Home \ relationer
 

Gör en kvinna sexig.

 

Att göra en kvinna sexig är inte nödvändigtvis ett komplicerat mysterium. Du kan få henne att känna sig sexig, eftertraktad och attraktiv, oavsett om du är i början av ditt förhållande eller varit ett par i åratal. Du kan ge en kvinna en självsäker och sexuell känsla genom lite kommunikation, fysisk intimitet och ansträngning.

              

Förfarande .

    

    1      Fysisk intimitet  ,

    
   
 1.            1      Krama henne bakifrån och kyssa nacken. Närma henne bakifrån och håll henne i dina armar när hon lagar mat, jobbar på något eller bara gör kaffe på morgonen. Fira henne och dra henne till dig. Kyssa hennes hals försiktigt, lukta håret och berätta för henne hur vacker hon är.  
    
  • Så du visar henne söt och kärleksfull att du vill ha henne. Den fysiska aspekten av din handling stimulerar henne fysiskt, medan de snälla orden och komplimangerna får henne att känna sig önskad, sexig och viktig för dig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Rör alltid den subtilt när möjligheten presenterar sig själv. Tryck på henne så ofta du kan. Det spelar ingen roll om du håller händerna medan du går ner på gatan eller kramar henne i sängen på natten. Du behöver inte göra det onödigt offentligt. Bara sätta din hand på korset eller glida fingrarna försiktigt ner armen medan du väntar i kaféet är nog. När du rör henne så ofta som möjligt, minns du henne om att du vill röra och vara nära henne, så att hon känner sig sexig och önskad.  
    
  • Du kan också göra det mer lekfullt om du mår bra om det. Du kan till exempel lätt klappa henne på rumpan medan du kör bakom henne i huset eller lägger handen i hennes bakficka.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kyssa henne långsamt. Ta en stund att kyssa henne i stället för att bara kyssa hennes läppar eller kind. Kyssa henne försiktigt och långsamt. Tillbringa minst 15 sekunder. Du kan både koppla av i kyssens intimitet och du kan visa henne hur intim du är med henne genom att inte överhetta någonting.  
    
  • Lägg en hand på hennes kind, på nacken eller på håret när du kysser henne. Njut av ögonblicket och låt dig falla. Visa henne genom kysset icke-verbalt hur mycket du vill ha henne.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta tid för intima stunder. Inget överhettning, som förspelet, när du vill göra en kvinna sexig. Ta tid för att få henne att känna sig sexig och ville och bygga den känslan under intimitet. Att komma direkt till sex blir tråkigt efter ett tag och hon kan känna att sex är mer som hon ger än någonting hon får. Ta dig tid och visa henne att hon fortfarande kan njuta av det och att det också ger henne goda känslor.  
    
  • På intimitet, se till att hon vet att du gillar den. Var okomplicerad om hur hon känner och ge henne självförtroende en ökning, så att hon känner sig sexig.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ge henne en bra känsla även utan kläder. Många kvinnor har problem med sitt självförtroende, särskilt när de är nakna. Hon kan känna sig mindre sexig när hon är naken i din närvaro, vilket gör sexuell intimitet lite mer komplicerad. Du måste också känna sig naken så hon känner sig bättre naken! Efter en dusch, lämna dina kläder lite längre än vanligt. Ta av din fysiska intimitet först. Om du är naken och må bra, känner hon sig bra också.  
    
  • Lämna ljuset dimmat eller bara lite när du blir sexuellt intim. Hon kanske känner sig bättre naken när ljuset inte är så ljust.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Slå på sexig musik. Långsam, sensuell musik är bra för att skapa humör. Musik hjälper henne att fokusera mer på sina känslor i det ögonblicket, istället för att fokusera helt på hur hon ser ut och vad du tycker om henne. Du kan göra det bästa av det genom att genast fråga henne vilken musik som ställer henne i humör och sedan spela den musiken.  
    
  • T ex, "Vilka låtar älskar du bäst?" Spela sedan en av de sånger som hon ringer.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Fråga henne vad du kan göra bättre. Om du är förvirrad över hur du kan få henne att känna sig bra eller sexig, fråga henne bara vad du kan göra bättre. Om du har ett öppet och ärligt samtal om hur du förbättrar ditt sexliv genom att få henne att må bra, visar det sig att hon är tillräckligt viktig för dig att fråga och försöka.  
    
  • Kvinnor är mer benägna att vilja ha sex om de känner sig trygga och bekväma. Om du inte uppfyller dessa behov kan hon kanske berätta för dig hur och lösa problemet.  
  •  
                   
 14.  
             

    2      Komplimanger och kommunikation  ,

    
   
 1.             1      Gör henne komplimanger om hon inte förväntar sig det. Påpeka en specifik detalj som du tycker är särskilt sexig om henne. Inte bara sörjer du dagen men visar också att du tycker att hon är attraktiv, oavsett hur hon ser sig själv.  
    
  • Visar att hon är vacker, även om hon inte förväntar sig att höra det, kommer att förbättra sitt självförtroende och få henne att känna sig mer attraktiv. Självförtroendet hjälper henne att känna sig sexig och önskvärd.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var en bra lyssnare. Visa att du är intresserad av mer än bara hennes utseende genom att lyssna på henne. När du aktivt lyssnar på vad hon tycker och säger, visar det att du också älskar hennes tankar och att du verkligen vill lära känna henne. Om du visar att hon är mer än bara ett vackert ansikte för dig, känns en kvinna väldigt sexig. 
    
