Home \ relationer
 

Ta över den första kärleken.

 

Det kan vara fruktansvärt svårt att komma över den första stora kärleken. Första kärleken visar dig hur det känns som en del av ett romantiskt förhållande. Dina första erfarenheter inom detta område ställer också kursen för dina framtida relationer. Om du har problem med att smälta den här första separationen är det helt normalt. Varje separation skadar, men vi måste gå igenom denna situation. Och det finns saker du kan göra aktivt så att du kan se fram emot positivt igen. Först och främst bör du inte tänka så mycket om din eller din ex. Koncentrera dig starkt här och nu och försök inte fånga det förflutna. Få en hälsosam bild av detta tidigare förhållande. Ja, det är över, men du lärde dig mycket om dig själv medan och för att du var kär. Självklart kan du lugna ett tag, men så småningom är det dags att se igen i framtiden, vilket fortfarande håller så mycket för dig. Se fram emot allt du kan uppleva, i stället för att roa din förlorade kärlek.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Ändra din inställning  ,

    
   
 1.            1      Tänk inte för mycket om din ex-partner. Du kanske tror att din bästa satsning är att förbanna din ex från ditt liv och dina tankar, men den här strategin kan lätt återfyra. Om du försöker desperat att tänka på något, så måste du bara tänka mer om det. Så istället för att försöka tänka på din ex-partner, bör du inte tänka på honom hela tiden. Detta är det mer realistiska och hållbara alternativet på lång sikt.  
    
  • Välj en viss tid på dagen när du tillåter dig att frossa i din ex-partner. Du kan spara dig en halvtimme varje morgon, till exempel. Om du plötsligt har svårt att ta med konkreta minnen, lyssna på en sång eller tänk på en film du båda älskade.
  •  
  • Du försöker sedan undvika tanken på din ex-partner för resten av dagen. När minnena försöker smyga in i ditt medvetande, säg farväl för dig själv: Jag tänkte på dig idag. Jag kommer att behålla dessa minnen för imorgon!  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Titta på orealistiska tanke mönster. Om du sörjer din förlorade kärlek, kan du vara sårbar mot katastrofscenarier. Kanske saker som det går igenom ditt huvud som Jag kommer aldrig älska någon igen eller Jag kommer aldrig bli glad igen . Om du blir fast i en sådan tanke, sluta och konfrontera dina tankar.  
    
  • Varje relation är unikt. Du har helt rätt när du tror att du aldrig kommer känna på samma sätt igen. Men det betyder inte att du aldrig kommer älska eller vara glad igen.
  •  
  • Var realistisk. Nästan ingen stannar med sin första kärlek tillsammans. Tänk på dina föräldrar, familjemedlemmar eller vänner. De förlorade förmodligen sin första kärlek, men de har fortfarande bra relationer idag.
  •  
  • Så kom påminna dig om att livet kan vara lite annorlunda nu, men du kommer säkert hitta en ny kärlek och bli kär igen och glad, även om det tar lite tid.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fokusera på nutiden. Kom ihåg vilka positiva saker i ditt liv du kan fokusera på nu. Tänk på dina vänner, ditt jobb, dina intressen och lustar. Du kanske inte har ett romantiskt förhållande längre, men nu har du mycket mer tid att fokusera på andra saker.  
    
  • Hantera saker som håller dig i nuet. Hitta en ny hobby. Gå med i en klubb. Anmäl dig som en volontär och gör det bra. Gå till ett gym. Vad som än distraherar dig och ger dig stöd är bra för dig.
  •  
  • Du kommer att kunna lämna det förflutna lättare när du skapar nya minnen. Aktivt gör saker som du gillar att komma ihåg, då kommer minnena från din ex-partner inte att vara så extrema.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta hand om dig själv. Man kan knappast tänka positivt när man inte är bra för sig själv. Kanske sover du dåligt, du gillar inte att flytta eller du äter knappt något på grund av hjärtat. Men du måste fortfarande ta hand om dig själv. Det är det enda sättet du kan vara stark och förhindra dig att komma in i en spiral med negativa tankar.  
    
