Home \ relationer
 

Se om du gillar en tjej.

 

Tror du att du gillar en tjej, men du är inte 100% säker? Kanske gillar du bara henne som en vän? Oroa dig inte; Det kan vara förvirrande, men vi är här för att hjälpa dig! Läs dessa instruktioner för att se om du verkligen gillar dem eller om du bara är goda vänner.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Tänker du alltid på henne? Är hon alltid i dina tankar när du är i klass eller på jobbet? Finns du att du drömmer om henne istället för att göra ditt jobb? Detta är ett mycket gott tecken.        
 2.  
 3.             2      När du ser henne, hör hennes namn eller tänka på henne, vad gör du? Är du upphetsad? Kommer ett leende till ditt ansikte? Har du fjärilar i magen? Är ditt hjärta att slå snabbare? Detta är ett annat tecken som du gillar henne.       
 4.  
 5.             3      Vill du prata med henne? Försöker du hitta ursäkter i klassrummet för att prata med henne? Eller skäl att ringa henne eller skicka ett SMS till henne? Kommer du på andra sätt att träffa dem "av misstag" och starta en konversation?       
 6.  
 7.             4      Är du rädd att prata med henne? Vill du säga något till henne, men lämna det då? Eller spendera mycket tid på att ta reda på vad du ska skicka henne på hennes Facebook-profil, eller vad kan du berätta för henne om du mailar henne? Du vill imponera på henne och vill inte skrämma henne, eller att hon tycker att du är en förlorare, eller hur? Om du känner så tycker du om henne!       
 8.  
 9.             5      Hur känner du dig för att vara med andra killar? Känner du en stark våg av svartsjuka när du ser henne med andra killar eller när hon nämner dem? Eller är du så irriterande att du vill slå den andra killen i ansiktet? Eller blir du ledsen eller känner du att hon har släppt dig? Om du har en (eller alla) av dessa känslor, gillar du förmodligen dem. Om du inte känner det betyder det att du gillar henne, men som en vän.       
 10.  
 11.             6      Gör du allt du kan för att vara nära henne? Till exempel. prata med henne, ta andra sätt att vara runt henne? Försöker du sitta bredvid henne i skolan eller spendera lunchpausen med henne? Är du också upphetsad när du är nära dem? Detta är ett mycket gott tecken.       
 12.  
 13.             7      Känner du eller känner du annorlunda i hennes närvaro? Du är t.ex. riktigt cool och avslappnad när du pratar med en kompis och när du pratar med henne då blir du nervös. Du kan bli skruvad och dina händer kan bli våta. Dessutom kan dina konversationer vara roliga. Detta händer vanligtvis när du gillar dem. Även om du har varit vänner en stund, kan det fortfarande hända. Det betyder definitivt att du har speciella känslor för den här tjejen.                 
 14.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Behandla lovesickness.

Hantera skrämmande människor.

Träffa pojkar.

Prata med en person som lider av schizofreni.

Ta över en otrogen vän.

Bekänn en lögn till någon.

Var charmig.

Ta reda på om du verkligen är älskad.

Ta över en otrogen vän.

Visa medkänsla.

Adressering främlingar.

Behandla en tjej som hon förtjänar.

Du kommer ut som en transgender.

Håll din man glad.

Bli av med en mobbning.

För att vinna en man över.

Berätta för en vän att du behöver godkännande.

Undvik att störa din upptagna vän.

Hantera din vän att gå ut med din förälskelse.

Förstå människors spel.

Förlåt någon som har skadat dig.

ako woman