Home \ relationer
 

Ta reda på om en man är intresserad av dig.

 

Känner du en kille som gillar dig, men du är inte säker? Eller kanske du inte vet exakt om din nya pojkvän verkligen är intresserad av relationen? Oavsett vad ditt problem är, wikiHow är här för att hjälpa dig! Med lite detektivarbete kan du ta reda på om killen är riktigt intresserad av dig, eller om det bara är en snabb buff. Börja med steg 1 för att ta reda på det.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Börja med grunderna  ,

    
   
 1.            1      Var uppmärksam på hur han beter sig mot andra framför dig. Ger han dig mer uppmärksamhet än andra? Är han snällare, eller försöker han till och med att röra dig lätt? Det kan vara tecken på att han är intresserad av dig.       
 2.  
 3.             2      Var uppmärksam på kroppsspråket. Hur ofta, när och hur berör han dig? En beröring på nacken är inte ett gott tecken, men att röra det på handen, armen eller baksidan kan vara ett tecken på att han vill komma närmare dig. Du måste också vara uppmärksam på tummen. Om han gnuggar sin tumme lätt mot huden, är det ett mycket gott tecken.        
 4.  
 5.             3      Är han intresserad av ditt liv? Frågar han dig om dina hobbyer? Ber han dig om saker du har gjort? Vill han träffa dina vänner? Bryr han sig om vart du växte upp, eller vill han lära känna din familj? Det här är alla tecken på att han är intresserad av dig.        
 6.  
 7.             4      presenter. Om en kille ger dig presenter, speciellt de som han gjorde sig själv, det är ett tydligt tecken på kärlek. Om gåvan hänvisar till något som ni båda gjorde tillsammans är det ett tydligt tecken.        
 8.  
 9.             5      Ta steget. Om du inte är säker, fråga honom om han vill följa med dig till ett möte där du måste gå. Om han säger nej, det är inte ett gott tecken. Om han verkligen är intresserad av dig så kommer han att flytta himmel och helvete för att spendera tid med dig.                  
 10.  
             

  Del 2      Analysera hans verksamhet  ,

    
   
 1.             1      Var uppmärksam på om och när han ringer dig. Om han inte ringer dig, trots att han lovat, är han inte intresserad. Men det finns två möjligheter. Den första är att han bara inte är intresserad. Den andra är att han spelar spel och vill att du ska ringa honom först. Men om han verkligen är intresserad av dig så kommer han att ringa efter några dagar. Om inte, vet du att intresset inte är tillräckligt stort.        
 2.  
 3.             2      Tänk på hur han pratar med dig. När han pratar med dig respekterar han dig eller gör han små kommentarer som förolämpar dig? Inte bara reta, men verkligen skadlig. Även om han sätter dem ner som skämt. En man som inte respekterar dig är förmodligen inte intresserad och förtjänar inte dig. Leta efter en kille som ser dig lika, vem skulle aldrig säga något ont för dig och som gillar att bygga upp dig istället för att lägga ner honom.        
 4.  
 5.             3      Se hur han pratar om dig. Hur beskriver han dig när han introducerar dig till andra? Om han introducerar dig till andra, det är ett gott tecken, för om du inte bryr dig, skulle han inte göra det. Om du har gått ut oftare, se till att namnge dig själv som sin flickvän. Om du är vänner, var uppmärksam på hans röst när han säger att du är vänner. Om han betonar ordet "vänner" är det inte ett gott tecken.  
    
