Home \ konst
 

Hög effekt.

 

Vad gör du om du vill spela rollen som mördare, men i verkligheten har aldrig varit hög på marijuana? Det ska vara ett övertygande prestanda. För att framgångsrikt förbereda dig för en roll där du borde vara hög kan du följa dessa steg: Börja med en grundlig forskning, ta reda på rollen och behärska olika stonerbeteenden. Följ dessa tips och du kommer att spela rollen övertygande!

              

Förfarande .

    

  Del 1      Mastering Hooked Behaviors  ,

    
   
 1.            1      Lär dig att stirra frånvarande. Människor som är höga blir svaga och tittar på världen runt dem genom halvt slutna ögonlock. För att vara mycket yr och dåsig bör du lossna käften och luta huvudet något åt ​​sidan.  
    
  • Människor som konsumerar marihuana förloras ofta i tanke och lätt distraheras. För att visa att du verkligen är stenad kan du låtsas att tänka på något som är helt irrelevant för din nuvarande miljö. Så du agerar mer som om du var helt bortkopplad från verkligheten.  
  •  
  • Du kan också visa upp dina slumpmässiga tankar eller insikter för människorna runt dig, så att det blir riktigt klart att du har smutit in. Försök att nämna ett ämne, ett slumpmässigt faktum eller en idé som inte har något att göra med det aktuella samtalet. Agera som om du bara upptäckt något om dig själv eller din omgivning som redan är mycket uppenbart
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sakta ner din reaktionstid. Människor som har rökt in har långsammare svar, så du borde försöka sakta ner sakerna mer än normalt. Låt bollen slå dig i ansiktet och låtsas att hela världen går i slowmotion. Om du behöver sitta, stå eller flytta, se till att du gör allt långsamt och lättsamt.  
    
  • Gör det autentiskt - låtsas inte att du är i slow motion-video. I grund och botten verkar det bara som om du behöver mer än normalt för att tänka på saker och rörelser.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fuck mer än normalt. Ökad chuckle eller skratt vid ett lågt tillfälle är ett tecken på marijuanaförgiftning. Om någon gör något kul, försök att skratta högre än normalt eller fnissla. Gör också roligt med saker som inte är vanligtvis mycket roliga och låtsas att du inte kan sluta skratta. 
    
  • Många människor känner sig lyckligare och lättare genom gräs först, varför det är ett tecken på avslappnad slarv när du skrattar eller fnissar om varje liten sak.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gör som om du hade störd hunger. Många människor längtar efter att använda marijuana. Tänk dig att du hade ätit något annat än sallad i en månad och nu har du precis kommit in i ett matparadis där du kan äta vad som helst som kommer. I potheadsvärlden är denna känsla känd som skarp hunger. 
    
  • Näringsvärde är vanligtvis inte något som någon är orolig för, vem är hög och lider av stinkande hunger. Efter marihuana konsumtion äter människor ofta det största skräpet i de skitaste tänkbara kombinationerna.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Visa röda ögon och dilaterade elever. Människor som är höga i marihuana har ofta röda ögon och ögondroppar för att bekämpa rodnad. Ibland bär de också solglasögon. Om du verkligen vill se ut som du rökt gräs, måste du hitta kreativa sätt att få röda ögon. Försök att stanna i mörkare områden för att hålla dina elever ser större ut. 
    
  • Om du bara vill ha röda ögon under en kort stund, kan du gnugga dina ögon lite. Sedan bär ögondroppar med dig för att låtsas att du ville kämpa mot rodnad. Du kan också bära solglasögon med dig och sätta på dem när de är omgivna av människor, så att det ser ut som om du ville dölja dina röda ögon.
  •  
  • Du kan också skapa röda ögon genom att sova mindre. Marijuana-användare är ofta så trötta att sömnbrist inte bara orsakar röda ögon, men hjälper dig också att spela din roll bättre. Du kan också hitta kontaktlinser som är färgade för att dina ögon ska bli röda.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Var olycksbenägen. Liksom för druckna personer gör dålig kroppskoordinering och minskad bedömning också en rökning som är mer mottaglig för olyckor. Eftersom du blir frånvarande och vårdslös när du är hög, misstänker du ofta dina färdigheter och bygger olyckor. Du kan bara göra saker värre ju mer du försöker vara försiktig och producera ett missöde efter det andra. 
    
