Home \ relationer
 

Domar en man.

 

Det spelar ingen roll om du har varit gift i 30 år eller har tävlat om samma man i 3 månader. Det är alltid viktigt att du vet hur man ger den mannen en bra känsla och domar honom. Läs den här artikeln för att lära dig trickarna.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Söt gester  ,

    
   
 1.            1      Massage honom. Män älskar massage, även om de inte ber om det. När du inser att hans dag var ansträngande, massera hans axlar eller nacke så att en liten spänning faller bort från honom. Han kommer att må bättre efter det och kommer märka att du är orolig för honom. Kanske vill han massera dig efteråt! Så du har dödat två fåglar med en sten.       
 2.  
 3.             2      Ge honom biljetter till hans favoritlag. Även om du inte är mycket intresserad av sport, visar du honom hur viktigt han är för dig. Om du absolut inte vill, kan du också säga att korten är för honom och hans kompis. Så du visar honom genast, att det är okej om han går ensam bort.        
 4.  
 5.             3      Koka sin favoritmat. Du borde inte vara i köket för länge om du hellre vill ha en burger någonstans snabbt. Men du kan berätta för honom att du bara gör enkel spaghetti med tomatsås och sedan dyka upp med sin favoritmat. Oavsett vad det är kommer han att vara väldigt glad.        
 6.  
 7.             4      Ge honom något litet. Det behöver inte alltid vara något stort att visa någon som du älskar honom. Ge honom en tröja från hans favoritband eller ett nytt fyllmedel, om den gamla inte skriver längre. Han kommer att vara glad och uppskatta denna gest.        
 8.  
 9.             5      Lämna små anteckningar till honom. Om han hittar henne blir han väldigt glad och vet att du tänker på honom, även om du inte är här. Du kan distribuera dessa anteckningar var som helst, särskilt på platser som definitivt kommer att få ditt öga, som i bilen eller i spegeln i badrummet.        
 10.  
 11.             6      Gör honom en tjänst. När du inser att din man är stressad, kan du göra något för honom. Tvätta för honom eller tvätta sin bil. Gör någonting som sparar honom tid. Det kanske inte låter väldigt romantiskt, men han kommer att uppskatta dina handlingar och kan så småningom återvända till favören.        
 12.  
 13.             7      Överraska honom med sin favoritbit. Om han älskar mjölkshake, muffins eller sminkpinnar, så köp honom och överraska honom med det. Han kommer att falla runt nacken.        
 14.  
 15.             8      Massage fötterna medan du tittar på TV. Det är nog inte så romantiskt att titta på "Vem vill vara en miljonär", men om du masserar honom ser sakerna väldigt annorlunda ut.        
 16.  
 17.             9      Lämna små meddelanden i spegeln. Om din man tar en dusch, kan du smyga in i badrummet och skriva "Jag älskar dig" på spegeln. Han kommer att känna sig väldigt älskad.        
 18.  
 19.             10      Ge honom biljetter till en konsert av hans favoritband. Genom denna gest bevisar du honom att du känner honom väl och vill ge honom stort nöje.                  
 20.  
             

  Del 2      visa kärlek  ,

    
   
