Home \ relationer
 

Glömmer en kvinna.

 

Det var ett liv före denna kvinna och det kommer att bli ett liv efter det. Oavsett om du tror det eller inte! Vad som än hände måste du leva ditt liv. Det är det enda du har, som om du spenderar tid slösa inte tid på det. Med lite tid och distraktion ser du att du lätt kan glömma dem och de är inte värda din uppmärksamhet. Börja glömma dem genom att börja med steg 1.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Bli av med minnena  ,

    
   
 1.            1      Undvik frestelsen att kontakta henne. Det kommer bara att göra det värre. Du kommer att tänka på det hela denna långa dag. Bita det sura äpplet och glöm det. Ta bort hennes nummer, SMS, hennes e-postadress. Om det inte finns någon frestelse blir du heller inte svag.  
    
  • Det är också viktigt att du inte vill svimma. Tänk så här: Om du ringer till henne, blir du den här killen som frågar på knäna för att ta honom tillbaka. Hon kommer berätta för sina vänner och de kommer att skratta åt dig. Vill du vara den här killen? Nej tack! Åtminstone har du lite stolthet!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Håll dig borta från sina sociala medier. Det är den värsta delen av att skilja. Så håll dig borta från Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr och liknande webbplatser. Du kommer bara se vad hon vill att du ska se. Du kommer inte se vad som verkligen händer. Det finns ingen anledning att snöa på henne.  
    
  • Om du måste, logga ut på Facebook. Du kommer inte att sakna det för mycket. Dessutom kommer du inte att slösa bort timmar när du tittar på vilka vänner som har ätit till middag. Du kommer att leva i nu igen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Om du behöver vara nära dem, var avslappnad. Du kommer noga se tjejen igen i skolan, på jobbet eller genom gemensamma vänner. Så det kommer bli tider när du måste se dem. Det är dumt, men det är så som det är. Om hon frågar dig något, ge ett kort svar. Precis som du skulle med någon annan person. Inte längre. Hon är som alla andra.  
    
  • Försök inte försiktigt sätta dig i sin väg, hoppas att hon ska börja prata med dig och inse hur bra du är. Det kommer inte fungera. Och varför ska det fungera? Du har ditt eget liv och du kommer inte bara att förstöra det för dem.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gå till nya platser. Har du haft en trevlig plats att gå ut på onsdagskväll? En trevlig födelsedagsrestaurang? Grillar på fredag ​​på Leo's House? Alla dessa saker? Dessa saker är nu avskaffade. Onsdag och fredag ​​är nu ditt poollag och restaurangen var för dyrt ändå. Det är dags att fylla ditt liv med nya platser och nya människor.  
    
  • Om du bokstavligen är på en ny plats, kommer ditt huvud också att vara på en ny plats. Ta tillfället i akt och utforska ett nytt grannskap, en ny Starbucks, ett nytt sätt att arbeta, ett nytt spår, oavsett vad. Alla dessa nya stimuli kommer att ersätta de gamla minnena.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Öppna dina rum. Alla hennes saker måste gå. Allt som påminner dig om henne. Så alla bilder och minnen av din tid tillsammans. Det bästa du bränner dem. Eller kasta allt i papperskorgen. Om du har något värdefullt, kan du ge tillbaka det. Du behöver inte.  
    
  • Om det är för mycket för dig, fråga sedan någon annan om han kan göra det för dig. Du kan skaffa bort det själv eller skicka det till henne. Det är ingen skam att inte göra det själv. Din kompis borde bara lossa den vid hennes dörr.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Tänk hälsosamt  ,

    
   
 1.             1      Gå ut ur det. Du kanske inte är van vid det, men det kan vara väldigt bra att prata om dina känslor. Inte bara kommer du att känna dig mer bekväm, men ibland kommer det högljudda av vissa saker att sätta dig i ett helt nytt ljus. Du kommer att inse att du var löjlig och det kommer att visa dig en ny sida av din.  
    
  • Det kan också hjälpa om en annan person avslöjar hans syn på din situation.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Låt dig själv tänka på dem, men inte för länge. Om någon berättar att du inte tänker på en vit elefant, tänker du på det. Om du själv säger hela tiden att du inte kan tänka på henne, så kommer du ens att tänka på henne. Så när en tanke kommer upp, tänk tanken. Sedan fortsätter du igen.  
    
  • Utveckla dina tankar. Tro det eller inte, men du kan styra dina tankar. Så nästa gång du ser en persikokärna på marken och börjar tänka på att ha en picknick, tänk på det och gå vidare. Tänk på idiot som spottar denna persikakärna på marken, även om en soprör är bara några meter bort.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Bli av med din ilska. Om du inte gör det, så är det som händer:
    
  • Du kommer att träffa en ny fin kvinna som gillar dig.       
  •  
  • Du börjar ett förhållande med den kvinnan.       
  •  
  • Du är arg och bitter om ditt senaste förhållande.       
  •  Hon lämnar dig för att du är arg och bitter.         
  • Processen startas om igen.       
     
   • Bara för att klargöra. Det är inte vad du vill ha. Koncentrera på vad du har på det, hur fantastiskt du är. För allvarligt - det finns så mycket viktigare saker.       
   •  
    
  •  
         
 6.  
 7.             4      Kom ihåg varför jag inte varit ihop sedan. Om livet med henne var helt fantastiskt så skulle du vara tillsammans också. Fuslade hon på dig? Har du alltid argumenterat? Var det något som saknades? Det finns goda skäl till varför det hände.  
    
