Home \ relationer
 

Hantera en ökänd lögnare.

 

Så någon i ditt liv går till ett dagisspel med "Jag hade ingenting med den här kvinnan"? Stor. Hur hanterar du honom? Tja, för nybörjare: mycket försiktig. Om du vill behålla den här personen i ditt liv (och du har all rätt att inte vilja ha det) måste du hålla dig lugn och lär dig att hantera det utan att tappa tålamod.

              

Förfarande .

    

    1      Everyday Handling  ,

    
   
 1.            1      Var uppmärksam och förbered dig. Ge dig tillräckligt med mental förberedelse för att acceptera att du inte kan lita på den här personen och vad han säger kan inte betraktas som pålitlig. Förvänta sig ett potentiellt annat resultat än vad som annars skulle accepteras eller lovas. Med andra ord? Kom ihåg vem du har att göra med.  
    
  • När vi älskar någon är det lätt att glömma verkligheten. Det är lätt att hoppas och i tvivel ansöka om svaranden för den här personen. Det är lätt att tro att den här personen är bra. Tyvärr kan du inte göra det här i den här situationen. Du måste vara vaken.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gör poster. Inte det roligaste i ett förhållande, men det kan vara väldigt användbart. Om du behöver se till att du inte är den galna, eller att du inte gör en mygga en elefant, är det klokt att notera händelserna. Eller om du befinner dig i en situation där du börjar ett parterapi (eller, Gud förbjuder, värre), kan du presentera det som en dokumentation av problemet.  
    
  • Det hjälper också att hålla ditt minne upptagen. Det kan vara så att det kommer en tid när du tänker: "Du vet, den gången när jag blev arg på dig för att ljuga om statyn på den platsen... vet du den här sak.". I stället tar du ut din praktiska anteckningsbok och återupplivar den ära den gången personen ljög om att få ketchup i affären. Varför ljög hon om det?
  •  
         
 4.  
 5.             3      Håll fokus på relationen. Istället för att ständigt spåra honom eller henne för att vara en lögnare, var uppmärksam på förhållandet. Lögnerna påverkar förtroendet mellan er två. Du kan fortfarande se efter partnern, men hans beteende gör det svårt att vara nöjd med honom. Det handlar inte om lögnaren, det handlar om lögnerna och om er båda.        
 6.  
 7.             4      Vet att du inte kan lita på beteendet i nuvarande värme. När en stor lögn uppenbaras kan ljugaren säga sanningen. Ja, eller hur? Inte så fort. Du kan ta det som en engångs sak att bli av med dig. De har distraherat dig från deras spår. Så vänta tills du är säker på att det inte är en lycklig träff i stället för att fira.  
    
  • Men vissa patologiska lögnare gör inte det här. De sitter där och tittar på dig och det är den enda erkännandet av skuld du får. Det kan vara att du bara måste lösa det. Vet att du vet att du känner det. Det här är värt någonting.       
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ignorera det. Om den beryktade lögnaren i ditt liv börjar med en version av två sanningar och en lögn i verkligheten, ignorera den. Om du vet att det är otroligt, var uppmärksam på det. Om ditt svar på "Jag en gång odlade illrar för Drottning av England" är "Åh", kanske de inte bara förstår det, men det kan också vara att du har lite roligt med det.  
    
  • Det är möjligt att täcka dina lögner. Samhället säger att vi är vänliga och uppmärksamma vad folk säger och uppmärksammar deras ord - men de bryter alla regler, så du kan också. Om de frågar dig varför du ger dem den kalla axeln, var ärlig. Du vill inte ägna mer uppmärksamhet åt deras lögner än de förtjänar.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Var tålmodig. Om du väljer att vara vänner / partners / arbetskollegor, behöver du lite utrymme för dig. Den här personen har ett problem som inte lätt kan hjälpas. Försök ditt bästa att vara tålmodig med dem. Vi bekämpar alla en kamp - det är bara ganska irriterande för alla andra.  
    
  • Prata med någon annan i samma cirkel som du två. Du känner dig mycket bättre när du har någon vid din sida som du vet och som går igenom något liknande. Du kan alliera och ta reda på hur du möter problemet på ett konstruktivt sätt.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Känn inte tvungen att konfrontera henne med allting. Om ljugan rör sig mellan "Ja, jag har fyllt toalettpapper" och "Jag har rakade Britney Spears en gång", är det klart att du måste välja. Släpp av de lilla lögnerna (kanske du kan ignorera dem) och prata med de stora - om det inte driver dig för hårt!  
    
  • Om du bestämmer dig för att prata om dem för vissa, välj dem du inte förstår. Det är vettigt att du får dig att se bra ut, att andra avundar dig, men varför ljuger den mängd majonnäs som fortfarande finns i kylskåpet? Börja en diskussion om du känner för det.       
  •  
                   
 14.  
             

    2      Konfronera Liar  ,

    
   
 1.             1      Erbjuder en återgång tillfälle innan du adresserar lögn. Om du har upptäckt en lögn så stor som en elefant, är det inte klokt att utropa, "Du lögnare, det är uppenbarligen inte sant!". Samtalet tar då en tur som du inte vill ha. Istället, formulera den första etappen av din "anklagelse" lite trevligare, så att den anklagade har möjlighet att rätta sig själv.  
    
  • Antag att du upptäckte att din vän inte gick till sin mammas hus i eftermiddag för att hjälpa henne i huset. Istället för att säga, "Hej, jag pratade med din mamma," börja med, "älskling, var du med din mamma idag?" Och då kan du börja med "du ringde, varför ljög du?" Del av samtalet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fortsätt att upprepa vanan. Första gången är det mest obehagligt. Därefter blir det lättare. Om du fångar dem ljuger, låt dem veta att det som sägs är "fel" eller "fel" - men vänd dig inte till ensamdomaren. Det räcker om du är direkt samtidigt som du håller dig lugn, cool och tydlig.  
    