  • Stör inte henne, ta bort din telefon, stäng av TV: n och ge henne din fulla uppmärksamhet åt att vara en bra lyssnare. Håll ögonkontakt och nöja för att visa att du lyssnar.
  •  
  • Tänk inte på vad du ska säga när hon pratar. Detta visar att du inte ger henne din fullständiga uppmärksamhet. Fråga efterföljande frågor som: "Det är intressant, varför tror du det?" eller "Wow, jag hade ingen aning, kan du berätta mer om det?"
  •  
         
 4.  
 5.             3      Skicka hennes lekfulla nyheter hela dagen. Du kan bäst göra en kvinna sexig genom att visa henne hur du tänker på henne. Om du skickar söta små meddelanden till henne hela dagen vet hon att du alltid tänker på henne. Flörta med henne genom meddelande. Berätta för henne att hon är söt eller att du inte kan vänta med att se henne senare.  
    
  • Om du är på jobbet och inte kan använda din telefon kan du skicka hennes mail eller lämna en liten anteckning i huset så att hon kan hitta honom på morgonen eller när hon kommer hem.
  •  
  • Du kan till exempel säga, "Du såg så fin igår kväll." eller "Jag kan inte vänta med att se dig igen efter jobbet." eller "Jag kan inte sluta tänka på dig."
  •  
         
 6.  
 7.             4      Visa henne att du vill ha henne. En kvinna känner sig sexig när hon känner sig önskad och önskad. Berätta för henne att du vill ha henne. Berätta för henne att du finner henne oemotståndlig. Visa henne att du vill ha henne genom att titta på henne i ögat medan du berättar för henne det. Var uppriktig och hon kommer att märka.  
    
  • Om du säger henne högt att du vill ha henne, har det en djupare effekt än att skicka henne ett meddelande. Hitta ögonkontakt, ta handen eller glida fingrarna genom håret när du berättar för henne att du vill att hon ska vara det sexigaste ögonblicket någonsin. Säg, "Jag vill ha dig så mycket."
  •  
         
 8.  
             

    3      Håll gnistan glödande  ,

    
   
 1.             1      Gör sina små och tankeväckande gåvor. Gå till henne på jobbet och ta med henne hennes favoritkaffe. Lägg en ny uppsättning sexiga underkläder på sängen och vänta på henne när hon kommer hem. Skicka henne en massa blommor. Nuvarande, oavsett hur liten, påminner henne om att du värdesätter henne och tänker på henne, och att hon är tillräckligt viktig för dig att göra ansträngning för att göra något som är uppmärksamt på henne.  
    
  • Undersökningar visar att underkläder är en av de bästa gåvorna för kvinnor att känna sig sexiga. Om du bara köper henne en sexig bh och en tros är det en sexig gest i sig. Du visar henne så att du vill se henne i den, vilket får henne att känna sig sexig och önskad.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Se till att du inte känner "för bra" i ditt förhållande. Bröllopsfasen av ett förhållande slutar inte alltid. Glöm inte varför du ursprungligen blev kär i varandra istället för att komma in i en rutin och en rutt i ditt förhållande. Visa henne om och om igen som du vill och önskar henne oavsett hur länge du har varit tillsammans.        
 4.  
 5.             3      Fråga henne inte direkt om sex eller intimitet. Om du vill göra en kvinna sexig, gör det genom att flörta och röra. Även om du har varit länge länge och känner dig bekväm att bara berätta för henne att du vill ha sex, kommer hon inte att känna sig så sexig om du frågar henne direkt. När du känner dig bekväm och tar den goda känslan för givet, kan den känna mindre värderad, även om det inte är din avsikt.        
 6.  
 7.             4      Försök med något nytt i ditt förhållande. Har datum på nya platser. Om du alltid går till samma plats, ändra det och gå till en annan plats. Be henne att klä upp sig och gå till en fancy plats eller dansa. Förbered en picknick för parken eller trädgården. Ta en weekendresa tillsammans. Om du håller allt intressant och nytt då kommer du inte att förlora gnistan som tog dig ihop i början.        
 8.  
 9.             5      Arbeta på dig. Kvinnor är mer lockade till människor som värdesätter sig och är självförtroende. Enkla saker, som dålig andedräkt eller kroppsluk, kan vara bra för kvinnor, vilket är anledningen till att de är mindre intresserade av sex eller känner sig mindre sexiga själva. Om du uppmärksammar din kroppshygien och ger en bra bild, fortsätter du att hitta dig attraktiv och attraherad till dig.  
    
  • För att få en kvinna att bli sexig måste hon känna att hon vill ha dig i en viss grad.
  •  
         
 10.  
             

Varningar .

                Läs mer... (14)      
Relationer populär:
Hantera tjejer du är intresserad av.

Kyss som en proffs.

Gå ut med en brasiliansk kvinna.

Respektera en transperson med respekt.

Ta det första steget.

Flörta med din älskade.

Att vara med din bästa vän.

Fråga en man om han vill vara din vän.

Återskapa ömsesidigt förlorad förtroende för ett förhållande.

Hantera en svärm.

Visa en kvinna som hon tycker om henne.

Avsluta en vänskap.

Fångit bort.

Mästare svåra diskussioner.

Förståelse med en kommunistisk vän.

Tolk de signaler som skickar pojkar.

Elegant avvisa ett datum.

Letar du efter en flickvän.

Var kär.

Kyssa bättre.

Hitta en vän om du inte känner dig tilltalande.

ako woman