Home \ relationer
 

Hitta en bästa vän.

 

Bästa vänner är alltid där för dig och håller dig med dig. Det finns många anledningar till att människor har bästa vänner. För vissa är det "precis som det" och för andra mot ensamhet. Det är mycket lättare att hitta en bästa vän än de flesta tror. Fortsätt läsa för att få reda på hur!

                

Förfarande .

    
   
 1.   1      Titta på dina vänner. Vilken av er är mest trovärdiga? Om du inte har vänner, försök att få nya vänner. Var öppen, aktiv och inte blyg. Var en bra lyssnare och bli inte förvånad.        
 2.  
 3.   2      Tala oftare med den person som ska bli din nya bästa vän och visa ditt intresse. Men skjut inte bortom målet. Till exempel sitta med honom till lunch och hälsa alltid personen på ett vänligt sätt om du råkar träffa henne.     
 4.  
 5.   3      Hämta hans / hennes telefonnummer och ring då och då. Kanske en eller två gånger i veckan. Men ring inte alltid på samma dag i veckan, men var lite oförutsägbar och ring på olika dagar.     
 6.  
 7.   4      Bjud in personen till dig eller gör något tillsammans. Du borde känna personen en stund innan du bjuder in dem till ditt hus. Det kan vara lite konstigt när du bjuder in någon du bara har känt för några dagar.     
 8.  
 9.   5      Fråga personen om sina hobbyer och andra intressen. Du kan hitta likheter och intressen som du kan driva tillsammans. Lär känna personen korrekt. Ta reda på vad han / hon gillar eller ogillar och vad han / hon gillar att göra.     
 10.  
 11.   6      Lär känna sina vänner. Även om en vän inte fungerar har du träffat så många nya personer som du kanske kan förstå varandra.     
 12.  
 13.   7      Visa dina vänner vilka stora vänner de är. Så du visar dem hur viktiga de är för dig och de känner sig uppskattade.     
 14.  
 15.   8      Berätta för denna vän / flickvän lite hemlighet. Delshemligheter bygger förtroende. När det kommer ut vet du att du inte kan lita på den här personen. Om personen håller din hemlighet kan du kanske överlåta henne med en lite större hemlighet. Med tiden skapar detta ömsesidigt förtroende. Någon som håller alla dina hemligheter till dig är någon med vilken du kan dela dina djupaste tankar.     
 16.  
 17.   9      Välj inte den mest populära eller bästa vännen / bästa vän. Det skulle vara alltför prickigt och kunde gå tillbaka till slutet. Föredrar att träffa nya människor. Prova en blyg person - det kan bli en stor överraskning i slutet.     
 18.  
 19.   10      Om dina vänner pratar med varandra, avbryt dem inte! Även om du är lite avundsjuk, håll tillbaka de känslorna och lita på din vänskap. Du vill verkligen inte vara en av de människor som blir involverade överallt och ständigt irriterar andra människor.               
 20.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Berätta för en man att du gillar honom.

Ta reda på om dina samtal ignoreras och gör något åt ​​det.

Locka kvinnor.

Separera dig från din vän om du är kär i honom.

Sladda inte.

Var tolerant mot andra.

Bli en recluse.

Imponera en tjej på sitt första datum.

Se till att en pojke ångrar det.

Bygga förtroende och skapa.

Separera dig själv från någon med stil och känslighet.

Komma i samtal med kvinnor.

Att hämnas på någon.

Tjejdatum.

Rädda ett brutet förhållande.

Vet om någon är drugged.

Var inte självisk längre.

Anslut med människor.

Hantera homofobiska föräldrar.

Håll ett förhållande.

Lura en blyg kille ur reserven.

ako woman