  • Till exempel kan det vara svårt att hälla en kopp kaffe om du låtsas vara hög. Kanske kan du hälla det heta kaffe över handen, vilket får dig att sätta koppen på bordet. Koppen faller på golvet och medan du försöker att moppa upp olyckan skär du fingret och så vidare.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Utveckla en korttidsminnesförlust. Ibland har människor som är höga lider av en kortvarig minnesförlust. En övermäktig person kan börja en historia eller mening och hälften glömmer vad de ville säga. Glömska kan också orsaka att en cuckolded person kommer in i ett rum och glömmer vad de verkligen ville ha där.       
 14.  
 15.             8      Perfekt din fascinerande stirra. Fördjupade människor fascineras ofta av godtyckliga saker eller rörelser. Efter att ha konsumerat marihuana, kan någon plötsligt börja stirra blott på en klocka, en droppkran eller en spinnfläkt. Varje repetitiv rörelse kan locka ögon till en mördare.  
    
  • Precis som den frånvarande stjärnan, gör det fascinerande stirret som du distraheras av någonting. Medan den frånvarande stjärnan innebär att du är förlorad i tanken, indikerar den fascinerande stjärnan att något i din miljö plötsligt har fångat ditt intresse. Hitta ett objekt nära dig som rör sig och stirrar tills det träffar andra människor.
  •  
  • Drenkade människor fascineras också av animerade teckningar. Oavsett om "The Simpsons", Bugs Bunny eller Mickey Mouse kör, stirrar en stoner på skärmen och skrattar vildt i slumpmässiga scener.
  •  
                   
 16.  
             

  Del 2      För att förvärva rollen  ,

    
   
 1.             1      Antag karaktären hos en välbefinnande person i ditt dagliga liv. Att dyka in i en roll betyder mer än att bara lära sig text. För att verkligen lura människor måste du ofta öva. Tillbringa en hel dag och spela högt och se till att du övar när du är i närheten av människor. 
    
  • Använd alla tekniker för rökning beteenden i din dag. Om du är med någon som känner dig bara en roll, fråga personen att titta på dig och ge dig tips. Se till att det finns någon som kan berömma eller kritisera din idé om det, så du vet om du är övertygande.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skriv en biografi för din karaktär. Fyll i de luckor som öppnas av författaren och skriv en biografi baserad på din karaktärs kända karaktärsdrag och upplevelser. Föreställ dig hur karaktären skulle klä sig och hur hon skulle prata, tänka och agera på grundval av hennes biografi. Detta kommer att ge dig en bättre uppfattning eftersom du har en konkret siffra som du kan representera.  
    
  • Olika människor reagerar också annorlunda på gräs. Om du spelar en specifik roll bör du se till att du förstår hur denna karaktär reagerar på marijuana. Vissa människor blir sorglösa och dumma, medan andra kan uppleva takykardi, ångestattacker och depressiva sjukdomar. Även om marijuana ofta visas som en förmögenhet, är det inte alltid sant.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Förbättra en historia. Practice fördjupa dig i den övermättade rollen att agera som skådespelare med en partner och alltid uppfinna några få rader text i förväg. Det spelar ingen roll var historien tar dig, det viktiga är att du kommer att vara hög hela tiden, och att din presentation passar den biografi du skrev om din karaktär innan.  
    
  • Be din vän att berätta när du är ur karaktär eller när din roll är helt onaturlig. Det är en del av en skådespelande idé att lära sig texten och att repetera ganska ofta. Så var inte avskräckt om du måste upprepa samma rader många gånger.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Spela ett kortspel i rollen. Tala under repetitionerna för en mördares roll genom att låtsas spela höga kort. De nödvändiga aktiviteterna i ett kortspel upprepas, men fortfarande sporadiska nog för att testa dina talanger för stonerrullen.  
    
