Home \ relationer
 

Håll ditt gott humör.

 

Det är helt normalt för ditt humör att förvärras från tid till annan, oavsett om det är en lång dag på jobbet eller när du behöver spendera tid med någon som irriterar dig hela tiden. Men ibland känner du ingen anledning till hur ditt humör blir mörkt och du kanske undrar hur du kan lätta upp det igen. Om du vill stanna i gott humör måste du odla vanor som gör dig lycklig. Dessutom kan det inte skadas för att tillämpa några akuta snabba tips som gör att du mår bättre, oavsett vad du gör. Börja med steg 1 och ta reda på hur du kan vara i gott humör när du vill.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Odla glädjevanor  ,

    
   
 1.            1      Älska inte för givet. Om du har tur och det finns en speciell person i ditt liv, bör du se till att din tid tillsammans är signifikant. Sluta aldrig göra älskade saker med din älskade, ta din tid och säg "Jag älskar dig" eller bara spendera mer tid tillsammans. Att spendera tid med den här speciella personen och uppleva positiva bevis har visat sig göra människor lyckligare, så du bör inte försumma det humörglädjande om möjligt.  
    
  • Om du inte har en stabil partner kan regelbundet kön, minst ett par gånger i veckan, hålla dig bättre!
  •  
  • Du kanske tror, ​​bara för att dina bekymmer handlar om ditt arbete eller din skola, dina älskade kan inte ge dig en bättre känsla för det. Men du har fel!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Träna regelbundet. Detta frigör endorfiner som lyfter dina sprit. Regelbunden motion är en av de viktigaste vanorna du bör skaffa. I genomsnitt borde du göra 30 minuters sport om dagen, men du behöver inte alltid göra samma gamla sak varje dag. Du kan t.ex. Går 3 gånger i veckan och går de återstående 4 dagarna. Du kan göra yoga fyra gånger i veckan och sedan tillbringa en dag eller två gratis. Bara vara så aktiv som möjligt varje dag, även om det bara betyder att du tar trappan i stället för hissen eller går ett steg till fots och kör inte bilen.        
 4.  
 5.             3      Spendera tid med dina vänner. Att agera med dina vänner håller dig aktiv, ger dig känslan av att leva och spendera tid med människor som verkligen betyder något för dig. Men om du spenderar varje ledigt minut med dina vänner kan du känna dig lite överväldigad av det, som om du inte har tid att slappna av. Försök hitta tid för dina vänner minst en eller två gånger i veckan, om du kan ställa in den. Nästa gång dina vänner frågar dig om du vill göra något och du är för lat eller ledsen själv, kom ut ändå! Du kommer att känna dig bättre omedelbart.  
    
  • Naturligtvis, om du inte känner för det, behöver du inte göra någonting med dina vänner. Men om du ger din tid en högre prioritet med dina vänner, kommer den vanan att få dig att må bättre på lång sikt.
  •  
  • Och hej, om du spenderar din tid med vänner som är lyckliga och gillar att skratta så får det dig att känna sig gladare också. Om du är beroende av en massa depåer, kommer det inte att ge dig bättre humör.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Se till att du har tillräckligt med sömn. Se till att du sover minst 7-8 timmar per natt och att du står upp och går och lägger dig ungefär samma tid varje dag. Ett av de enklaste sätten att få bättre humör är att vara välvilja. När du vaknar full av energi och är redo för dagen, kommer du också att vara mer positiv över de saker som ligger framför dig - och lättare att hantera. Se till att tillräckligt med sömn är viktigare för dig än det sena programmet på TV eller som uppgifter som kan vänta till imorgon.        
 8.  
 9.             5      Ha positiva tankar innan du lägger dig och kort efter att du har stigit upp. Läs en bra bok eller titta på en bra humörfilm innan du går och lägger dig. Ha en positiv konversation med din partner innan du går. Vad du än gör, gör inte något stressigt, till exempel att skriva en uppsats, och inget att störa, till exempel Titta på brottsnyheterna, precis innan du somnar, annars är du mer benägna att ha dåliga drömmar och sova rastlöst.  
    
