Home \ konst
 

Låt dagen gå fortare.

 

Om vi ​​inte räknar ut hur vi reser i tid, finns det inget sätt att påskynda sakerna. När någon säger att han vill göra tiden gå fortare, uppfattar han dem långsammare än han vill. Att vara i denna situation kan vara frustrerande, men det finns otaliga sätt att få din dag att springa snabbare oavsett vad dina omständigheter är.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Flytta morgonen snabbare  ,

    
   
 1.            1      Vi älskar alla att sova bra på morgonen. Om du av någon anledning vill att dagen ska gå fortare kan du trimma det lite genom att stänga av väckarklockan och sova lite längre. Sömn är överlägset det bästa sättet att klara tiden snabbare. Om du vill att morgonen ska passera och du fortfarande är i sängen kan det vara bäst att bara inte göra någonting.       
 2.  
 3.             2      Dusch grundligt. En dusch är en av dagens mest fysiskt behagliga faser. De flesta försöker ta en dusch så snart som möjligt, men om du har lite tid att spara, är det en bra idé att sakta ner sakerna lite. Låt vattnet flöda över din kropp och njut av värmen och den tillfälliga freden.       
 4.  
 5.             3      Läs tidningen. Nöjesfullt att sitta vid köksbordet med en kopp kaffe kan verka som en kliché i en tid då alla rusar från ett ställe till ett annat, men intressant nog, tiden går fortare när du saktar ner till tiden njuta.       
 6.  
 7.             4      Gå till jobbet eller skolan tidigare. Det är förmodligen en tid när du brukar gå till jobbet, skolan eller var som helst du går regelbundet. Om så är fallet kan du försöka gå tio till femton minuter tidigare än normalt. Hjärnan tenderar att dela minnen i kapitel, och lämnar tidigt kommer att markera ditt minne om den speciella dagen. Om du inte går tidigare kan du till och med njuta av den extra tiden i början av din dag.                  
 8.  
             

  Del 2      Fördela tiden på jobbet  ,

    
   
 1.             1      Hämta det arbete du tryckte framför dig. Även om mängden arbete du har beror på var och i vilken kapacitet du arbetar, finns det förmodligen många saker du kan komma ihåg som kan hjälpa dig att glömma tiden. Gör något du har tryckt framför dig, som oavslutade projekt eller svara på e-postmeddelanden. Dina mål är redan framför dig och du kommer att känna mindre stressad när du har gjort något för att nå dem. 
    
  • Att vara upptagen är din största allierade i accelererande tid. När du tänker på det borde du förmodligen göra allt du kan för att fördjupa ditt ansvar.
  •  
  • Arbetet i sig kan inte vara kul, men koncentrering kan spara tid snabbare.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Starta ett nytt projekt. Nya projekt ger alltid mening och de långsamaste tiderna på jobbet är perfekta för att starta något nytt. Det kan till och med vara mycket roligt att organisera nya projekt. Titta omkring dig i arbetet; det måste finnas något du kan göra för att förbättra din arbetsmiljö. 
    
  • Arbeta med någon i ett team kan ge upplevelsen en trevlig social aspekt när du är utrotad och trivs med kollegor.
  •  
  • Om du inte kan starta ett nytt projekt själv, fråga din handledare om nya uppgifter. Att vara upptagen kommer att se till att timmarna kommer att flyga och du kommer också att ses som en flitig arbetare som visar initiativ utan att bli frågad.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lyssna på musik. Musik förbättrar nästan varje arbetssituation. När allt kommer omkring, kommer musik att roa dig lite på jobbet och rädda dig från den absoluta tråkan.       
 6.  
 7.             4      Ta regelbundna raster. Om ditt arbete är svagt långsamt och du tycker att det är svårt att passera tiden, kan frekventa pauser ge dig möjlighet att slappna av, vilket kommer att reglera din uppfattning om tiden själv. Gå med en kaffe. Gå på toaletten. Men dessa aktiviteter är oproduktiva och om du lita för mycket på dem, kommer de att göra motsatsen till vad du vill ha. 
    
