Home \ relationer
 

vara lesbisk.

 

Det är svårt att hantera relationer och sexualitet när en del av det vanliga, jag. heteroseksuell. Men som en lesbisk, att hitta exempel och exempel på möten, är relationer och att komma ut eller hitta din egen sexualitet också mycket svårt - om du inte vet var du ska titta. Att vara lesbisk betyder inte att du skiljer sig från andra människor. Det finns dock några unika utmaningar som lesbiska kvinnor står inför när det gäller relation och sexualitet.

              

Förfarande .

    

    1      Erkänn din sexualitet  ,

    
   
 1.            1      Förstå vad det innebär att vara lesbisk. Lesbiska kvinnor är kvinnor som känner en naturlig och normal sexuell attraktion för kvinnor. De känner en djup känslomässig anknytning till kvinnor och föredrar det kvinnliga kön i kärleksrelationer. Du kan inte välja att vara lesbisk. Det är en del av personligheten. Vissa forskare säger att det är i generna. Precis som vissa människor är långa och vissa är små, är vissa personer heteroseksuella av natur, vissa är homosexuella och vissa är däremellan. Det finns en bra anledning till varför du är vad du är. 
    
  • Att vara lesbisk är att erkänna och acceptera dina känslor. Om du lockas till kvinnor, så är det bara hur det är. Det finns ingen anledning att fördöma dessa känslor på något sätt. Du borde bara acceptera dem.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Du måste veta att sexualitet täcker ett brett spektrum. Det finns inte bara ett par lådor som kan sättas in i människors sexuella läggning. Du kan också ha känslor för män och kvinnor, bara för kvinnor eller i allmänhet för ett fåtal personer. Du kan också flytta mellan olika orienteringar. Allt detta är helt normalt. Det finns inte den "rätt" sexlådan. Därför finns det inget "rätt" sätt att vara lesbisk, heteroseksuell, bisexuell eller på annat sätt sexuellt eller sexuellt orienterad.        
 4.  
 5.             3      Utforska din önskan utan betyg. Om du börjar vara intresserad av kvinnor, var inte blyg av dina känslor och försök inte att undertrycka dem. Det betyder inte att du ska gå genast och göra möten med kvinnor. Ta dig tid att utforska dina känslor. Många tjejer lockas till andra tjejer i åldern sju till åtta. Men i en värld där varje film, varje tv-program och varje låt handlar om tjejer som måste gå med pojkar, kan sådana känslor vara förvirrande i alla åldrar. Du borde definitivt lita på dig själv och tänka på allvar om dina känslor. Det är bättre än att undertrycka det. 
    
  • Känner du dig nervös mot dina flickvänner eller på fel ställe?
  •  
  • Finner du dig själv mer ofta på kvinnor och tjejer än män?
  •  
  • Fortsätter du att tänka, "Varför kan inte killen jag är med vara den där stora kvinnan jag känner?"  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Du måste veta att din sexualitet bara är en fasett av din personlighet. Som en lesbisk kvinna är du inget annat släkt. Det finns inga grundläggande idéer, hobbyer eller intressen där du inte får ha kul eller ha kul på grund av din sexualitet. Du borde aldrig känna att du måste byta på grund av din sexualitet. Eller att du är i en låda för alltid, så fort du berättar för dina vänner och familj.  
    
  • Din identitet bestäms inte av din sexuella läggning. Om du inte bara vill bli känd som "lesbisk", bör du presentera dig på en annan grund.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Lita på vem du är - även om andra människor är grymma. Lyckligtvis bor vi i en värld som långsamt inser att lesbisk är varken en förbannelse eller ett personligt val utan en naturlig del av livet. Tyvärr finns det fortfarande människor som inte kan acceptera att andra är homosexuella. Barn, t.ex. kan vara särskilt grymt när någon skiljer sig från sig själva. Bortsett från det, bör du komma ihåg att vissa människor bara är röra sig. De bekämpar eller reagerar arg, eftersom de inte har haft chans att träffa dig. Deras inställning är baserad på stereotyper och myter. Människor som inte accepterar dig som du är är inte värda din oro i slutändan. Du saknar chansen att träffa en otrolig person. Det är hennes problem, inte ditt.       
 10.  
 11.             6      Kommit till din sexuella läggning när du är redo. Outing kan vara en mycket svår och nervös process. Du kan aldrig vara helt säker på hur andra reagerar. Och du borde inte känna dig skyldig att göra det om du inte är bekväm med det ännu. Ta din tid och gradvis ta samtalet till det. 
    