  • När du står upp, läs en bra bok eller tidningen på sporten. Kasta inte dig rakt tillbaka i störande dagliga nyheter, annars står du direkt på fel fot. Ge dig själv några minuters frid innan du slår på din smartphone och din dator, så hjälper du dig att anlända ordentligt dagen innan du börjar.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ät hälsosamt. Om du vill ha ett gott humör, se till att du äter tre hälsosamma och varierade måltider om dagen. Börja dagen med en hälsosam frukost, med fetma proteiner som kalkon eller kalkon och friska grönsaker som spenat; Missa aldrig din frukost. Ät lätt snacks såsom yoghurt eller frukt under dagen för att hålla din energinivån hög och undvik att äta eller äta i mer än tre timmar åt gången. Din energinivå påverkar ditt humör och det är mycket viktigt att du äter regelbundet och hälsosamt för att må bra.        
 12.  
 13.             7      Drick nog. Du kan känna dig olycklig och lite lustig om du dricker för lite. Att dricka ett glas vatten kan omedelbart väcka både ditt huvud och din kropp. Se till att du dricker minst 8-10 glas vatten om dagen. Du kan bli uttorkad utan att veta det.        
 14.  
 15.             8      Ta tid för dina lustar. Om du skriver en bok eller kärlekskulptur, måste du spendera tillräckligt med tid att leva dina passioner genom veckan, även om du känner att du har miljontals andra saker att göra. Att göra det du älskar verkligen gör att du mår bättre än att göra vad du verkligen behöver göra, och om du vill vara en lycklig person i gott humör, då har du tid ta.        
 16.  
 17.             9      Bar frivilligt arbete. Spendera tid med andra med jämna mellanrum kommer säkert att ge dig ett bättre humör. Du mår bra om att hjälpa andra, oavsett om du lär dig att läsa vuxna, hjälpa till att städa den lokala parken eller hjälpa till i ett soppkök. Att hjälpa andra människor och göra andra människor lyckligare kommer också att göra dig lyckligare.        
 18.  
 19.             10      Meditera. Ta bara 10 minuter varje dag och hitta ett mysigt ställe i ett lugnt rum. Koncentrera på din andning och känna varje kroppsdel ​​slappna av, en efter en. Koncentrera på hur din andedräkt flyter in och ut ur din kropp och låt resten av dina tankar smälta bort. Försök att göra det till en vana att meditera varje morgon, eller varje kväll, eller när du känner för det. Det har visat sig att många människor kommer in i ett bättre humör.  
    
  • Om meditation inte är din sak kan du också prova yoga. Yoga kan också hjälpa dig att fokusera, koppla av och leva ett lyckligare liv.
  •  
         
 20.  
 21.             11      Gör planer för framtiden. Men kanske är du inte av så enkel anledning att du inte fick tillräckligt med sömn, eller av någon annan anledning, i dåligt humör, men av allvarligare problem, som: Tanken att ditt jobb är meningslöst, att ditt förhållande har nått ett slut, eller att du bara är missnöjd med vem du är för tillfället. Om du känner att det finns underliggande orsaker till ditt dåliga humör, måste du göra en plan för att ta itu med de orsakerna som håller dig upptagen.        
 22.  
 23.             12      Låt dig inte dras av de små sakerna. Många människor kommer i dåligt humör eftersom de är irriterad med saker som En förlorad skärm, en liten skada med en arbetskollega eller en trafikstockning. Visst är dessa saker irriterande, men du måste påminna dig om att i längden är ingen av dessa saker verkligen viktig för dig. Koncentrera på din lycka på den stora bilden och lär dig att säga, "Jo det var inte bra, men det låter mig inte skruva upp humöret!".  
    
  • Det krävs mycket träning för att se allt Zen-liknande och inte låta världen komma för nära dig. Om du behöver mer tid, ta dig tid att verkligen förstå vad som händer, ta reda på om du kan lära dig något och fortsätta.
  •  
                   
 24.  
             

