Home \ konst
 

Följ FIFA World Cup.

 

Ryssland kommer att vara värd för VM i 2018 i juni / juli 2018. Trettiotvå lag tävlar om FIFA-VM och titeln. Trots att flera miljoner människor kommer att vara vid VM-matcherna ser de flesta på VM på tv, online eller i klubbar och sportbarer.

              

Förfarande .

    

    1      Titta på VM på TV  ,

    
   
 1.            1      Gå online för att ta reda på vilka kanaler som sänder FIFA-VM i ditt land! Du kan hitta en lista över broadcasters på https://www.ipaddressguide.org/watch-fifa-world-cup-2018-online. En annan lista över tv-kanaler över hela världen finns på https://www.totalsportek.com/football/fifa-world-cup-tv-channels/        
 2.  
 3.             2      Se till att du har kabel-TV under VM! Spel skickas mellan 14 juni och 15 juli, men det rekommenderas att du registrerar din TV för juni för att säkerställa mottagning. 
    
  • I USA har FoxSports ensamrätt att sända på engelska. Dessutom skickar Telemundo på spanska.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Registrera dig för ett digitalt videobandspelare (DVR) om du vill titta på alla VM-matcher! Ibland sänds VM-matcher samtidigt, så att resultaten under gruppens matcher inte kan påverkas. Med inspelningen kan du titta på spelen direkt efter att de har luftt.       
 6.  
 7.             4      Ring i sportbarerna nära dig! Fråga vem som sänder ut VM-matcherna och vem de tänker visa! Stora sportbarer har ofta tillräckligt med tv-apparater för att ägna åtminstone en världscup från juni till juli. 
    
  • Om du gillar att titta på fotboll i en pub kan du spara pengar genom att titta på några spel på tv och andra i en sportbar. Du kanske föredrar att jämföra kostnaden för drycker och mat i en pub med vilken kabel-tv-kontrakt kostar.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Följ World Cup online  ,

    
   
 1.             1      Gå till FIFA.com! Federation International de Football Association webbplats är den mest besökta sportplatsen i världen. Besök FIFA.com/worldcup/ för att få de senaste nyheterna, gruppinformationen och mer!       
 2.  
 3.             2      Hämta FIFA-appen till din smartphone eller surfplatta! Finns på Android och Apple-telefoner. Den innehåller World Match Center med information om tidigare, nuvarande och framtida spel.        
 4.  
 5.             3      Följ VM på Twitter! Twittersphere är upphetsad att titta på spel, vinnare och förlorare online. Följ konton som Fox Soccer News, BBC World Cup, AP World Cup, 2018 FIFA World Cup och FIFA World Cup! 
    
  • Individuella hashtags används för lag, spel och världsmästerskap stunder, så följ trendiga teman för att hitta nya hashtags att använda och följa dem!
  •  
         
 6.  
 7.             4      Kontrollera online en vecka före VM för att hitta länkar till onlinespelströmmar! Streaming av spelet online kan innebära att en piratversion av sändningen används, och det är förmodligen ibland tillgänglig och ibland inte.        
 8.  
             

    3      Följ World Series enligt gruppblad  ,

    
   
 1.             1      Skriv ut ett gruppblad för att följa VM-gruppens rörelser hemma! Du kan hitta ett utskrivbart gruppblad på http://www.printyourbrackets.com/images/world-cup.pdf. FIFA säljer också en 2018 FIFA World Cup Brasilien affisch för runt € 10.       
 2.  
 3.             2      Anmäl dig till en VM-liga! ESPN och andra webbplatser gör att du och dina vänner kan välja i förväg vem som vinner gruppspelet.       
 4.  
 5.             3      Kompletta vinnande lag under grupprundorna, 16-rundorna, kvartfinalen, semifinalen och VM-matcherna!        
 6.  
             

Vad du behöver .

                     
Konst populär:
Reach tid snabbare.

Använd Spotify.

Passerar tiden.

Bli en röstartist eller röstskådespelare.

Hur går tiden över.

Gör en påfågel på påfågeln.

Spela trumpeten.

Skapa en Captian America kostym.

Blinkar.

Gör en Ninja mask av en T shirt.

Representera pantomim.

Gör en Hermione Granger kostym.

Spela ackorden F på gitarr.

Gör någon att skratta.

Hög påverkan.

Förstå vad du läser.

Skapa ett popfilter.

Lär dig spela gitarr.

Vänd en rolig video.

Skapa en dramaportefölja.

Rengör en saxofon.

ako woman