  • Frekventa raster distraherar dig från jobbet, men när det gäller passetid kommer den största fördelen att vara den avslappning som de tar dig med. Det blir självklart inte så bra om du oroa dig för att du hamnar bakom på jobbet.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Kontrollera sociala medier. Människor förlorar frivilligt många timmar av sina liv genom att lära sig om andras liv, och de flesta vill inte ha tid att gå snabbare. Sociala medier är ett bra sätt att påskynda din tid på jobbet. Men du borde inte göra det alltför uppenbart vanligt eftersom det kan skada din arbetssituation. 
    
  • Som en tumregel kan för många distraheringar i arbetet få dagen att passera långsammare. Det bästa sättet att få tiden att passera snabbare är alltid att komma ner till jobbet.
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Försäljning av fritid  ,

    
   
 1.             1      Ta en tupplur. Naps är bra om du vill spendera tid eftersom du är uttråkad och du kanske behöver lite sömn. Om du verkligen inte har något bättre att göra, kommer sömn att ge din kropp förmågan att läka sig och fixa små problem. Det kan vara svårare att sova under dagen än det är på natten, men det är det bästa sättet som kroppen kan få dig att klara tiden snabbare. 
    Det är naturligtvis att ha en tupplur gör att du känner dig mer motiverad för att vara produktiv och att ta dagen som den kommer.  
         
 2.  
 3.             2      Läs en bra bok. Att delta i fritidsaktiviteter kan vara ett bra sätt att klara tiden snabbare, eftersom vi aldrig tänker på hur länge vi kan göra någonting när vi har kul. Att läsa en av dina favoritböcker hjälper dig att tänka på något annat än att gå över tiden, och förmodligen i slutet av dagen kommer du noga att det ska vara längre att ha mer tid att läsa. 
    
  • Valet av boken är väldigt viktigt i det här fallet. En tråkig eller dåligt skriven bok kommer att göra motsatsen till vad du vill ha.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Titta på TV tills du släpper. De så kallade "seriella maratonerna" tar en otrolig tid och visar som "Game of Thrones" eller "Breaking Bad" är alltför ivriga att ta bort så mycket tid som du är villig att ge dem. Om du har en ledig dag som du vill bli av med snabbt, sätt i en serie och slappna av. Om det är en serie som du verkligen gillar, kommer du förmodligen att förlora hur mycket tid som faktiskt har gått.       
 6.  
 7.             4      Skriv en artikel för WikiHow. Om du är expert på ett visst ämne kan du vara rätt person att skriva en WikiHowartikel! Att skriva en steg-för-steg guide till ett ämne som fascinerar dig kan vara mycket roligt, och som alla projekt som har att göra med att skriva, hittar du den tiden flyger genom, så snart du är upptagen, din artikel att planera och skriva.  
    
  • Om du inte tycker om att skriva, kanske du vill hitta vägledning om något ämne som intresserar dig och lär dig en ny färdighet. Lärande är ett bra sätt att passera din tid, och din hjärna kommer att vara upptagen att tänka på vilken tid det är.
  •  
         
 8.  
             

  Del 4      Accelerera kvällar  ,

    
   
 1.             1      Titta på en film. Det finns inget bättre än att knuffa i en filt och titta på en film i slutet av en lång dag. Om inte filmen är väldigt tråkig eller de behöver gå på toaletten, tänker folk vanligtvis inte på den tid då de tittar på en film. I stället fördjupar de sig i vad de ser på skärmen. Att titta på en av dina favoritfilmer under eller efter middagen kan vara en mycket givande upplevelse. 
    