  • Var uppmärksam inte bara tillräckligt med sömn och vanliga måltider, men belöna dig själv. Omedelbart efter en paus kan du till och med skämma bort dig själv en stund.
  •  
  • Gå ut med vänner. Beställ något att äta. Ta en lång promenad eller cykeltur. Titta på din favoritfilm.
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Utveckla en försonande vy över det förflutna  ,

    
   
 1.             1      Granska dina negativa beteendemönster. Du kan lära dig något från varje relation. Allt är en process av tillväxt och förändring, och förhoppningsvis kommer det att vara ett fungerande och lyckligt förhållande för resten av ditt liv. Om du försöker komma över din första kärlek, bör du leta efter beteendemönster som du kan arbeta på för att bli bättre nästa gång.  
    
  • Tänk på varför ditt förhållande har brutit. Kan du ha gjort något annat? Finns det en särskild anledning till varför du två inte passade ihop? Vad tyckte du om så attraktivt om den här personen? Blev du förälskad i henne av fela skäl?
  •  
  • För det mesta misslyckas relationerna enkelt eftersom två personer inte skapades för varandra trots allt. Du kan då lära dig dina lektioner och tänka på hur man hittar någon som passar dig bättre nästa gång.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Låt dig komma ihåg lyckliga minnen av din tid tillsammans senare. Med tiden kommer du att kunna komma ihåg och le på tanken om många situationer. Kärlek utlöser alltid vackra känslor av lycka, och den första kärleken förblir för alltid speciell. Om du märker ett leende på ditt ansikte när du har ett bra minne, håll det ordentligt i stället för att trycka bort det.  
    
  • Du kan till och med dra styrka från minnen. Använd dem för att påminna dig om en kärleksfull person. Det kan vara mycket bra för dig om du inte glömmer hur underbar du är när du älskar.
  •  
  • Minnen kan hjälpa dig att överleva även dåliga dagar. Kanske plötsligt, när du kämpar med dig själv, kommer du ihåg något uppmuntrande att din ex-partner en gång sa till dig. Ta sedan emot detta minne utan att glömma att det är ett minne om det förflutna.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Inse att din första kärlek var inget speciellt. Första kärleken är alltid underbar, förstås. Du lär dig mycket om dig själv och gör dina första kärleksupplevelser. Men människor tenderar också att övervärdera de första erfarenheterna. Ärligt talat, förmodligen var det enda som gjorde din första kärlek speciella det faktum att det var den första. Glöm inte att det är nästan en reflex, första erfarenhet av något nytt på en piedestal att hävda. När allt kommer omkring, hade kärlek till kärlek många känslor och du bör inte förhärliga dem så mycket att du förlorar synen på nutiden.  
    
  • Du kanske kommer ihåg överdrivna erfarenheter med din första kärlek. Detta kan leda till att du ständigt jämför i dina efterföljande relationer, och det kan till och med förstöra det nya förhållandet. Tänk på andra första erfarenheter. Förmodligen är dessa också bättre i ditt minne än vad de egentligen var? Den första dagen i ditt nya jobb var verkligen spännande, men förmodligen hände inget extra.
  •  
  • I stället för att förhärliga din första kärlek som en perfekt partner, bör du markera den som en upplevelse i ditt liv. Du har lärt dig hur det känns att vara kär och att vara med någon. Men han var verkligen inte rätt person för dig. Du är helt enkelt helt enkelt inbyggd för att romantisera det här minnet eftersom det är din första i sitt slag.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tänk på din ex-partner som en chans att lära dig om dig själv. Vad lärde du dig under relationen? Vad tyckte du om under relationen med dig själv? Lärde du dig vara oselös? Lärde du dig att bry sig om en annan person? Relationen kanske inte har fungerat, men det är därför du borde inte betrakta det som ett misstag. De flesta förhållandena i ditt liv är, så att säga, övningar , så uppskattar vad du kan lära dig om dig själv och dina kvaliteter i kärleksaffärer, och försök inte att glömma hela relationen.        
 8.  
             

