Home \ relationer
 

Hantera en vän med PMS.

 

En kvinnas humör kan påverkas av hormonella fluktuationer i hennes månadscykel, särskilt före menstruation. Detta kan vara frustrerande för alla inblandade, men med rätt tillvägagångssätt kan du se till att det fungerar för båda. Här är några sätt att vara mer stödjande och förståelse för din flickvän om hon har symtom på premenstruellt syndrom (PMS).

              

Förfarande .

    

    1      Undvik potentiella konflikter  ,

    
   
 1.            1      Markera tiden om du tror att hon är före sin period. Du kan göra det varje månad i kalendern, men håll den någonstans där du inte kan se den. Att veta att hon är på hennes menstruation kan hjälpa dig att vara mer tålamod med henne. Det finns flera appar för iPhone och Android-telefoner som hjälper dig att hålla reda på din cykel. Kom ihåg dock att många kvinnor har en oregelbunden cykel.       
 2.  
 3.             2      Vänta på en tid när hon är lugn, innehåll och i gott humör och nämna att du har stött på en artikel med sätt att hjälpa din flickvän under cykeln och säg att du är förvånad hur smärtsamt och svårt det måste vara. Hon kommer att bli rörd att du har bryr dig tillräckligt för att titta på honom och kommer att uppskatta att du förstår att detta är biologiskt och ingenting som hon kan kontrollera.        
 4.  
 5.             3      Skriv aldrig hennes känslomässiga sjukdom öppen för sin tid. Även om du känner till att hon har (nästan) sin period eller ser samma symptom varje månad, behåll denna observation till dig själv. Många kvinnor - särskilt när de är i dåligt humör - känner sig attackerade eller förolämpade av deras antagande att anledningen till att vara arg är "tid i månaden". Känslig, hon kan känna att du tvivlar på eller avvisar hennes åsikt genom att tillskriva henne till sin period.        
 6.  
 7.             4      Inga överraskningar. Om du vet att hon kanske är lite humör, ta inte med några nyheter eller överraskningar som kan vara explosiva för henne. Vänta på en tid när hon kan ge henne full uppmärksamhet i ett bättre mentalt tillstånd.        
 8.  
 9.             5      Vänd explosiva frågor. "Jag ser fet ut på det" eller en liknande fråga är något som kan vara svårt att svara i de bästa tiderna i ett förhållande. Det är en katastrofgaranti om hon har PMS. Försök att undvika att delta i sådana diskussioner om du vet att detta är fallet.                  
 10.  
             

    2      Förenkla belastningen  ,

    
   
 1.             1      Minska social aktivitet. Känsla på uppblåst och öm passar vanligtvis inte socialt. Fråga henne innan du gör ordningar med andra att gå med eller ta med dina kompisar hemma. Var särskilt uppmärksam på händelser där hon måste vara smart eller engagera sig i fysisk aktivitet.        
 2.  
 3.             2      Ta över några av sina sysslor. Om listan över hennes sysslor är rimlig och fysiskt genomförbar, erbjud dig att hjälpa henne. Kvinnor med PMS kan vilja känna sig omhändertagna eller helt enkelt inte kunna göra någonting själva själva just nu. Dessutom, om du inte gör någonting, kan en katastrof vara förprogrammerad om den är på hög varning för möjligheter att skrika.        
 4.  
 5.             3      Kommer du på villkor med kostförändringar? Din flickvän som föreskrivs vid Atkins diet kan kunna svälja en hel pizza om hon har PMS. Kommentera inte förändringarna i din kost. Om hon klagar på att hennes kläder är täta, erbjud istället att gå en promenad med henne.        
 6.  
             

    3      Var en stödjande vän  ,

    
   
 1.             1      Var tålmodig . Att hantera någon som lätt blåser säkringen kan vara knepig. Om hon snäppar på dig eller gör något för att komma under din hud, tappa inte kontrollen och argumentera inte. Detta gör det bara värre. Läs också en gräl.        
 2.  
 3.             2      Ta det inte personligen . Under denna tid kan hennes känslor bli starkare och ditt bästa försvar är att hålla ett kallt huvud och lugnt säga "Ok, jag förstår".        
 4.  
 5.             3      Ha medkänsla. Tänk på en tid då fysiska förändringar gjorde dig olaglig. Var det någonsin ett fall där du inte fick tillräckligt med sömn och följaktligen blev du snäll scruffy? Eller kanske du var på sjukhuset och den kroniska smärtan gjorde dig mycket irriterad. Sätt dig i sin position. Inte bara har hon obehagliga fysiska symptom, men hennes hormoner är också föremål för ett slags ebb och flöde vilket gör det väldigt svårt för henne att veta hur hon känner eller vad hon vill ha. Kom ihåg effekten av testosteron på du tidigare när du var sexuellt upphetsad eller när du kände aggression eller ilska (särskilt som tonåring). Du känner dig fast i en våg som om du inte hade någon kontroll. Det är så hon känner.        
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Gör ett äktenskapsförslag till en man.

Inte längre vänner med någon.

Bevilja din kärlek till någon.

Eliminera skuld.

Hantera en sarkastisk person.

Hantera det när en vän flyttade bort.

Berätta för någon att du är bisexuell.

Hantera medberoende släktingar.

Var en bra älskare.

Säg adjö.

Läser manliga kroppsspråk medan man flirar.

Ge partnern tillräckligt med frihet.

Utflykter framför föräldrarna.

Få en vän.

Fröken en hickey till en tjej.

Acceptera en komplimang.

Hitta en vän i gymnasiet.

Gör ett vänskapshandband.

En kvinna kärlek.

Rippa upp en tjej i klubben.

Visa sympatisk.

ako woman