  • En kille som verkligen bryr sig om dig kommer att vilja ringa dig en flickvän eller en flickvän eftersom det gör honom stolt över att du är med honom.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hur mycket tid spenderar han med dig? Tänk på hur mycket tid han spenderar med dig. Gör han det bara när han inte har något bättre att göra? Eller letar han efter anledningar att spendera tid med dig? Om han uppmanar dig till en mängd saker är det ett mycket bra tecken på att han är mycket intresserad av dig.        
 8.  
 9.             5      Notera de offer som han gör för dig. En annan bra indikator är om han accepterar offer för dig. Om han avbryter sina vänner att spendera tid med dig är det ett gott tecken. Om han föredrar att hjälpa dig att lära sig, istället för att spendera en natt på Call of Duty, så är det också ett gott tecken. Vi brukar bara göra offer för människor vi gillar. Så om han gör offer för dig, så tycker han förmodligen om dig.        
 10.  
 11.             6      Jämför tiden han talar om dig till den tid han pratar om hans ex. Om han pratar mer om sin ex än om dig på ett datum, är det ett mycket dåligt tecken. Om han verkligen hade känslor för dig, skulle hans ex vara det sista han skulle vilja prata om. När man jämför saker mellan dig, är det nog bara för att få dig att må bättre. Var försiktig, det kommer inte att vara länge.        
 12.  
 13.             7      Förvänta dig inte att saker ska gå fort. Om ditt förhållande utvecklas i snigelns takt, är det inte ett gott tecken, men även om det är för snabbt måste du vara försiktig. Om det passar så passar det. Också takten i ditt förhållande. Oroa dig inte om han inte vill riva dina kläder omedelbart.        
 14.  
 15.             8      Fråga dig själv om han har förändrats för dig. Ett tecken på att en kille gillar dig väldigt mycket är när han ändrar sin personlighet eller kännetecken för att imponera på dig. Om han börjar sport, går tillbaka till skolan, klär sig bättre, rensar upp, är snällare, slutar röka, eller gör något liknande, då gillar han dig mycket. Han vill vara den man du förtjänar. Det är sött!        
 16.  
 17.             9      Var uppmärksam på vad han vill dela med dig och vad som inte gör det. En kille som verkligen känner något för dig vill dela allt med dig. Han kommer att presentera dig för sina vänner och familj. Han kommer att visa dig de saker han gillar och leder dig till hans favoritplatser. Om han inte är intresserad, då kommer han helst att gömma dessa saker från dig. Om han inte vill att du ska titta på hans telefon, var uppmärksam. Om han fortfarande inte vill träffa sina vänner efter 6 månader, då är något fel. Om han inte berättar var han går varje torsdagskväll, ta reda på det. Det här är alla tecken på att han inte litar på dig.        
 18.  
 19.             10      Var uppmärksam på hur mycket alkohol han dricker. Om han alltid är full, om han ringer till dig eller om alkohol alltid måste vara inblandad, när man träffar två är det dåligt tecken. Om du känner honom mer full, än nykter, var försiktig. Han visar inte bara en karaktärsbrist, utan också för att han bara gillar dig när han är full.        
 20.  
 21.             11      Fråga den viktigaste frågan. "Frågade han dig om ett datum?". Det är den viktigaste frågan om du vill veta om en kille är intresserad av dig. Som nämnts kommer en man som verkligen är intresserad av dig att flytta himmel och jord för att tillbringa tid med dig. Timidiga killar kan ha problem med det, så leta efter falska startar (han skulle vilja prata med dig privat, men då agerar han konstigt och pratar bara om något banalt). Men om en kille verkligen är intresserad av dig så hittar han ett sätt att be om ett datum.        
 22.  
             

  Del 3      Några tips  ,

    
   
 1.             1      Hitta den rätta. Om ditt förhållande inte går rätt, fråga dig själv om det verkligen är rätt. Du förtjänar rätt. Förnjut dig inte för mindre.        
 2.  
 3.             2      Uppmärksamma goda män på dig. Om det visar sig att han är en komplett förlorare, titta närmare på ditt manliga val nästa gång. Ett fel val görs snabbt.        
 4.  
 5.             3      Lär dig hur sann kärlek ser ut. Du behöver veta vilken äkta kärlek som ser ut. Det är lätt att prata dåliga egenskaper, så du måste vara försiktig så att du inte blir offer för ditt sinne. Din tur är viktig!        
 6.  
 7.             4      Om du har hittat en bra kille kan du ge honom ett litet tryck för att be om ett datum. Särskilt blyga killar behöver ibland tips.        
 8.  
 9.             5      Fråga honom om han vill gå ut med dig. Om han bara är för blyg kan du fråga honom själv. Det är inget fel med det. Men var beredd att du inte skulle tycka om hans svar. Du kan också vara överlycklig.        
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

      

<91112>         

Relationer populär:
Vädja till kvinnor.

Bekämpa en cancer man.

Svårt att leka medan du uppmuntrar pojken att vilja ha dig.

Ta reda på om din vän tar ditt förhållande på allvar.

Skriv kondolenskort.

Ta reda på om du verkligen gillar någon.

Flirta med en tjej.

Läka ett förhållande efter en bluff.

Ta över din ex i vilken du fortfarande är kär.

Visa en tjej som du gillar henne.

Som tonåring, att vara kär i en person av samma kön.

Hantera en jungfru.

Känn om en person är intresserad av dig.

Kyss någon du älskar.

Vet säkert om en pojke gillar dig innan du frågar honom om ett datum.

Flörta med snabbmeddelanden.

Lukta förförisk på ett datum.

Att hålla ett långdistansförhållande spännande.

Att vara en pojke för en tjej att ha svårt.

Börja ett kärleksförhållande med en bra vän.

Föröva ett stjärntecken Libra man.

ako woman