Home \ relationer
 

Få en vän.

 

Att vara singel är inte för alla. Vill du ha någon att luta sig på? Den svaga doften av eau de toilette när du kramar din man? Om du letar efter en partner men har problem med att hitta en, läs den här artikeln och du får tips om hur du hittar din sanna kärlek (och en trevlig snygg partner).

              

Förfarande .

    

  Del 1      Leta efter bra killar  ,

    
   
 1.            1      Träffa nya killar. Innan du kan få en pojkvän måste du träffa några killar. Du kan försöka bygga ett förhållande med en pojke du redan vet, eller gå ut och träffa nya pojkar. Det är enkelt och roligt, så var inte nervös! Se till att du ser naturligt ut. Var alltid dig själv! 
    
  • Gå med i en klubb, klass eller grupp. Du kan gå med i en sportsklubb, delta i en konstklass på en gemenskapskollegium eller gå med i en studiegrupp. Hitta något du gillar och omedelbart träffas nya människor som du har något gemensamt med.
  •  
  • Gå till klubbar (vuxen- eller åldersklubb, precis som du föredrar) och börja prata med människor där. Var försiktig och använd sunt förnuft.
  •  
  • Hitta en grupp på internet som passar dig. Detta kan vara ett fanforum för en show eller aktivitet eller kanske ett multiplayer-videospel som du tycker om. Dela inte personlig information med personer online som du knappt vet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lär känna honom lite bättre. Efter att ha träffat någon, bör du först lära sig lite om honom innan han bestämmer att han måste vara din nya vän. När allt kommer omkring kan du inte bara döma människor efter deras utseende. Försök ta reda på om han uppfyller minimikraven för någon du skulle gå ut med. 
    
  • Är han rolig? Clever? Nice? Tänk på vad som är viktigt för dig och försök att mäta de sakerna i din första konversation. Om han helt skiljer sig från vad du letar efter är han inte värt ansträngningen, även om det är varmt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se till att han inte redan är taggen. Om han redan har en flickvän, är det bäst att leta någon annanstans. Tänk också på den andra tjejernas känslor. Så det är bäst för dig, för honom och för den andra tjejen. Du skulle inte gilla det om någon gjorde det för dig.       
 6.  
 7.             4      Ta reda på vad andra tycker om honom. Fråga vad andra tycker om honom. Om hans vänner, särskilt hans kvinnliga vänner, verkligen är glada att ha hittat en tjej, det är ett gott tecken. Fråga gemensamma vänner vad de tycker om honom och försök att lära känna sina vänner och arbetskollegor bättre.                 
 8.  
             

  Del 2      Utveckla en vänskap  ,

    
   
 1.             1      Ta det lugnt. Uppmana inte eller uppmana din nya vän, men kom ihåg att om han inte gillar dig som du är, slösa inte bort din tid efter honom. Då ska du leta efter en annan vän. Anta inte att han omedelbart blir din pojkvän - ge honom tid och lära känna varandra. Häng med honom och prata med honom från tid till annan. Sedan börja och spendera mer tid med honom. Ge varandra utrymme. Vanligtvis, om du träffar det rätt och du har mycket roligt tillsammans, så slutar vänskapen automatiskt automatiskt i frekventare besök. Försök bara att inte vara tjejen som ser för desperat ut: du behöver inte bestämma inom de första veckorna om han kommer bli din framtida man.       
 2.  
 3.             2      Visa honom att du är annorlunda. Kom bara ihåg att vara dig själv när du pratar med honom. Detta är särskilt viktigt när han är van att andra närmar sig honom. Det är viktigt att du är annorlunda och märker. Var inte bara en annan person i publiken, förbinder inte alla negativa fördomar om ditt kön. Var inte en annan tjej som bara tycker om honom för hans utseende. Var individuell, rolig och fascinerande! Det innebär också att sakta ner sakerna och få dig att känna dig bättre.       
 4.  
 5.             3      Var tillgänglig. Handla inte stängd eller otillåtbar. Ställ in tider när han vet att du inte är upptagen och låt honom veta att han är välkommen att tillbringa tid med dig. Smile och gör ögonkontakt. Var inte läskig, anti-social eller arg. Annars kommer du att skrämmas och låtsas att du inte vill ha något att göra med honom. 
    
