Home \ konst
 

Köp en bra akustisk gitarr.

 

Vissa gitarrer är värda att köpa, men vissa är inte. Om du inte frågade om gitarr innan du köpte, kunde du snabbt lugna dina pengar.

                 

Förfarande .

    
   
 1.                    1      Kontrollera ljudkvaliteten i butiken. Säljaren kommer att förvänta sig detta, så var inte blyg. Prova olika gitarrer i butiken och försök att ta reda på vilken man känner sig bäst och inte bara ser bra ut. Spela några ackord, både höga och låga, för att testa greppet på olika ställen. En vanlig fel i billigare akustiska gitarrer är desto större avstånd mellan strängar och fingerboard nära "hålet". Ta reda på vad som låter bäst för dig. Senare blir du glad över det. Om möjligt, sätt gitarren i ett separat gitarrfritt rum. Om du spelar nära de andra gitarrerna, kommer deras strängar också att resonera och producera ljud, vilket gör gitarrljudet bättre än det faktiskt är.       
 2.  
 3.                  2      Tänk på gitarrens storlek. Om du gillar ljudet, men du kan inte spela det, erbjuder Gibson och Ibanez mindre gitarrer. Formen på gitarr ska passa snyggt på höger lår, och om du sitter upprätt ska du kunna förstå och spela det bekvämt - båda handlederna måste hålla sig flexibla. Den ska känna sig bekväm i armen, som en perfekt partner.        
 4.  
 5.                  3      Välj en gitarr som passar din stil. Till exempel elektriska / akustiska gitarrer för rockers och akustiska för klassisk musik, coutry, jazz eller blues. Elektroakustiska eller halvakustiska gitarrer ger ett annat ljud som bara kan uppnås med hjälp av en förstärkare, så du borde testa detta i butiken också. Se också till att gitarren har nylon eller stål strängar. Det är viktigt att veta. Dessutom kan du ha en preferens för en sort eller en annan.        
 6.  
 7.                  4      Se till att du köper din gitarr i en butik där du kan spela den. Spela upp dem ett tag och se om 3: e eller 13: e fret av den första strängen ger en buzz.        
 8.  
 9.                  5      Elektriska akustiska gitarrer är fantastiska men kanske inte låter lika fulla som en riktig akustisk gitarr när ingen förstärkare är ansluten. Men elektroakustiska gitarrer tenderar att vara mindre och tystare att träna - om de inte är inkopplade. Också, om du vill sjunga för det, behöver du inte stressa din röst så mycket.                  
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Konst populär:
Välja rätt instrument.

Förståelse av elektronisk musik.

Främja din musik.

Sälj Fine Arts Online.

Sälj Fine Arts Online.

Audition med förtroende.

Bygg en snögubbe.

Gjut en gitarr.

Spela en CDur ackord på gitarr.

Rengör en bok.

Gör en tyst film.

Var en skådespelare.

Komponera ett pianotycke.

Bygg en anställd.

Lär dig att komponera.

Walsdans.

Gör en Lego film.

Var en clown.

Läs trumflikar.

Skapa Rangolis.

Komponera ett pianotycke.

ako woman