 1.             1      Du behöver gemensamma intressen. Om du bor i ett förhållande, kan du inte leva helt annorlunda. När du gör något tillsammans blir ditt förhållande ännu mer intensivt. Titta på din favoritserie tillsammans eller gå på dans varje onsdag. Men du borde inte tvinga honom att göra någonting. Om han inte gillar att dansa ska du hitta en annan hobby och du går bättre till träning ensam.        
 2.  
 3.             2      Rör honom ofta. Detta är inte ett sexuellt sätt, det rör bara armen eller knäet när du sitter bredvid varandra. Denna känsla förstärker din anslutning och han känns bra.        
 4.  
 5.             3      Tillåt honom en dag med sina vänner. Var inte avundsjuk och fråga inte om det finns andra tjejer runt. Behandla honom bara idag och var glad för honom. Så han kommer att se fram emot dig ännu mer nästa dag eftersom han vet att du litar på honom.        
 6.  
 7.             4      Gör honom komplimanger! Precis som kvinnor, älskar män komplimanger. Du borde inte anta att han vet hur bra du tror att han är. Berätta bara för honom. Du kan också komplimera honom i sängen. Män älskar det!        
 8.  
 9.             5      Om du inte ser eller inte är tillsammans, borde du fråga om honom. Skriv ett SMS eller ring honom kort. Det betyder inte att du borde ringa honom när han har en stressig dag på kontoret eller hela familjen är i huset. Men visa honom bara att du tycker om honom.        
 10.  
 11.             6      Fråga honom om hans intressen. Om han har en favoritshow, fråga honom vad den sista showen var och om han har ett favoritlag, fråga honom hur hon spelade förra gången. Så du visar honom att han bryr sig.        
 12.  
 13.             7      Titta på honom i ögonen när du kan. När du är i ett förhållande kan du bli van vid att ringa från ett rum till ett annat än att gå in i det andra rummet för att fråga personen själv och se honom i ögat. Se till att det kommer att ha stor inverkan.        
 14.  
 15.             8      Om du vill visa honom att han bryr sig om dig, bör du lyssna på honom. Var uppmärksam på vad han säger och inte avbryta honom. Även om du har den perfekta lösningen på ditt problem, ska du låta honom sluta.        
 16.  
 17.             9      Slå av telefonen när du är på resande fot. Det är nästan inget mer irriterande än en tjej som ständigt tittar på sin mobiltelefon när hon reser med en pojke. Det är inte så du visar honom att han bryr sig om dig. Världen fortsätter att vända, även om du inte är på Facebook i några timmar.        
 18.  
             

  Del 3      Håll relationen intressant  ,

    
   
 1.             1      Ta en spontan resa. Efter en hektisk vecka kan det vara mycket avkopplande att åka på en resa tillsammans. Kör till bergen, till stranden eller bara gå in i skogen. Oavsett vad du gör, det borde vara kul och du upplever det tillsammans.        
 2.  
 3.             2      Du borde prova något nytt. Så du tror att relationen är intressant. Du kan ta en japansk kurs tillsammans eller en sushi matlagningskurs. Om du inte tyckte om det första gången spelar det ingen roll. Då försöker du något annorlunda, men det visar honom att du gillar att prova nya saker med honom och planera din framtid med honom.        
 4.  
 5.             3      Klä smart. Även när du är hemma. Du får inte springa runt i joggingbyxor hela dagen eller i bollkåpen. Gör bara lite för att din man inser att du också vill vara attraktiv för honom.        
 6.  
 7.             4      Gör honom dansa. De flesta män är oförskämda att dansa, men när du går ut och spelar en vacker sång kan du dra den på dansgolvet. Om du då stänger dina kroppar tillsammans kommer säkert hans passion att bli lite mer.        
 8.  
 9.             5      Överraska honom. Oavsett vad du planerar kommer han att vara väldigt glad. Överraska honom med en spontan utflykt, en picknick eller ett nytt videospel. Låt oss komma överens med något för att hålla relationen intressant.        
 10.  
             

Tips .

      

<91112>  

<91112>         

Relationer populär:
Förför en vän.

Hur man lär sig att acceptera ett homosexuellt äktenskap.

Hitta rätt kille.

En medelålders tjej som ber om ett datum.

Använd kroppsspråk så att en pojke vill ha mer.

Ta över någon.

Ta en pojke med en flickvän.

Behandla din flickvän som en prinsessa.

Förför din professor.

Ha ett långsiktigt förhållande.

Datering av en advokat.

Rörande en pojke.

Inte läskigt.

High Five.

Stoppa din vän från att bli full.

Återställ en vän.

Hitta en man på Internet på ett säkert sätt.

Imponera någon.

Är någon på dig.

Få en tjej att gilla dig.

Var känslig för andras känslor.

ako woman