  • Studier har visat att människor som har utflykt blir lyckligare och friskare eftersom de är mindre oroliga och mindre stressade.  
  •  
  • Var ärlig och rak i konversationen. Du ska inte skämmas för din sexuella läggning - även om du är nervös om du vill berätta för andra om det.
  •  
  • Börja med nära vänner vars stöd du är säker på. Dessa människor hjälper dig med de tyngre samtalen.  
  •  
                   
 12.  
             

    2      Hitta gay community  ,

    
   
 1.             1      Att gå med i en gay-community gör det lättare för personer att diskutera problem och relationer i den lesbiska världen. Om det finns andra personer som du kan tala om sexualitet och dating seriöst, så har du en säker miljö för att utforska dina egna känslor. Där har du också goda möjligheter att hitta potentiella partners. Även om sexuell läggning inte ska vara avgörande när man letar efter en vän gillar alla att prata med någon som "vet hur man gör det".       
 2.  
 3.             2      Möt dina grannar och kollegor. Homosexualitet är inte en uppenbar, bländande livsstil. Chansen är att det finns några lesbiska kvinnor på ditt kontor när du lär känna människor bättre. Ta en drink, träffa eller festa med någon och lära känna de andra. Gayvänner kommer att dyka upp där du minst misstänker dem. 
    
  • När du har några lesbiska vänner kan du be dem att presentera dig för mer.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hitta homosexuella, lesbiska eller blandade grupper i ditt område. På många högskolor och universitet finns föreningar av lesbiska och / eller homosexuella studenter. Där kan du träffa andra män eller kvinnor i en säker miljö. Det finns liknande grupper i de flesta städer runt om i världen. Du hittar ofta flygblad eller broschyrer i bokhandlar, homosexuella eller lesbiska klubbar och restauranger eller online. 
    
  • Du kan också hitta en fotbollsklubb, motorcykelklubb eller liknande. ser ut att bli aktiv och träffa människor - oavsett om de är lesbiska eller inte. På internet hittar du många fritidsaktiviteter för lesbiska kvinnor och / eller homosexuella grupper.  
  •  
  • I många städer finns tidningar för homosexuella / lesbiska samfund. Där hittar du evenemang, möten och nyheter om homosexuella samhället.
  •  
  • Du kan också kontakta Lesbian and Gay Association Germany (LSVD) om du behöver hjälp med att hitta en grupp nära dig.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Fråga nära vänner eller familjemedlemmar. Många människor kan inte motstå parpar, och nära vänner gillar ofta att hjälpa. Det handlar inte bara om att hitta ett kärleksförhållande. Ärliga vänner kommer säkert att stödja dig om du vill hitta andra lesbiska kvinnor. Ett brett socialt nätverk är också användbart om du vill utöka din vänkrets.        
 8.  
 9.             5      Letar efter evenemang för lesbiska eller gays. Många homosexuella grupper samlas på musikhändelser eller andra evenemang, liksom andra grupper. Ofta är dessa händelser markerade med en regnbågeflagga. När ett rent kvinnligt band spelar, kan du vanligtvis vara bekväm och säker bland lesbiska kvinnor - även om det låter som en cliché. Du kan också leta efter homosexuella och lesbiska parader i ditt område.  
    
  • Musikhändelser har också fördelen att det är lätt att prata: "Hur tycker du om konserten?" Är en bra start.  
  •  
  • I många barer, särskilt gay barer, finns det en speciell kvällshändelse för lesbiska kvinnor en gång i veckan.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gå till internet. Där hittar du alla sorters människor. Sök efter bloggar för / från lesbiska kvinnor eller homosexuella (e). Där kan du uttrycka din åsikt, göra vänner med andra och se om någon bor nära dig. Skriv: "LGBT friendly", om du letar efter en rumskompis, kolla forum och webbplatser för den homosexuella kulturen i ditt område. Även om du inte träffas personligen - det finns massor av webbplatser där människor vill lära känna varandra. Du måste bara lita på varandra.       
 12.  
 13.             7      Sök i media för representation av lesbiska kvinnor. En positiv syn på människor som du är viktigt för ditt självkänsla. Det är också ett bra samtal när du träffar nya människor. Lyckligtvis har saker förändrats mycket de senaste åren. Du hittar positiva porträtt av lesbiska kvinnor i shower och filmer som The Fosters, Glee, Orange, The New Black, Buffy av demonerna, Eftersom jag är en tjej och Ett bröllop för tre eller naturligtvis i serien "The L Word", som handlar om lesbiska kvinnor. 
    