  • Frigör honom en plats att äta.
  •  Smile och vinka när du ser honom i andra änden av rummet, eller bara prata med dina flickvänner och han går förbi.  
  • Var snäll mot andra också. Visa honom att du är den typ av person som andra kan närma sig och prata med. Var snäll mot människor, ge dem komplimanger, var inte oförskämd och visa dem att du inte kommer att bita på huvudet om de pratar med dig.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Prata med honom. Det är viktigt att du interagerar med honom. Prata med honom när du springer in i varandra och hitta orsaker varför du behöver prata med honom oftare. Ju mer du pratar, desto närmare blir ditt förhållande, och du bygger en vänskap som kan leda till mer senare.       
 8.  
 9.             5      Var en bra vän. Om du gör vänner med honom, var en bra vän. Stöd honom och ha det roligt. Var någon han kan lita på och vem är viktig för honom. De flesta killar går ut med tjejer med vilka de har mer gemensamt än bara dessa "relationer". Att vara nära honom gör det lättare att tillbringa tid med honom, och han kommer att märka vad han har om dig och varför han vill ha dig oftare.       
 10.  
 11.             6      Lär känna varandra. Träffa honom som person. Detta kommer att berätta om han är någon i vilken du verkligen vill investera känslor. Du behöver inte tycka om allt om honom, men du måste kunna acceptera dina skillnader. Du kan inte ändra människor, så det är viktigt att du gillar honom som han är. 
    
  • Pratar om politik, religion, din barndom och familjer, dina erfarenheter i skolan och dina framtids önskemål kommer att berätta mycket om honom som person. Men var försiktig. Om du överdriver det på frågor som politik och religion, kan det anses vara oförskämd. Visa honom att du är intresserad av sitt liv, men vill inte invadera sin integritet.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Hitta likheter. Det är bra om du har några saker gemensamt (så du har något att ansluta till), men också att det finns skillnader (så att du kan utmana varandra och bredda dina horisonter). Ha det roligt och ta reda på vad du har gemensamt.       
 14.  
 15.             8      Ta reda på vad hans förhållande är. Försök att klargöra om han är öppen för ett förhållande alls. Kanske har han redan en annan i sikte. Kanske har han just gjort en hemsk paus och är inte redo för något nytt än. Du måste respektera hans känslor, sig själv, och den situation han är inne i genom att inte pressa honom för mycket borde han inte vara i humör för ett förhållande. 
    
  • Det är svårt att få denna information utan att fråga den direkt. Prova den goda gamla "vandra runt" -metoden. Vanliga vänner kan ha mer information. Kanske är hans vänner till och med villiga att hjälpa dig om de vill se honom i ett förhållande igen och hitta dig trevligt.
  •  
  • Bli inte fast i vänskapssonen om du vill ha ett datum, men kom ihåg att manliga vänner är också mycket värdefulla.
  •  
  • Flirta är mycket viktigt. Men bara flörta med pojken du är intresserad av. Om du flirta med alla, kommer du snart att bli misshandlad.
  •  
         
 16.  
             

  Del 3      Låt honom bli kär i dig  ,

    
   
 1.             1      Ta fram sitt bästa själv. Alla vill vara med någon som gör dig till en bättre person. Detta ger oss en bra känsla för oss själva och försäkrar oss att vi är en bra person, om vi bara vill vara. Ta fram det bästa i honom genom att uppmuntra honom att göra de saker han älskar och lämnar honom rymden. 
    
  • Kom ihåg: Var inte nedlåtande, ge honom inte oönskade råd eller försök att byta honom om han inte vill. Att hjälpa honom att ta fram det bästa i sig innebär att hjälpa honom med de förändringar han vill göra i sitt liv, och inte göra honom till något han inte vill vara.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bly med exempel. Du bör inte kritiskt kritisera honom om han gör något fel eller dåligt. Som ett resultat känner han sig hemsk och han kommer att känna sig alltmer dålig i din närvaro. I stället, led av exempel när du gör något du inte gillar. Du kan självklart säga till honom om du inte gillar något, men var inte meningsfull eller kontrollerande och hjälpa honom att hitta ett sätt att förändra. 
    
  • Om hans betyg är dåliga och han har problem i skolan, spendera lite tid att lära sig tillsammans och leva honom i ämnen där du är bättre än han. Gör inte arbetet för honom, men hjälp honom att förstå att han kan göra det ensam och utveckla goda lärvanor.
  •  
  • Om han har problem med att hålla upp eller hitta ett jobb, hjälp honom genom att visa honom vikten av bra arbetsvanor eller hjälpa honom att hitta ett jobb. Be honom att följa med honom till lektioner där han kan förbättra sin skrivförmåga eller hjälpa till med sitt CV, prata med honom om sätt att göra sitt arbete roligare eller hjälpa honom att hitta ett nytt jobb att hitta en som han tycker är mer intressant.
  •  
  • Det är särskilt viktigt att du inte kritiserar honom offentligt eller framför hans vänner eller familj.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Låt dig själv visa ditt bästa själv. Visa honom att du står ut som en person när du är med honom. Att han gör dig bättre som en människa. Precis som du kommer att se till att han mår bättre när han är med dig, så ska han. Följ de saker du älskar och få honom att känna en del av ditt liv. Fråga honom om hur man byter saker om dig som du inte tycker om dig.       
 6.  
 7.             4      Visa ditt oberoende. Visa honom att du är mentalt och fysiskt oberoende. Han behöver inte göra allt för dig (även om han känner att han kan hjälpa dig då och då) och du har din egen vilja. Detta bidrar till hans bild av dig som en fullt utvecklad och intressant person med standarder. Han vill ha en flickvän, inte en gummi docka. 
    
