Home \ konst
 

Ventriloquy.

 

Som Ventriloquist kan du få en docka till liv. Dina läppar kommer att vara dämpa. Din publik kommer att lägga sig för illusionen och inte lyssna på dig, men till dockan. Hur man blir en ventriloquist i enkla steg, hittar du här.

                

Förfarande .

    
   
 1.   1      Du behöver en stor handduka. Ditt huvud måste vara minst lika lång som ditt. Det är meningen att avleda människors uppmärksamhet bort från din mun när hon pratar. Och hon måste se intressant, extraordinär. Annars kan du också arbeta med en normal person som partner.        
 2.  
 3.   2      Du behöver veta vad du vill säga eller vad du vill förmedla. Innehållet eller målet för ditt tal måste sammanfattas i en mening. Först då kan du fördjupa ditt tal eller prestanda.     
 4.  
 5.   3      Du tror inte på det, men följande är det viktigaste: Skriv texten. Om du inte är professionell eller har ingen extra talang, kommer du inte att kunna uttala en hel serie brevkombinationer med "magen" . Dessa är de bokstäver som du normalt brukar använda för att flytta dina läppar: B, M, P, W.     
 6.  
 7.   4      Så: Formulera texten för dockan så att det finns så få B, M, P och W som möjligt i den. Det krävs lite träning, men här gör praktiken också perfekt.     
 8.  
 9.   5      Följaktligen: "måste" ersätts med "should". "Tal" ersätts med "talande". "Skog" blir "skog" eller "grön lunga". Och ge klartecken dockan ett namn från början som inte innehåller de kritiska bokstäverna.     
 10.  
 11.   6      Nu är det dags att prata. Beroende på utformningen av din käke måste du försöka lite, och helst framför en spegel. Öppna bara munen lite, sätt kanske de övre snedställen på underläppen. Och nu övar du en provtext, som du lagt fram för vorreckcht, utan att flytta dina läppar. Så du borde inte kunna se att du pratar.     
 12.  
 13.   7      Akta dig för Spasm: Se till att dina läppar och alla käftmuskler är avslappnade. Annars kommer du inte att hålla länge och få käftlåset.     
 14.  
 15.   8      Hitta en röst för dockan som skiljer sig från din. Skapandet av en sådan röst kan hjälpa till med olika egenskaper: långsamt eller snabbt talande, upprepning av ett visst ord (uh, holla) eller användningen av accenter eller dialekter (t.ex. swabian).     
 16.  
 17.   9      Om det värsta kommer till det värsta, och du vill att marionetten ska fungera med dig framför en publik, var noga med att ta den skrivna texten med dig! Du kan också läsa dockans text, eftersom duken pratar, är det inte nödvändigt att du tittar på publiken.     
 18.  
 19.   10      Tänk på en bra slut! Slutet av samtalet måste vara avgången (åtminstone marionetten) logisk och.               
 20.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Konst populär:
Skapa ett kreativt skrivschema.

Spela stora ackord på ett tangentbord.

Anvisningar för anslutning av en effektförstärkare.

Hämta musik från Spotify.

Välj mellan paperback och bunden bok.

Gör en indisk huvudbonad.

Var en spelare.

Rita en politisk tecknad film.

Gör en professionell fotografering hemma.

Få din konst i ett galleri.

Gör en Wonderwoman kostym.

Fake skärningar med smink.

Skapa en musikmix för cheerleading eller dansa själv.

Lär barn att spela gitarr.

Skräddarsy en kappa.

Läsa litteratur som en professor.

Förbättra din scen närvaro som en ledande sångare.

Gör Halloween masker.

Var en trollkarl.

Fake skärningar med smink.

Stränga en violins strängar.

ako woman