  • I många städer finns det show, filmfestivaler och mer för en gay publik. Inte bara är de ett bra sätt att träffa andra människor. Där kan du också dyka perfekt in i den livliga och otroliga subkulturen i den homosexuella gemenskapen.
  •  
         
 14.  
             

    3      Att vara med en kvinna och ha sex med henne  ,

    
   
 1.             1      Att dö en kvinna är exakt densamma som början på något annat förhållande. Vad ett datum handlar om fungerar oavsett sexuell läggning. Det handlar om att lära känna någon bättre, flörta och ha kul med den andra personen. Om du funderar på att vara vänlig, lyssnar och inte bara pratar och ha kul, så är du redan professionell på data. 
    
  • Du borde inte känna att du måste vara någon annan om du har varit ute som lesbisk. Var själv med alla datum.
  •  
  • Ett datum är alltid lite konstigt och roligt. Alla är nervösa, om de är lesbiska eller inte.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var självsäker när du frågar någon för ett datum. Tyvärr kan du inte förstå vid första ögonkastet om någon är lesbisk. Om du inte frågar om det genast. Men tecken på attraktion är liknande - oavsett sexuell läggning. Om du märker följande tecken under en konversation borde du våga fråga kvinnan för ett datum: 
    
  • Stark ögonkontakt.
  •  
  • Rör, särskilt på arm och axlar.
  •  
  • Skratt, nervositet och ett stort leende i din riktning.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Var öppen och ärlig med dina sexuella behov. Återigen kan kön mellan två kvinnor vara fysiskt annorlunda, men öppen kommunikation är viktig i alla avseenden. Du känner din kropp och vet vad som är bra. Därför bör du informera din partner om dina behov. Ta reda på vad du tycker om och lär dig över tiden hur du bäst kan tillfredsställa dig själv. 
    
  • Berätta för henne vad som känns bra eller om hon ska göra något annat.
  •  
  • Kontrollera noggrant om hon tycker om vad du gör. Var inte rädd för att skratta, le eller ha kul om något inte fungerar. Sex är en intim sak, men du borde inte ta det för allvarligt.
  •  
  • I porno borde du inte få några förslag. Porn gör vad som ser bra ut framför kameran - inte vad som är bäst i sängen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tänk på skyddad kön. För det mesta hör du bara om skyddat kön mellan en kvinna och en man eller mellan män. Det är lätt att glömma att lesbiska kvinnor också måste träna skyddad kön. Kvinnor kan bli infekterade med sexuellt överförbara infektioner och sjukdomar. Du bör vidta lämpliga försiktighetsåtgärder för att vara hälsosam och glad. 
    
  • Använd kondomer eller lick-cloths under sex för att undvika växling av vätskor.
  •  
  • Du bör veta att vissa sexuellt överförbara infektioner som herpes kan överföras genom hudkontakt.  
  •  
  • Få dig kontrollerad för sexuellt överförbara sjukdomar om du har olika partner eller om du inte känner till en ex-partners sexuella historia.
  •  
         
 8.  
             

    4      Komma ut  ,

    
   
 1.             1      Bestäm själv om du vill komma ut. Det kan vara mycket upplysande och / eller nödande för andra att avslöja sig för denna förverkligande. Du behöver inte avslöja din sexuella läggning om du inte vill. Bara säg det till människor du vill säga det till och bara under dina förhållanden. Det är ditt liv. Vem du vill vara ärlig med och ge ut till dig är bara ditt personliga beslut. 
    
  • Du behöver inte och bör inte säga allt på en gång.
  •  
  • Om du är självförsiktig om din person och din sexualitet, blir det mycket lättare.
  •  
  • Det är normalt att vara angelägen, glad, förvirrad och förvirrad när de är ute.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Du borde vara medveten om för och nackdelar med att göra det. Till skillnad från heterosexuella, tyvärr måste du bestämma om du ska berätta för någon eller inte. Att göra det kommer att göra dig starkare och mer säker på din sexualitet. Men det är fortfarande ett svårt beslut. Några fördelar och nackdelar är: 
    
  •   Fördelar:  
     
   • Du kan leda ett öppet och ärligt liv utan mysterium.
   •  
   • Du kan kontakta andra lesbiska / homosexuella vänner eller grupper.
   •  
   • Du kan visa dina vänner och familjemedlemmar att ha en lesbisk fru som vän och familjemedlem är bra och underbart.
   •  
    
  •  
  •   Nackdelar:  
     
