Home \ relationer
 

Håll ett online-förhållande.

 

Att ha ett förhållande har sina fördelar, men alla behöver arbete, särskilt i långdistansrelationer eller relationer som i huvudsak är rotade i snabbmeddelanden och e-postmeddelanden.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Försök att prata med varandra i minst en timme eller mer varje dag. Ta tid att vara online och sätt dina möten att ha en lektion om dagen, oavbruten. Om det inte är möjligt, hålla kontakten med korta e-postmeddelanden och SMS.       
 2.  
 3.             2      Undvik distraktion. När du pratar med din bättre hälsa, bara prata med henne, även om det bara är kort tid. Det betyder online så mycket som att ha ett datum eller prata i telefon, och om du kan ge dem din odelade uppmärksamhet, varför inte online?        
 4.  
 5.             3      Använd program som låter dig prata med din partner, till exempel röstfunktionen i MSN, Skype eller Facebook. MSN och e-post är bra, men inget är bättre än att prata med någon.        
 6.  
 7.             4      Stärka känslan av närhet genom att be dem att spela musik över konversationen eller använda röstinspelningar. Om du gillar det kan du sjunga dina favoritlåtar tillsammans i en videosamtal och spela musik till varandra på annat sätt.        
 8.  
 9.             5      För att behålla kryddan i ditt förhållande, skicka slumpmässiga lekfulla e-postmeddelanden till varandra på udda och oväntade tider på dagen. Det finns inget bättre än att komma hem efter en lång dag och hitta en oväntad söt e-post.        
 10.  
 11.             6      Kom ihåg viktiga händelser, till exempel ett prov som hon var upprörd med, och skicka dem lyckokort via e-post (på många webbplatser kan du göra det gratis).        
 12.  
 13.             7      Spela onlinespel tillsammans. MSN erbjuder några bra onlinespel och flera datorspel kan spelas tillsammans med en partner, till exempel: Audi eller spel på Facebook som Tetris. Det här återigen gör att du känner dig nära, trots att du inte är fysiskt nära varandra.        
 14.  
 15.             8      Överväg att skapa ett gemensamt e-postkonto om du inte vill att någon ska slumpvis läsa din e-post från din bättre halv eller vice versa. Gör något som har att göra med båda, som dina namn eller födelsedagar eller till och med favoritlåtar / band, och skicka e-postmeddelanden från ditt konto till deras konto så att de kan läsa dem.        
 16.  
 17.             9      Spela spel överallt, när som helst, som fungerar bra om du båda har en Blackberry (som du kan använda för att hämta dina e-postmeddelanden just nu), där någon annan kan skicka ett mail med en uppgift och oavsett vad personen gör, uppgiften måste göras (gör roliga uppgifter) eller använd chattfunktionen på Facebook för den.        
 18.  
 19.             10      Var romantisk och slumpmässigt skicka gåvor till den andra personen som kanske kan arbeta om paret bor i olika länder genom att leta efter webbplatser som levererar blommor / nallebjörnar mm och beställer online.        
 20.  
 21.             11      Använd MSN eller Facebook till din fördel. Som MSN-användare kan du få din bildvisning en bild av båda och anpassa ditt MSN-smeknamn (t.ex. du använder båda raderna från en låt du vill och gör ditt personliga meddelande till en nedräkning när du väljer) vi ses nästa gång).        
 22.  
 23.             12      Var involverad i den andra människans liv. Ibland kan ett online-förhållande fungera bra för dig, t.ex. genom att ha saker skrivna ned (i e-post eller chatthistorier) och du kan använda dem som referens om du inte kan komma ihåg ditt namn eller händelser som du inte kommer ihåg eller bara vill kontrollera något de sa , Fråga specifika frågor som visar att du är inblandad i ditt liv.        
 24.  
 25.             13      Att ha en kamp online är förmodligen en av de värsta sakerna, för det är lätt att stänga någon ut när Internet är det enda sättet att kommunicera. Det är också svårt att förstå ljudet i en serie skrivna ord. Alltid alltid alltid ta ett steg tillbaka och lugna dig, innan du snabbt skriver tillbaka eller när du måste hålla dig tillbaka. Ibland menar du inte så svårt, men den andra personen märker inte den och är skadad.        
 26.  
 27.             14      Begränsa skämt / sarkasm till telefonsamtal. Ibland har människor blandade känslor för att de inte förstår ordets ton och förstår inte om det sägs på en rolig väg eller om den andra personen verkligen betyder det.        
 28.  
 29.             15      Försök att göra det intressant varje gång du två pratar med varandra så det ser inte ut som en tråkig chatt eller han / hon kommer att förlora intresse för dig! Vanligtvis borde den andra komma med några chattidéer när du är tom för idéer, för kom ihåg, om du inte har något att säga, kommer det förr eller senare att sluta i en uppbrytning!                  
 30.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Hantera det om din förälskelse vet om dina känslor.

Behave när din vän berättar att du är vacker.

Bekänn din partner en otrohet.

Hantera vanliga människor korrekt.

Så gillar pojken i skolan dig.

Ta över ett brutet engagemang.

Lämna en possessiv partner.

Var en feminist.

Imponera din flamma.

Tjejdatum.

Tämja en fri ande.

Förför en tvilling.

Hantera giftiga människor korrekt.

Ta över en tjej som inte älskar dig.

Bor hos en person med en dissociativ identitetsstörning.

Textar en pojke galen på dig gör honom som du igen.

Hitta en socker pappa.

Flörta online.

Träffa en tjej.

Dela en tvilling.

Tjejdatum.

ako woman