  • I ett kortspel kan du inte bara träna överst, men du kan också förbereda dig för en audition. Både sociala kortspel och dem för ensamspel är lämpliga, å ena sidan för att simulera den rätta emotionella anslutningen å andra sidan, men också för att hålla dig från att överdriva rollen.  
  •  
         
 8.  
             

  Del 3      Undersök rollen  ,

    
   
 1.             1      Titta på relevanta exempel på aktörer som verkar ha kommit till roll. Det bästa sättet att lära sig att spela en pothead är att titta på andra. Många filmer och tv-serier visar marihuana-konsumenter och du kan lära dig mycket genom att titta på erfarna skådespelare. 
    
  • Om du förbereder dig för en komisk roll, kan du till exempel titta på filmer som "Mycket rök för ingenting", "Half Baked" eller "Hey man, var är min bil?"
  •  
  • För att förbereda sig för en mer dramatisk roll, kolla in exempel på stoners i filmer som Confusion, The Breakfast Club eller Blow.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Prata med andra om deras dödande erfarenhet. Även om du inte konsumerar marijuana vet du förmodligen någon som gör det eller gjorde det tidigare. Förklara för den person som du förbereder dig för en fungerande roll och fråga hennes frågor om hennes erfarenheter med marihuana. 
    
  • Du kan få en ännu bättre förståelse för din väns minnen om du ber honom att spela sina erfarenheter istället för att bara beskriva dem.
  •  
  • Du kan bäst förbereda dig för rollen som en mördare när du spelar in din konversation. När du pratar med någon om deras minnen av höghet, bör du spela in konversationen. Om du då tittar på konversationerna flera gånger kommer du att förstå de därmed sammanhängande beteenden ännu bättre.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Titta på andra när de röker marijuana. Om du bor på ett ställe där bruket av marijuana är lagligt, kan du se första hand hur man beter sig under påverkan. Titta på andra när de röker eller äter växten. Var uppmärksam på deras gester, handlingar, talmönster och beteenden.        
 6.  
 7.             4      Försök själv med marihuana. Om du bor i ett område där rökning marijuana är laglig, kan du alltid få personlig erfarenhet genom att försöka något för dig själv. Prova bara en liten mängd om du inte är en erfaren stoner.  
    
  • Du kan ta marihuana på många sätt: det kan rökas eller ätas i gräs smör, brownies, choklad eller andra saker.
  •  
  • Förbered dig för din roll genom att skriva i en anteckningsbok under din marijuana-upplevelse så att du kan komma ihåg dina uppblåsta tankar senare. Du kan också spela in upplevelsen så att du senare kan se dina egna beteenden och idiosyncrasier.
  •  
  • Kom ihåg att marijuana kan ha farliga biverkningar. Eftersom det saktar din reaktionstid, bör du inte köra eller göra några andra saker som kan vara farliga när du är på drog. Effekterna av marijuana går vanligtvis bort efter tre till fyra timmar, så du bör ge dig själv tid innan du försöker gå offentligt igen. Också vara medveten om att marijuana ökar din hjärtfrekvens - så om du redan är en riskkandidat för hjärtattack, är det bäst att inte använda den.  
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

                Läs mer... (18)      
Konst populär:
Rengör gitarr.

Fick en sång på radion.

Freestyle rap.

Gör en Harley Quinn kostym.

Lär dig snabbt ett piano stycke.

Whistling högt.

Bli en snabb rapper.

Ha det roligt när du är uttråkad hemma.

Gör en musikvideo.

Gör en muffinsdräkt.

Skriv ett manuskript (för en film).

Booty Dances.

Ta bort sång från låtar.

Skriv ett manuskript (för en film).

Blåsning av en bubbelgummibubbla.

Förbered som en cheerleader för audition.

Gör en tyst film.

Whistles.

Bli en röstartist eller röstskådespelare.

Byt strängarna på en elgitarr.

Komponera musik med garageband.

ako woman