  • Att bli bekväm på en säng eller soffa är ett måste i detta fall. När din kropp är avslappnad blir det lättare för dig att låta tiden gå.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kock till middag ett nytt recept. När du lär dig något nytt verkar tiden gå fortare. Det beror på att din hjärna är för upptagen att oroa sig för hur tiden går. Din mage kommer också att tacka för erfarenheten och om receptet smakar tillräckligt bra för dig, kan du upprepa det i framtiden. 
    Å andra sidan finns det studier som tyder på att tiden går fortare när du gör saker som du redan är mycket bekant med. Detta gäller också recept. Det viktigaste är att göra något.    
         
 4.  
 5.             3      Gå till sängs tidigt. Sömn är ett av de bästa sätten att klara tiden snabbare. Ingen tänker på hur tiden flyger när han sover lugnt. Att få mer sömn kommer också att ge dig ett energiförlust för nästa dag vilket är bra om den senaste dagen inte var bra.       
 6.  
             

  Del 5      Uppfattar tiden annorlunda  ,

    
   
 1.             1      Tänk på varför du vill att tiden ska gå fortare. Människor som vill att tiden ska gå snabbare faller vanligen i två kategorier. Den första gruppen vill ha tid att gå fortare eftersom det ser fram emot något speciellt. Den andra gruppen är bara uttråkad och vet inte vad man ska göra med sin tid. Om du vill bli av med dagen snabbare på grund av en motiverad stressfaktor är det förståeligt och förmodligen värt ansträngningen. Om du är uttråkad, vill du antagligen bara påskynda tiden, för att du inte är upptagen med någonting just nu. 
    
  • Om du hittar något som intresserar dig (kanske till och med på grund av förslaget i den här artikeln!), Kommer du förmodligen sluta oroa dig för att bli av med dagen snabbare.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Håll dig till en rutin. Psykologer som hjälper människor att sakta ner tiden föreslår vanligtvis att de lämnar sin komfortzon och provar nya saker. I gengäld, om du försöker göra det motsatta, kommer något som du redan vet mycket bra att ha motsatt effekt. Rutin är din vän. Din hjärna kommer att accelerera tid och arbete i automatiskt läge om du har att göra med någonting som du redan vet mycket bra.       
 4.  
 5.             3      Bli involverad. Att accelerera din uppfattning om tid kan bara uppnås indirekt. I slutändan spelar det ingen roll om du gör något nytt eller väl försökt, eller med vem; hur snabbt tiden flyger beror i slutändan på hur upptagen du är. När du är upptagen med något, oavsett hur trivialt du kommer, tänker du inte på tiden.       
 6.  
 7.             4      Koppla av. Studier har konsekvent visat att den del av hjärnan som är ansvarig för att erkänna hur tiden går är aktiverad i stress. För att motverka detta, bara se till att du är avslappnad och trivs. Det kommer också att underlätta för dig att fokusera på andra aktiviteter. 
    
  • Detta inkluderar behandling av saker som huvudvärk eller migrän. En migrän kan även göra roliga saker ser ut som ett tufft test.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Håll dig borta från att titta på klockan. I slutändan är det bästa sättet att påskynda uppfattningen av tid i huvudet att ignorera tiden. Om du tittar på klockan kommer du att påminna exakt hur mycket tid som har gått och de gör dig generellt mer medveten. Om du är angelägen om att påskynda din dag så mycket som möjligt, bör du vara försiktig med att undvika klockor. Tänk inte ens på hur mycket tid som har gått.       
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                Läs mer... (7)      
Konst populär:
Var en stuntman.

Hitta en bok i ett bibliotek.

Dans till Housemusik.

Rengör en bok.

Lägg musik på Tumblr.

Spelar med ett spöklikt mynt.

Vinn en karaoke tävling.

Whistling högt.

Skapa en dramaportefölja.

Lätt spela in en sång i hemmet.

Gör elektronisk musik med FL Studio Demo.

Få idéer till en kort film.

Gjut en gitarr.

Hög påverkan.

Gör musik.

Möt Selena Gomez.

Bli en hiphopproducent.

Stränga en violins strängar.

Poppar med en piska.

Ta ut en rap mixtape.

Hämta musik från Spotify.

ako woman