  Del 3      Se framåt  ,

    
   
 1.             1      Kom ihåg dina större mål. När man mår en förlust, blir det till och med även stora livsmål in i bakgrunden. Du kanske känner att du har misslyckats i ditt mål att hitta din stora kärlek till livet eftersom ditt förhållande är trasigt. Men du borde se detta förhållande i ett mycket större sammanhang. Ja, det har upphört, men kanske bara för att frigöra dig för din sanna kärlek?  
    
  • Bli tydlig om vad du vill ha från livet. Förutom önskan om att du vill hitta en partner, vad är det där där? Vilken typ av karriär drömmer du om, eller vilken typ av utbildning vill du göra?
  •  
  • Det gick fel en gång, men det betyder inte att du har misslyckats! I strävan efter våra stora och viktiga livsmål upplever vi alla motgångar och förluster. Du behöver inte den enda personen för att hitta ditt öde.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta lite tid innan du daterar någon igen. Många tror att de bäst kan komma över en förlorad kärlek om de hittar en ny partner så snart som möjligt. Ett nytt förhållande kan tillfälligt distrahera dig från dina tankar på expartnern, men mestadels kommer dessa returer inte att vara kvar. Ta tid för dig själv innan du hoppar in i nästa relation.  
    
  • Tänk på vad du förväntar dig av ett förhållande. Vilka av dina behov har uppfyllts i ditt tidigare förhållande och vilka har inte? När du inser vad du letar efter i ett förhållande, nästa gång kan du hitta en partner som passar dig bättre.
  •  
  • Det finns många människor som hoppar från förhållande till förhållande, hoppas alltid att den här gången kommer det att bli den rätta. Men de som inte kan hantera sig själva kan inte ha ett arbetsförhållande. Sörja för din första kärlek och sedan inse vad du vill ha för din framtid.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hitta en förebild. Tänk på vilken vän, kollega eller familjemedlem som var tvungen att behandla en separation och är nu glad igen. Ta ett exempel och förstå att du inte nödvändigtvis behöver ett förhållande för att vara helt nöjd och ha ett helt liv.  
    
  • Plocka någon som kommer iväg bara bra. Naturligtvis bör din förebild visa att du kan leva väldigt bra på egen hand, att det även ger stora fördelar om du är ledig.
  •  
  • När du har hittat någon så, kom ihåg hur personen behandlade sin separationssmärta. Hur lyckades han vara stark och självständig efter att hans förhållande slutade?
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bara acceptera att du kommer att vara ledsen en stund. Du vill nog bara komma ut ur hålet så fort som möjligt, men det är också viktigt att du lämnar dina känslor med det utrymme du behöver. Ta rätt steg för att få dig att känna dig bättre snart, men acceptera att din sorg är en vanlig del av processen att komma över slutet av ditt förhållande. Det är svårt, och även om du verkligen gör det rätt kommer det inte att hända över natten. Var inte för sträng med dig när du har dåliga dagar. Detta är normalt och kommer gradvis att bli sällsyntare.  
    
  • Var inte panik när ett minne av din ex-partner gör dig orolig. Om du försöker för hårt för att undertrycka negativa känslor, hamnar du på att göra det värre.
  •  
  • Istället accepterar du ditt ledsen och tyst gråta lite också. Låt de dåliga känslorna ut så att du kan lämna dem snart.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                Läs mer... (9)      
Relationer populär:
Fastställande om man är gay.

Skämma bort de andra gästerna i hissen.

Gör ditt krossa skratt.

För att bli en manmagnet.

Hitta en flickvän om du är ful.

För att vara avstängd.

Rätt att sluta vänskap med någon.

Var en bra vän.

Ha ett långsiktigt förhållande.

Hantera förräderi.

Planera en datum.

Bekämpa en kvinna utom räckhåll.

Att vara med en Otaku Girl.

Prata med en person som lider av schizofreni.

Planera ett bröllop på en snäv budget.

Rörande en pojke.

Återställa en pojke.

Jag älskar att säga dig på hindi.

Caressing.

Använd kroppsspråk så att en pojke vill ha mer.

Män riva upp.

ako woman