Home \ relationer
 

Känn inte ensam längre.

 

Många människor i samhället känner att de inte hör hemma och är ensamma. Har du den känslan? Här är några steg för att hjälpa dig när du känner dig ensam.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Förstå att du inte kan sluta känna dig ensam när du tror att du är ensam. Försök att fylla ensamhetens tankar med sammankomstens stunder. Om möjligt, tänk tillbaka till trevliga tider när du inte var ensam. Om du inte har lyckliga minnen ännu, försök att föreställa dig en realistisk situation där du inte är ensam. Försök sedan skapa denna situation i ditt nuvarande liv.       
 2.  
 3.             2      Var nöjd med dig själv. Älska dig själv som den person du är, oavsett om du är ensam. Världen har plats för en mängd olika personligheter.        
 4.  
 5.             3      Ta med dig något roligt i ditt liv genom att gå till skolspel, gå igenom en park, besöka ett museum och så vidare. Försök att göra saker som är roliga att göra med en annan person eller grupp, snarare än ensam. Vilka intressen eller hobbyer har du som du kan dela med andra? Kolla in de lokala klubbarna för att se om någon kan intressera dig.        
 6.  
 7.             4      Sluta tänka, istället för att titta och se vad som händer. Gör människor och miljön till verklighet, lev i ögonblicket och sluta oroa dig för ensamhet.        
 8.  
 9.             5      Hitta några vänner, en efter en. Du kan säga hej till en person i skolan, eller var du än hittar personer, och starta en konversation nästa dag. Gör detta med flera personer över en tidsperiod. Lär dig och använd deras namn efter att ha träffat någon.        
 10.  
 11.             6      Tänk mer om andra och inte så mycket om dig. Det här är ofta svårt, men att öka ditt intresse för andra människor hjälper dig att vägleda dina tankar bort från din ensamhet.        
 12.  
 13.             7      Arbete Volontär. Sök efter områden där du kan hjälpa en person eller grupp efter skolan på fritiden. Att hjälpa andra kommer att hålla dig upptagen och hålla dina tankar borta från dig. Dessutom kan du skapa nya vänner genom att vara bland andra.                  
 14.  
             

Tips .

             
Relationer populär:
Hitta enklare vänner som tonåring.

Var attraktiv för pojkar.

Var ärlig.

Lämna din kärlek.

Nå en bra vän till dig.

Att vara ett perfekt par.

Män som vill ha ett långsiktigt förhållande förstår.

Att vara mystisk att locka människor.

Var romantisk med din vän.

Talk.

Hjälp en vän att sluta ta droger.

Hantera din partners otrohet.

Prata med en svärm som du inte har sett på länge (för pojkar).

Hantera utan en vän.

Hantera det om din förälskelse vet om dina känslor.

Skapa en rapport.

Välj mellan två män.

Fastställande om man är gay.

Flört med en pojke via SMS.

Hantera skrämmande människor.

Skicka textmeddelanden till svärmen.

ako woman