  Del 2      Lyft ditt humör just nu  ,

    
   
 1.             1      Lyssna på upplyftande musik. Det låter alltför uppenbart att fungera, men om du bara tar några minuter att lyssna på din favoritmusik, om du känner dig lite trött kan det göra stor skillnad. Oavsett om din idé om upplyftande musik är Rod Stewart eller Pit Bull, sätt på ditt system - eller använd hörlurar - och du kommer att mår bättre snabbt. Om du sjunger eller spontant börjar dansa, kommer du att känna dig lyckligare ännu snabbare.        
 2.  
 3.             2      Skriv ner dina tankar. Om det är i din dagbok eller blogg, gör det vanligt att skriva ner dina tankar ett par gånger i veckan för bättre humör. Inspelning av dina tankar ger dig lite vila och låter dig reflektera över de saker som har hänt. Så du kommer inte att bli överväldigad av dem senare. Det hjälper dig att fokusera på saker som är väldigt viktiga för dig, och för ett ögonblick kan du glömma din mobiltelefon, ditt Facebook-konto och alla saker i ditt liv som bara distraherar dig.        
 4.  
 5.             3      Gör något du pressat långt före dig. Kanske ditt humör går lite för att du lägger en ursäkt till en vän framför dig eller ringer till bröllopsplaneraren, städer upp ditt rum, skriver ett specifikt memo eller något annat som har tänkt på dig i flera dagar är. Även om du är bortskämd, när du har det bakom dig, kommer du att må bättre! Du kommer att bli förvånad över vilken skillnad det kan göra.        
 6.  
 7.             4      Spendera tid med ditt husdjur. När du är hemma och känner dåligt humör, eller vill du bara utveckla mer positiva vanor, spendera dyrbar tid med ditt husdjur och ditt humör kommer att lyfta direkt. Bara några minuter med kram och kärlek kan definitivt bygga upp dig. Och om du inte har ett husdjur, men du känner någon med en, spendera tid med din vän och hans eller hennes snygga följeslagare.        
 8.  
 9.             5      Var närvarande. Att bo i ögonblicket varje dag kan hjälpa dig att hålla dig bättre. Snarare än att oroa dig för vad du sa till din vän för två veckor sedan eller bli galen om ett projekt som är på gång bara om tre månader, bör du fokusera din energi och uppmärksamhet på vad du gör just nu Moment gör. Om du spenderar tid med dina vänner, ge dem din fulla uppmärksamhet. Om du läser en bok lägger du bort din telefon. Om du går en promenad, var uppmärksam på de hus du passerar i stället för att ständigt vända huvudet. Om du verkligen bor i ögonblicket, har det en stor inverkan på ditt humör.        
 10.  
 11.             6      Gör en slumpmässig vänlig gest. Att göra något bra för andra människor ger dig en bra känsla. Oavsett om du tar mat till en sjuk vän, gör extra arbete för din mamma, eller hjälper din granne att klippa gräset, kan det faktum att du bryr dig om andras behov hjälpa dig att begrunda mindre och få dig att må bättre ,        
 12.  
 13.             7      Ta en promenad. Om du plötsligt känner dig grumpy och ledsen, gå ut på en kort promenad. Att komma ut i friska luftar i bara 20 minuter kommer att öka ditt humör, ge dig lite sol och mer energi för alla uppgifter som ligger framför dig. Du bör inte tro att du har för mycket att göra en promenad - alla har tid att gå utanför i några minuter, och det kommer säkert att göra dig lyckligare och mer produktiv.  
    
