Home \ konst
 

Led ett intressant liv utan tristess.

 

Om du är uttråkad mycket eller tror att andra kommer att hitta dig tråkig, är det dags att ändra din livsstil. Även om du är en trevlig person, lär du nya saker och behåller kontakter förbättrar din känsla av välbefinnande. Hitta möjligheter att uppleva nya saker och träffa människor som gör ditt liv mer spännande. Lyckligtvis finns det många sätt att lägga krydda i ditt liv.

              

Förfarande .

    

    1      Träffa nya människor  ,

    
   
 1.            1      Frivillig för en bra sak. Dedikera lite av din tid för att göra det bra för andra. Detta ger dig kontakt med andra volontärer som har liknande intressen för dig. Volontärarbete för en bra sak ger känsla av existens och ökar självkänslan.  
    
  • Möjligheter till frivilligt arbete nära dig finns på Internet.  
  •  
  • Om du inte kan volontär på en viss plats, skapa sedan ett forum tillägnad en bra sak som du anser vara viktig, eller gå med på en organisations webbplats.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gå med i en lokal klubb. Klubbar och sociala grupper är populära i många samhällen. Hitta en klubb som representerar dina intressen och träffa likasinnade personer. Information om klubbar finns i gemenskapens centrum, kyrkor, lokala caféer eller på Internet.  
    
  • Att gå med i en bokklubb är ett bra sätt att umgås samtidigt som du får möjlighet att njuta av att läsa som en del av ditt liv.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hosta en fest. Att dela med intressanta människor är fascinerande och ger dig en känsla av att vara mer intressant för andra. Om det inte är lätt för dig att träffa andra människor, ta en fest och be dina vänner att ta med andra gäster. Detta ger dig möjlighet att expandera ditt nätverk medan dina vänner ger dig en bekväm känsla av säkerhet. 
    
  • Tänk på om du inte vill vara värd för vanliga temakvällar eller be en vän att dela dem med dig tills du känner dig trygg nog i din roll som värd.  
  •  
                   
 6.  
             

    2      Upptäck nya platser  ,

    
   
 1.             1      Resa med vänner eller ensam. Utforska världen och hitta nya kulturer och sevärdheter. Resor är inte bara ett bra sätt att passera tiden. Människor som reser kallar sig också hälsosammare, lyckligare och mer toleranta mot andra. Resa med vänner, familj eller en grupp för att utöka ditt sociala nätverk. Om andra inte kan gå med dig, tänk på att resa ensam. Ensam resenärer har mer reflekterande och avslappnade resor. 
    
  • Många människor är intresserade av att resa. Med en samling av resor minnen, kan du få tråkiga konversationer går.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Besök lokala attraktioner. Bli en lokal sightseeingexpert och ge en guide till vänner och familj. Det här är inte så dyrt som att resa och du kan fortfarande njuta av att upptäcka nya platser. Innan du utforskar lokala sevärdheter, gör ett smart drag och be en vän att dela dem med dig. 
    
  • Att skriva online recensioner om de platser du besöker kan fortfarande vara mycket givande.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kör istället för att köra. Du kommer bli förvånad över vad som försvinner din dagliga pendling till jobbet. Running tillåter dig att interagera med din miljö på ett nytt sätt. Att stanna utomhus för en tid kommer att fortsätta att förbättra ditt humör och din hälsa.  
    
  • För att göra dina promenader så intressanta som möjligt kan du ta bilder av saker som är på väg. Det gör att du slutar och tar en tankebrytning.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Utmana dig själv och gå på vandring. Om du går en promenad inte är tillräckligt spännande för dig, kan vandring erbjuda dig den upplevelse du letar efter. Vandring är en fysisk utmaning och ett annat sätt att upptäcka nya platser. Lokala vandringsleder och information finns på internet.  
    
  • Om vandring är ny för dig, börja med enkla spår. Som nybörjare bör du inte överskatta dina förmågor. Först få mer erfarenhet och sedan öka svårighetsgraden.  
  •  
  • Gå med vänner. Detta ger dig möjlighet att göra fler kontakter och fortsätter att ge dig en känsla av säkerhet.
  •  
         
 8.  
             

    3      Försök med nya saker  ,

    
   
 1.             1      Gå med i en klass. Delta i en ny hobby eller utveckla en ny färdighet. Inte bara har du ett annat ämne som du kan dela med andra, livslånga elever är också lyckligare och friskare. Billiga kurser nära dig finns i samhällscentra, samhällsfakulteter och Internet. 
    