  • Var aldrig rädd för att vara ärlig om vad du gillar och vad du inte tycker om. Låt honom veta vad du tycker om ämnen och inte bara hålla med allt han säger.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Uppmuntra honom till självständighet. Ge inte honom känslan av att han måste spendera all sin tid med dig. Ta inte det självklart som en del av dina helgplaner. Uppmuntra honom att göra något med sina nöjen genom att träffa dina vänner. 
    
  • En av anledningarna till att många pojkar undviker relationer är att de känner att de är instängda och inte kan göra vad de vill göra. Visa honom att om han är med dig så är det inte så.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Var bara dig själv. Om du inte är, hur skulle du veta om han verkligen gillar dig eller inte? Om du låtsas vara någon du inte är, kommer du att känna dig obekväma varje gång du är med honom, och det är det sista du vill ha. Om du känner dig obekväm när du är med honom, skulle det vara svårt att prata med honom och om du inte kan prata med honom, blir det svårt att upprätthålla ett förhållande.       
 12.  
             

  Del 4      Gör något  ,

    
   
 1.             1      Var inte rädd för att ta det första steget. Om du hittar en pojke som du har mycket gemensamt med, vänta inte på honom att fråga dig om du vill spendera tid tillsammans. Om du är rädd för att fråga honom för att du tror att han kanske ogillar dig, fråga honom ändå. Det är skrämmande, men det gör inte ont och i det långa loppet kan du bara dra nytta av det. 
    
  • Han kan också vara blyg och aldrig komma till dig, antingen för att han känner att han inte är i din liga eller för att han är rädd att du ska döda honom.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Flörta med honom. Flört med honom och visa honom att du verkligen är intresserad. Luta dig närmare på honom under en konversation, rör honom ibland och försiktigt och komplimanger honom (men bara ärlig, folk kommer att känna skillnaden).       
 4.  
 5.             3      Fråga honom om ett datum. Om allt annat misslyckas och han fortfarande inte frågar dig, är det upp till dig att ta det steget. Du vill inte missa det! Tänk på ett datum (något han gillar) och gå direkt till honom och fråga honom. För att vara självsäker tycker de flesta att det är attraktivt.       
 6.  
             

  Del 5      Gör det lättare att ansluta i framtiden  ,

    
   
 1.             1      Var en bra partner. Var någon du gillar att vara med. Om du är en person som du gillar att gå ut med, blir det mycket lättare att hitta en vän i framtiden. Var rolig, aktiv och stödjande. Var någon med vilken man gillar att spendera tid.       
 2.  
 3.             2      Var inte kritisk, lat eller possessiv. Bli inte någon som är kritisk, lat eller possessiv i ett förhållande. Dessa kvaliteter gör dig någon som inte vill gå ut med. Ge din vän frihet, låt honom vara sig själv och försök att fortsätta bli en bättre person genom att gå ut och göra saker.       
 4.  
 5.             3      Fusk inte på din vän. Det bästa sättet att se till att ingen i din familjekrets vill vara med dig är att bryta din vän eller få honom att se ut som att du fuskar på honom. Var trogen och ge honom din uppmärksamhet. Om du föredrar att flörta och träffa andra, måste du bryta upp med pojken. Det är inte rättvist för dig båda om du hellre skulle vara någon annanstans.       
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Har ett långdistansförhållande som tonåring.

Så en tjej medger att hon gillar dig.

Vet om en tjej inte är intresserad av dig.

Skapa ett album av hans bästa vänner.

Vara vänner med någon med hög IQ.

Hantera passivt aggressivt beteende.

Introducera människor till varandra.

Gratulera någon.

Se om någon som älskar att flirta gillar dig.

Ta reda på om din vän är seriös om dig.

Glömma en viktig person.

Svara på Tack.

Var glad igen efter en uppbrott.

Att vara med en arbetsvakt.

Vet när en kille flirar med dig.

Att veta att du är redo för ett förhållande.

Hantera tjejer du är intresserad av.

Tänk på att du är bra utan honom.

Förståelse.

Känn igen om en annan kvinna är bisexuell.

Var vänlig mot andra.

ako woman