  • Du måste konfrontera dem om och om igen så att de förstår. Men snart, som när en klocka ringer och det finns mat, kommer de att veta att vanan bryts när de ligger. Det största hindret? Ditt tålamod.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Spela på hennes ljugmönster. Detta är smutsigt område. Du måste låta dem veta att du är på deras spår utan att säga, "Jag är på din spår." Du är en taktfull, social JiuJitsu-mästare, eller hur? Så nästa gång din kompis säger: "Ja, år 2009 slog jag bombar för CIA," kan du säga, "Är det så sant som historien om att fånga illrar som du har sagt?". Om han försäkrar dig om att det är mycket truer än denna illaluktande berättelse, var lugn, le och berätta för honom att hans historier om lögner talar för sig själva.  
    
  • Du har ingen mod det är en skillnad här. Du låter dem bara veta att historien om deras lögner nu beror på om du ens tror ett enda ord som kommer ut ur deras mun. Detta är rationellt, logiskt och svårt att motbevisa - de vet att det är sant.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Föreslå en terapi. Ett annat knepigt ämne. Om ditt förhållande är tillräckligt nära och du känner dig bekväm att prata med din vän / familjemedlem / partner Tacheles, föreslå sedan en terapi. Om du har en terapi eller känner till någon, använd detta som ett exempel. Många ser det som en svaghet att göra en terapi medan det faktiskt är en positiv, livsbekräftande sak.        
 8.  
             

    3      Förstå den ökända lögnaren  ,

    
   
 1.             1      Känn skillnaden mellan en sjuklig lögnare och en bastard. Om du har gått ut med någon och upptäckt att han inte gjorde en miljon och ens förrått dig, och nej, han talar inte flytande franska, chansen är att din ex är bara ett ledsen exempel på en människa. Människor som ljuger att skildra sig väl eller att komma undan med ett visst beteende är bara småliga, hänsynslösa idioter som inte är värda din tid. De är inte patologiska lögnare.  
    
  • Människor som förtjänar detta namn ligger i allt. De ljuger om saker som inte imponerar på människor, som inte får dem att må bra om sig själva eller andra, eller som inte tjänar någon anledning alls. De berättar att igår såg de en anka på sjön och det finns ingen sjö. Det är som andning. De gör det självklart.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Förstå varför de ljuger. För de flesta är ljuget bekvämt. Sanningen är läskig. Om de faktiskt är morbid lögnare är det helt enkelt symptom på ett större problem. Möjliga orsaker till deras beteende är:  
    
  • En orolig familj (vanligtvis inte tillräckligt med uppmärksamhet)
  •  
  • Sexuell eller fysisk missbruk i barndomen
  •  
  • Mental reticens, borderline, inlärningssvårigheter, etc.
  •  
  • Pulsstyrningsstörningar (kleptomani, spelberoende, morbid önskan att köpa, etc.)
  •  
  • Personlighetsstörningar (Cluster B Personligheter - Sociopatisk, Narcissistisk, Borderline, Histrionic, etc.)
  •  
  • Substansmissbruk eller drogmissbruk i familjen
  •  
         
 4.  
 5.             3      Förstå att de kan hata sig för det. Många patologiska lögnare har en allvarlig brist på självförmåga och det är därför de började ligga. De var tvungna att presentera för världen en bild som de var stolta över, snarare än den som de återvände hem till på kvällen och vilka de hemligt förnekar. Medan lögnaren inte behöver synd, hjälper det att förstå orsaken till problemet.  
    
  • Om du har att göra med din, kom ihåg det. Det hjälper dig att hålla dig mer logisk, rationell och lugn. Istället för en slarvig dork handlar du om en vårdslös dork som hatar sig själv. Detta pekar honom till sin plats.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta hand om dig själv. Först och främst - ta hand om dig själv först. Du kan vara i ett mycket solidt förhållande med den här personen, men det ger henne inte den fria regimen över din Känslor och din lycka. Om du måste gå, gå sedan. De förtjänar inte dig. De kan inte göra dig lycklig. Det är bara så. Du lämnar inte henne; du skyddar dig själv.  
    
  • Om du väljer att stanna, stanna stark. Du kan inte hjälpa dem om du inte kan hjälpa dig själv. Se till att din tur är i rampljuset. Det är inte ditt jobb att "fixa" eller ändra dem. Om du vill stanna, gör en dag i taget. Tänk alltid på dig själv!       
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                     
Relationer populär:
Ha en positiv inverkan på andras liv.

Håll en relation med en vän.

Uppmärksamma det motsatta könet.

Leva efter en misslyckad relation eller oförskämd raptur.

Bli populär i skolan.

Ta över det när du är borttagen på Facebook som en vän.

Undvik att vara desperat.

Slå upp tjejer på Facebook.

Lura en blyg kille ur reserven.

För att hjälpa någon att må bättre.

Flörta online med en tjej.

Vet om en pojke har en förälskelse på dig.

Vänder mot vänner som ignorerar dig.

Adressera en kvinna.

Få dina arbetskamrater att sluta berätta för hur du gör ditt jobb.

Att leda en god vänskap.

Återfå din ex, om hon lämnade dig för hennes ex.

Gör människor som du.

Ignorera din vän.

Hantera giftiga människor korrekt.

Älska en man.

ako woman