  • En av anledningarna till att du är i dåligt humör är kanske för att du är skrivet på din arbetsplats hela dagen. Gå också utanför!
  •  
         
 14.  
 15.             8      Ta en paus. Du har satt på jobbet i 4 timmar nu, knackar framför dig och plötsligt kan du knappt andas och känna som om din själ pressas ut. Det är helt normalt. Så gör något åt ​​det och ta en paus, chatta med dina arbetskollegor, ring din mamma, ta en kort promenad och ta lite kaffe eller gör yoga i 10 minuter. Sluta bara vad du gör, och när du kommer tillbaka till jobbet, känner du dig mer vaken och uppmärksam.        
 16.  
 17.             9      Kontakta någon. Visst, att prata med en vän när du känner dig dåligt är ett bra alternativ, men dina vänner kommer inte alltid vara tillgängliga. Men du kan skapa kontakt med nästan alla. Ta några minuter och fråga din arbetskollega hur hans helg var. Prata med barista i din favorit kafé. Allt detta kan lyfta ditt humör. Att bara gå ut och prata med någon kan få dig att känna sig mindre ensam och isolerad, och det hindrar dig från att bli deprimerad. Du bör göra det till en daglig vana, särskilt på jobbet, där det inte är så lätt att komma i kontakt med andra människor.        
 18.  
 19.             10      Gör en tacksam lista. Om du känner ditt humör molnt, ta en bit papper och spendera de närmaste 5-10 minuterna och skriv ner allt du är tacksam för. Det kan vara allt från din hälsa till det fantastiska glasscaféet tvärs över gatan. Fortsätt skriva, oavsett hur liten eller dum du tror, ​​det är det du är tacksam för. När du är färdig med listan, läs den igenom igen - låt oss se om du kan stoppa leendet! Förmodligen inte.        
 20.  
 21.             11      Rör på dina tår. Stå upp och lut dig framåt för att röra tårna i några sekunder - du behöver inte verkligen nå dem. Denna rörelse löser dina höfter, där många människor är spända, särskilt när de sitter mycket. Detta gör att du känner dig lyckligare. När du är nere rullar du långsamt upp igen, en virvlar runt i taget och världen ser bättre ut igen.        
 22.  
 23.             12      Gör en resa till det förflutna. Om du behöver en stämningsförstärkare, dra ut ett gammalt fotoalbum eller bläddra igenom dina Facebook-bilder. De gamla tiderna gör att du ler eller ens skrattar och hindrar dig från att ge dig själv för mycket tanke och känna dig ledsen. Du bör också presentera dina bilder, hänga dem i kylskåpet eller placera dem på skrivbordet, för om du tittar på dem regelbundet och tänker på de stora minnena, kommer det säkert att göra dig lyckligare och mer optimistisk.        
 24.  
 25.             13      Markera kommande händelser i din kalender. Kommer det att finnas en konsert om tre veckor som du ser fram emot? Besökar du din syster nästa månad? Får din bästa vän gifta sig på sensommaren? Skriv händelser som du verkligen ser fram emot i dina kalendrar så att du har lyckligare tankar om framtida tider. Detta håller dig i ett bättre humör även i nuet.        
 26.  
 27.             14      Tack någon. Ta tid och tacka folk för vad de har gjort för dig, oavsett hur liten handlingen kan tyckas. Detta kommer att få dig att må bättre och därmed lyckligare. Du kan även skriva tackkort för att uttrycka din tacksamhet för alla människor runt dig. Ta dig tid att göra det gör dig till en tacksam person och gör dig lyckligare i ditt dagliga liv.        
 28.  
             

Tips .

      

<91112>  

<91112>         Läs mer... (5)      

Relationer populär:
Undvik att bli kär.

Polite vägrar en inbjudan.

Som en pojke vara bra med en tjej.

En tjej som pratar på stranden.

Hantera omöjliga människor korrekt.

Var den trevliga pojken bredvid och få flickan ändå.

Ta över någon.

Möt en pojke.

Imponera en Skytten Man.

Vet när ditt förhållande är över.

Övervinna hjärtesorg.

Bli av med problem med dina föräldrar.

Få din vän att sakna dig.

Lider av depression efter en uppbrytning.

Bekämpa en Libra Man.

Håll din man glad.

Känna igen om en tjej tycker om dig.

Visa din ex att du är över dem.

Få honom att ta det första steget.

Gör varje pojke förälskad i dig.

Låt en manlig vän på ett trevligt sätt veta att du inte är romantiskt intresserad av honom.

ako woman