Home \ konst
 

Sjung från bladet.

 

Att lära sig att läsa från arket är viktigt för musiker. Genom att bara titta på anteckningarna på ett notblad kan de spela dem direkt. Det är som att läsa bokstäver, bara i anteckningar. Sångare kan göra detsamma och det kallas sång från arket. Du kan läsa anteckningarna och lugna melodin tyst och sedan sjunga den genast.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Att lära sig att sjunga från bladet börjar med att lära sig musiknotationen och veta hur man läser den från arket. Du måste höra dem med öronen så att du kan kopiera dem genom att sjunga eller din röst. Ett piano eller tangentbord är nödvändigt så att du kan höra och spela och lära sig vågorna och hur olika de låter när du spelar som ett kors eller b.       
 2.  
 3.             2      Öva spela varje anteckning och fokusera på hur det låter. Fortsätt spela och stäng dina ögon i slutet så dina öron kan höra anteckningarna och fokusera på dem utan att se dem.       
 4.  
 5.             3      Konstant övning tränar hjärnan för att reproducera vad örat hör. Det liknar att lära sig hur man skriver. Genom att inte titta på tangentbordet lär vi våra hjärnor att hålla fingrarna på varje nyckel. Därför är det vår hjärna som lär oss medan vi lyssnar på våra öron.       
 6.  
 7.             4      Erkänn att vokalister som sjunger enbart intervaller kanske inte kan använda korrekt intonation. Det är viktigt att kunna titta på en melodi och omedelbart kunna höra inuti som det låter.       
 8.  
 9.             5      Att bara lära sig noterna i skalorna räcker inte för att bli en bra sångare. Det är väldigt viktigt att lära sig skalaen i både större och mindre och att lära sig att höra rytmen eller beaten. För en student som vill studera hemma finns det många bra böcker. Det är väldigt bra att ha ett tangentbord eller piano för träning.                 
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                     
Konst populär:
Skrapa eller skivspelningstjänst.

Bygg en bambuflöjt.

Lärande vågar på gitarr.

Skrikande utan att överdriva rösten.

Spela sju minuter i himlen.

Dansar utan att skämma bort dig själv.

Opera sång.

Låt dig inte bli uttråkad om du inte har något att göra.

Gör en indisk huvudbonad.

Var en bra hip hop dansare.

Dans till Housemusik.

Gör en spiderman mask.

Lägg musik på Tumblr.

Gör en skräckfilm.

Förbered dig för sång.

Whistle med tungan.

Spelar violinen.

Lär dig spela gitarr.

Bli en bra sångare utan att spendera timmar.

Gör en grododräkt.

Sjung vackert.

ako woman