  • En anledning att du inte är tillsammans längre är att du förtjänar någon bättre. Glömde du det? Någon som går med dig genom tjock och tunn. Någon med vilken du gör ett lag. Det finns de där ute. De existerar.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Fokusera på deras stigma. Minns du inte? Detta kallas "euforisk återkallelse": det betyder att du bara kan komma ihåg de goda sakerna. Ta ner de rosa glasögonen och börja tänka på det. Hade hon en stor näsa? Torka ben? Ett irriterande skratt? Har aldrig återfyllt toalettpappret? Kokas fruktansvärt? Du kommer tillbaka om du tänker på det tillräckligt länge.  
    
  • När du börjar tänka på hur bra hon var, tänk på ett dåligt minne. Det finns dem någonstans i ditt huvud. Vill du verkligen tänka på alla saker när du inte behöver?
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ge dig själv tid. Tiden läker inte alla sår, men det är ett bra sätt att begrava och glömma dem. I de flesta fall är det lösningen. Så gör dig inte redo. Dessa saker händer inte över natten. Det tar tid. Det är dumt, men det är så som det fungerar. En dag kommer du att vakna och inse att du inte har tänkt på henne någon tid.  
    
  • Ju mer tid du har spenderat hos henne desto längre tid tar det. Enkel logik. Så om det har varit veckor kommer det snart att vara över. Om det var år, behöver du ett tag. Ditt hjärta och sinne kommer att läka på egen hand över tiden.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Lär dig av dina misstag. När bitterheten passerar kan du börja lära av dina misstag. Varför fungerade det inte? Varför passade hon inte dig? Vad ska du inte göra nästa gång?  
    
  • Detta är ett mycket viktigt steg. Utan detta steg får du bara fångas i en ond cirkel. Det är viktigt att du drar dina lektioner ur det. Vad behöver du från en kvinna? Vad gör dig lycklig? Vad tycker du om dåligt?
  •  
         
 14.  
             

  Del 3      Hitta en grad och fred  ,

    
   
 1.             1      Tillbringa mer tid med vänner och familj. Du behöver allvarliga distraktion nu. När du är hemma ensam börjar du bara tänka på henne igen. Så du går inte vidare. Ring några vänner och planera för helgen. Gå äta med din mamma. Hon kommer säkert att sakna dig. Gör din dag så full som möjligt så att du inte behöver tänka på det.  
    Kanske nu vill du bara gömma sig under filten, lägg i en glass efter varandra i dig och ha på dig pyjamas. Medan det är mycket frestande, kommer du inte att tro hur bra det kommer att vara för dig att gå utanför. Även om du inte verkligen gillar att göra något med andra människor, hjälper det dig.  
         
 2.  
 3.             2      Har en teaser. Det är inte det bästa rådet och om det inte är så saknar du det, men en liten teaser kan vara en välkommen distraktion. Men se till att den andra tjejen vet att det bara är en gimmick. Du behöver inte nödvändigtvis bryta andra hjärtan. Karma gillar inte förlåtelse.  
    
  • Stanna på den säkra sidan. Du vill inte göra dig om i en känsloslös, hedonistisk macho. Du ska inte gå till en bar varje dag och vakna bredvid en konstig kvinna varje morgon. Hitta en tjej som bara vill ha roligt och njuta av fördelarna. Det kommer att visa dig hur många fisk det finns i havet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Upptäck gamla hobbyer och lustar. I ditt förhållande måste många saker troligen lida. Ofta har du förmodligen inte tid för det. Börja igen. Det gör dig bra att göra vad du tycker om igen. Du kommer att bli helt förnyad och känna dig fullständigt på kurs.  
    
  • Har du inga lustar? Hitta vilken. Använd denna extra ledig tid och se vad som händer i din miljö.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gör sport. Vet du vad som gör dig bättre? Att veta att du ser bättre ut än vid den tiden du var med henne. Så gör sport och lyft vikter. Du behöver inte nämna att det får dina endorfiner att gå.  
    
  • När ditt blod börjar pumpa och dina endorfiner flyter, kommer du att må bra. Du kommer att känna dig friskare och lyckligare och du kommer att se bra ut!
  •  
         
 8.  
 9.             5      Lev ensamlivet. Det är lätt att glömma hur trevligt det kan vara att vara en singel. Du kan göra vad du vill, när du vill ha det och med vem du vill ha. Du kan spontant ändra dina planer och vara lite äventyrlig. Genial!  
    
  • Gå på helgen och stanna hos dina vänner fram till klockan 3 på morgonen. Ta tillfället i akt och ta en bilresa över hela landet. Tillbringa alla dina pengar på dig själv. Fyll dig med chips helt och utan skam. Ansök om ett internationellt jobb. Ta möjligheter, riskera något och gör något bara för dig.
  •  
         
 10.  
              Läs mer... (1)      
Relationer populär:
Sluta hata någon.

Så andra är trevliga mot dig.

För att konsolera någon som förlorade syskon.

Gör en vän glad efter en uppbrott.

Förlåta någon.

Känn om en person är intresserad av dig.

Gör ändringar.

Kramar en tjej som är mindre än dig.

Ta reda på om en tjej du gillar vet att du gillar det utan att du faktiskt talar om henne.

Gör en tjej le.

Ha en konversation med din vän.

Respektera andra kulturer.

Få ditt krossnummer.

Berätta för din vän att du behöver mer utrymme.

Gör nära vänskap.

Vet om en tjej gillar dig även om hon redan har en pojkvän.

Ge ett löfte ring.

Berätta för någon att du fortfarande älskar honom.

En cancerkvinna daterar.

Att göra en tjej attraherad till en.

Visa en person som du älskar dem.

ako woman