  • Populära kurser inkluderar främmande språk, dans och konst.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ät äventyrlig. Lär dig att laga något nytt. Att förbereda nya måltider kan vara enormt spännande och äventyrlig äta är förknippad med en hälsosammare livsstil. Om du inte är en bra kock åtar du sig att prova alla restauranger i ditt område. 
    
  • Det spelar ingen roll om du inte gillar maten. Om maten inte passar din smak, så har du åtminstone hittat något nytt om dig som du kan prata med.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bli en volontär från publiken. Om du lär dig något nytt, gör det med din hud och hår. Oavsett om du går på lektioner eller visar, volontär om lärare eller underhållare ber om det. Genom att interagera direkt med demonstranterna kan du uppleva ögonblicket och njuta av denna nya upplevelse. 
    
  • Om du är blyg eller lider av social ångest, kan volontärarbete framför en publik göra dig obekväma. I det här fallet kan du ställa frågor eller söka ytterligare hjälp efter avslutad kurs.
  •  
         
 6.  
             

    4      Uttryck din kreativitet  ,

    
   
 1.             1      Starta tinkering. Hantverk handlar om att skapa något kreativt som du kan visa andra. Å ena sidan är du upptagen och å andra sidan har du ett ämne för konversation. För de flesta hantverk kan du hitta demo-videor på internet. Hantverksidéer är flerskiktiga och de är tillgängliga för olika kompetensnivåer. 
    
  • Crafting kan inte bara fånga ditt intresse och göra dig mer intressant, det förbättrar också ditt humör.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Arbeta i trädgården och skapa ett intressant utställningsställe för andra. Trädgårdsskötsel är en hälsosam metod att passera tiden och bidrar till underhållet av ditt hem. Förutom att kunna lära sig mer om nya växter och tekniker, kommer du också att skörda fördelarna med att stanna i frisk luft.  
    
  • Rita grönsaker och / eller frukter som du inte har smakat förut och utöka din kulinariska kunskap.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Starta en blogg. Dela alla dina intressanta upplevelser med andra. Skapa en blogg för att spela in dina äventyr, dela dina konstnärliga skapelser med andra eller uttrycka alla dina intressanta tankar. 
    
  • Bloggar eller webbplatser kan startas gratis på internet.  
  •  
         
 6.  
             

    5      Bötande vanor förändras  ,

    
   
 1.             1      Överväg negativ självtalande. Självprata är inre dialoger. Negativ självprata stoppar dig från att försöka nya saker genom att övertyga dig om att du kommer att misslyckas ändå. Att lyssna på negativ självtalande kan ställa dig blinds som hindrar dig från att göra nya och spännande saker. Fråga detta sätt att tänka och välj äventyret och inte tvivlet. 
    
  • Om du märker att du har negativ självprata, fråga dig själv: "Hjälper denna tankesättning mig att uppnå mina mål och trivs jag bättre med det?" Om svaret är nej, vänd sedan och fokusera fördelarna med att prova nya saker.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var inte rädd för att andra dömer dig. Rädslan att döma andra är mycket kraftfull, men verkligheten är att andra kommer att göra det ändå. Att döma av andra som en person som har försökt att göra något fantastiskt och misslyckat är bättre än att dömas som en person som aldrig har försökt göra något intressant. 
    
  • Din personliga bild är en bra utgångspunkt för äventyrliga aktiviteter. Experimentera med olika stilar. Om några misslyckas, glöm det bara och prova något annat.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta kontroll över din situation. Körhet kan vara resultatet av förlust av kontroll över din miljö. Kanske måste du vänta i ett väntrum eller i en kö. Ta kontroll över sådana situationer genom att ha pussel eller andra pocket spel med dig. 
    
  • Istället för att fokusera på din omgivning, fördjupa dig i aktiviteter som du gillar. Ladda ner några spel till din smartphone eller i princip ta en bok med dig.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                Läs mer... (13)      
Konst populär:
Booty Dances.

Spela didgeridoo.

Skriv rapreems.

Var en stjärna.

Bygg ett trumset.

Spela ackorden F på gitarr.

Använd Spotify.

Välj ett artistnamn.

Skriv en låt för en tjej.

Stage Makeup för barn.

Gör en kroppspop.

Spela Jazz Piano.

Gör en tidningshatt.

Skriv en självbiografi.

En Freestyle Rap Battle Survive.

Gör en kroppspop.

Fick en sång på radion.

Gör en förhandsgranskning av film.

Bli av med gamla böcker.

Gör en tinkerbell kostym.

Att göra meningsfulla saker på fritiden.

ako woman