Home \ relationer
 

Ta över hans förflutna.

 

Får du ibland att tänka på din väns sista flickvän? Är hennes relation som en film i ditt huvud? Känner du dig hotad av att din partner har delat sitt liv med en annan kvinna? Du är inte den enda som har dessa känslor, de är mycket framträdande bland många kvinnor. Ständigt kompulsivt tänkande om din väns förflutna kan vara en försvagande och stressande aktivitet. Den här guiden hjälper dig att stoppa dessa tankar och skapa ett bättre förhållande.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Sluta tänka på hans förflutna. Det låter lite för enkelt, men det är faktiskt inte svårt alls. När du märker hur dina tankar driver i ditt förflutna eller till din ex, försök att tänka på något annat. Du kan antingen ersätta dina tankar med en bild av en älskad eller bara ett annat ämne, som din inköpslista. Alternativt, fokusera bara på din andning, känna dina lungor andas in, känna luften genom din näsa. Bli medveten om hur bröstet sakta rör sig upp och ner och känns som att hetluften kommer ut.       
 2.  
 3.             2      Var medveten om att du har retroaktiv avundsjuka. Detta händer när avundsjuk tankar utlöses av människor eller händelser från det förflutna. Att tänka på din väns förflutna med sin ex gör att du känner dig osäker, ledsen, upprörd och till och med arg alla synder av svartsjuka. Den goda nyheten med retrospektiv avundsjuka är att dessa tidigare händelser och individer sannolikt inte är ett verkligt hot mot dig eller ditt förhållande. Vanligtvis är exen lång historia och de händelser de har delat är bara ett avlägset minne för din partner.        
 4.  
 5.             3      Straff honom inte för sitt förflutna med dåligt beteende. Att vara ständigt besatt av hans förflutna gör dig inte så bra om dig själv eller ditt förhållande. Känslor av ilska, sorg och osäkerhet kan vara överväldigande och de kan göra att du agerar irrationellt. Det är lätt att låta dina känslor ut till din partner, för att han är den närmaste till dig, och dessutom indirekt, det är därför du lider av detta problem. Om du gör det här sättet, straffar du i huvudsak din partner för sina tidigare misstag. Försök att identifiera när du är i detta humör och gå en promenad, läs eller gör en aktivitet som tar dig bort från din partner. En liten stund för dig där du är distraherad hjälper dig att lugna dig och hindra dig från att säga saker som du senare ångrar.        
 6.  
 7.             4      Arbeta på dig själv. När ditt liv handlar om din partner, förlorar du känslan av dig själv. Gå tillbaka till en tid när du var utan din partner och fundera på vilken typ av person , var du och vad du tyckte om, gå ut och gör de sakerna! Alternativt hitta en ny hobby, koppla med gamla vänner och familj, läs din favoritbok igen eller bara vara ensam under en liten stund. Bra självkänsla är viktigt för att stoppa effekterna av svartsjuka. Skriv ner en lista över saker som du är bra på, samt prestationer för att få dig att trivas om dig själv. Glöm inte att du är en unik och underbar person med mycket att erbjuda och en berättelse att berätta. Att ha en positiv självbild hindrar dig från att jämföra dig med din ex och fråga dig själv vad hon hade, vad du inte har. Sanningen är att hon också har många underbara kvaliteter, och det var därför din partner lockades till henne i första hand, men det minskar inte dig eller ditt förhållande eftersom du har så mycket, om inte mer, att erbjuda. Som det gamla ordspråket säger kan du inte älska någon innan du älskar dig själv.        
 8.  
 9.             5      Arbeta med ditt förhållande. Du är avundsjuk på den erfarenhet som din partner har haft med sin ex, kanske de var på semester eller delade en kärlek till en speciell aktivitet tillsammans. Det bästa verktyget är dock att skapa några av dina egna underbara erfarenheter och minnen. Börja med en gemensam hobby, ha en utekväll eller prova något nytt med din partner. Njut av närvaron av varandra, skrattar och tar bilder, så du har påtagliga memorabilia som du kan titta på i framtiden. Med tiden kommer du att se att du skapar din egen historia och den som han delar med hans ex är bara ett avlägset minne.        
 10.  
 11.             6      Det förflutna gör oss som vi är. Om du inte föddes bokstavligen igår kväll, då har du också ett förflutet. Ta bara en stund att reflektera över ditt senaste decenniums erfarenheter och kom ihåg hur många av dessa erfarenheter som har gjort dig den person du är nu. Vi har alla ett förflutet, vi har alla en historia om hur vi gjort det här för närvarande och hur mycket vi försöker kan vi inte ändra det. Vi fattar alla beslut på vägen, några bra, några dåliga, och resultatet av dessa beslut är vad som äntligen formar oss. Din partners förflutna är dyrbar eftersom det har lett honom på väg till dig. Han kan ha nått dig utan att bryta eller han kan ha haft några olyckor på vägen, men resultatet är detsamma: han har hittat dig. Så var istället för att vara arg och upprörd om den väg han tog, vara glad, för utan han skulle han inte vara här.                  
 12.  
            

Tips .

             
Relationer populär:
Komplimangskvinnor.

Gör ett dåligt första intryck.

Avvisa en pojke som ber om telefonnumret.

Återställ förtroende.

Gör människor som du.

Vinn en tickle fight.

Hantera din styvmor.

Ta över en otrogen vän.

Veta om en person verkligen älskar dig.

Hjärtbristande läkning.

För att heja upp en vän.

Glömma en viktig person.

Planera en romantisk kväll.

Skapa en persons profil.

Håller en konversation med en tjej uppdaterad.

Känn igen om en annan kvinna är bisexuell.

Undvik människor du inte vill prata med.

Tjejdatum.

Människor kommer ur vägen.

Någon blir kär i dig.

Förbered dig för en kärleks död.

ako woman