När du har din avhandling, se till att du har en bra anledning att skriva en bok, en nisch på marknaden innan du börjar. Om du svarar på dessa frågor med ja, kan du vara säker på din eBooks potential:
    
  • Utgör din bok användbar information och är denna information för närvarande relevant?
  •  
  • Hjälper din bok att positivt påverka läsarnas liv?
  •  
  • Är din bok dynamisk och håller den läsarens uppmärksamhet?
  •  
  • Svarar din bok frågor som har mening och mening?
  •  
         
 10.  
 11.   6      Ta reda på vem din publik är. Om du skriver för en viss grupp dikterar denna grupp många element i din bok, till exempel stil, ton, diktering och jämn längd. Ju bättre du känner din målgrupp, desto lättare blir det för dig att skriva en bok för dem.
    
  • Hur gammal är dina läsare?
  •  
  • Vilket kön är de?
  •  
  • Vad intresserar dina läsare mest?
  •  
  • Vad är den socioekonomiska bakgrunden?
  •  
  • Är det dem som också läser modetidningar eller bokrecensioner?
  •  
  • Skriver du bokstäver för hand eller spenderar du timmar på Internet?
  •  
         
 12.  
 13.   7      Gör en lista med anledningarna till att du skriver en eBook. Vill du marknadsföra ett företag? Vill du rikta trafik till din webbplats? Vill du förbättra ditt rykte?     
 14.  
 15.   8      Skriv ner dina publiceringsmål. Ju mer du vet i förväg, desto lättare är det själva skrivandet. Vill du sälja den som en produkt på din hemsida, eller vill du erbjuda den som en gratis gåva om någon har gjort en undersökning eller köpt en produkt? Vill du använda kapitlen för en online kurs eller locka affiliates runt om i världen?     
 16.  
 17.   9      Tänk på formatet på dina kapitel. Försök att hålla formatet konsekvent från kapitel till kapitel. Kanske planerar du att presentera ämnet i ett kapitel, och sedan dela upp det i delämnen. Beställa dig dela den i fem delar, var och en med en matchande anekdot i början.     
 18.  
 19.   10      Ta reda på hur du gör skrivandet intressant. Anecdoter, feedback, små historier, bilder, grafik, råd och tips håller läsaren att vända sidan. En kant är ofta användbar för lättillgänglig information, och de bryter upp sidans densitet.     
 20.  
 21.   11      Om du har skrivit innehållet i boken är du redo för nästa steg - hitta ett medium för din eBook. Medan många författare använder PDF eller Word, är dessa medier riskabla och mycket känsliga för plagiering. Du kan också tänka på att lägga till video- eller multimediaelement. Det finns många sidor som ger en överblick över programvara.               
 22.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Konst populär:
Ansök om en film eller ett spel.

Gör ett spelprogram själv.

Följ FIFA World Cup.

Lär dig att lära sig tangentbordsmeddelanden.

Ge ditt konstverk ett namn.

Bli en berömd konstnär.

Poppar med en piska.

Följ FIFA World Cup.

Välj gitarrsträngar.

Barn älskar att älska musiken.

Bli en berömd sångare.

Spelar Flip Cup.

Spela svart magi.

Gör ett enkelt musikinstrument.

Ansök om en film eller ett spel.

Spelar skalor på klarinett.

Titta på en skräckfilm.

Håll en plockning.

Var en filmkritiker.

Sälj gamla poster.

Gör en spiderman mask.

ako woman