   • Vissa människor kommer att vara förvirrade eller till och med arg.
   •  
   • Vissa relationer kommer att förändras från grunden - vanligtvis till det bättre.
   •  
   • Det finns en möjlighet att din familj, vänner och bekanta kan möta dig med fientlighet och ondska, eller att du kan distansera dig själv.  
   •  
    
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hitta ett lugnt och roligt tillfälle att dela med dig av nyheterna. Du kan säga det till alla familjemedlemmar på en gång eller till var och en individuellt. Hur som helst, leta efter ett tillfälle där alla är avslappnade och lugna. Gör inte det omedelbart efter en kamp eller under en hektisk kväll. Du ska vara bekväm och kontroll över konversationen. 
    
  • Börja med vänner eller familjemedlemmar som du är säker på kommer att stödja dig. Denna bas är extremt viktigt för att du ska känna dig trygg.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Du kan skräddarsy homosexuella / lesbiska ämnen för att ta reda på vad den allmänna inställningen är. Du kan testa hur de andra relaterar till ämnet om du är mycket osäker på reaktionerna. Du kan titta på en show eller en film tillsammans som tar itu med lesbiska ämnen. Då kommer du att se reaktioner om det behövs. Tal om ämnet i politik, t.ex. på amerikanska högsta domstolens beslut att tillåta homosexuella äktenskap och se hur andra reagerar. 
    
  • Om du är fientlig eller respektlös, ta din tid och tänka på hur du kommer till ämnet annars. Ta någon som stöd, t.ex. en gemensam vän eller familjemedlem att dela din syn på saker.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Förklara dina känslor. När du säger det, förklara dina känslor så att andra kan förstå dem. Detta är särskilt sant när du vet att det är ett svårt ämne för dem. Var ärlig, tydlig och till den punkten. Hjälp dem att identifiera med dig och din sexualitet. Låt henne veta hur mycket lyckligare det här beslutet gör dig. 
    
  • Var tydlig och direkt.
  •  
  • Berätta för dem det är vad de är. Du kom till dem eftersom du litar på dem och behöver sitt stöd.
  •  
  • Be henne att stödja dig i din nya livsstil och berätta för andra.  
  •  
  • Människor kommer att svara på ditt beteende. Om du är nervös, upprörd eller rädd, så vill du. Var självförsiktig och positiv.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Låt henne ställa frågor. Det är normalt att ha frågor. Känn inte attackerad om du har frågor och försök inte för hårt för att undvika frågor. Bli inte upprörd om frågorna är stötande. Ofta beror detta på osäkerhet eller nyfikenhet och inte ilska. För vissa är det här ett helt nytt ämne. Du kan ha en mycket begränsad syn på saker och du kan hjälpa dem att förstå dem bättre. 
    
  • Fråga henne artigt och vänligt att ställa dig frågor. Så känns de som en del av konversationen. Det mildrar också chocken av det plötsliga meddelandet.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Var persistent och själv om du har problem med det. Många människor revidera sina fördomar mot lesbiska kvinnor när de känner till en personligen. Det tog dig ett tag att acceptera din sexualitet. Dessutom behöver vissa människor lite tid att ändra sina åsikter om dig och homosexualitet i allmänhet. Du får inte låta dig behandlas illa. Men du borde vara där för henne och fortsätta att vara den normala, vänliga personen som du är. De flesta kommer bli vana vid det snabbt.  
    
  • Vissa kommer att reagera på ditt beslut med ilska, osäkerhet och missförstånd. Men många kommer vara glada för dig, hedrad och accepterad, och uppskattar ditt förtroende. Tänk inte att du säkert vet hur någon reagerar.
  •  
         
 14.  
             

Tips .

                  

Varningar .

      

<91112>             Läs mer... (18)      

Relationer populär:
Överlev en negativ vän.

Bor hos någon med schizofreni.

Någon är tröstande även när du tror att du är hjälplös.

Prata med en förlåtad tjej du gillar.

Svara på Tack.

Ha kul med din flickvän.

Att ha ett fungerande långdistansförhållande.

Slutförhållande.

Fråga någon för ett möte.

Hantera raving om din lärare.

Sluta älska någon.

Fråga en tjej om hon vill umgås med dig.

Att ha en relation med en kollega.

Utsätt din hemliga beundrare.

Respektera din partner.

Var en bättre vän.

Vet om din flickvän verkligen älskar dig.

Flirta via SMS.

Var kär.

Få din förälskelse att kyssa dig.

Datera en lejon.

ako woman