Home \ relationer
 

Var aseksuell.

 

Asexuals som ofta hänvisar till sig som Som är människor som inte känner sexuell attraktion för andra människor av något kön (även om det är en mycket bred term som lämnar mycket utrymme). Om asexualitet är ny för dig och du kan använda några råd, eller om personen som älskar dig är aseksuell, läs artikeln nedan.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Förståelse av sexualitet  ,

    
   
 1.            1      Var dig själv. Om du inte är orxuell av naturen, kan du inte bli asexual. Om du är aseksuell av naturen kan du inte bli sexuell. Oavsett hur mycket tryck du sätter på, försök aldrig vara någon annan än dig själv. Du kan låtsas att känna på ett visst sätt ett tag, men i slutändan kommer det att gå fel. Oavsett vad dina sexuella preferenser är, är det inget fel med det. Var dig själv, för att du är underbar precis som du är.       
 2.  
 3.             2      Begränsa dig inte till "etiketter". Du måste förstå att mänsklig sexualitet är oerhört olika. Det kan inte vara en perfekt passande etikett för varje person, och även om du hittar den, är det förmodligen inte perfekt för dig för alltid. Glöm inte det, och låt inte någon sätta dig i en låda som du inte skulle sätta dig i. Gör det som gör dig lycklig.        
 4.  
 5.             3      Distinguishera olika typer av attraktion. Det är mycket viktigt för asexuella att förstå att det finns olika typer av attraktion. Det finns sexuell attraktion och romantisk attraktion. Per definition känner sig asexuals inte sexuell attraktion, men de kan känna sig romantisk attraktion.  
    
  • Det betyder att du kan vara homosexuell och aseksuell. Du kan känna romantisk attraktion för samma kön, men vill ändå inte ha sex med någon.
  •  
  • De flesta asexuals kyssar, kramar, spelar "skedar" och delar andra tillgivna gester. Du behöver inte känna dig fri från den.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Skill mellan olika typer av sexuella behov. Asexuals särskiljer ofta mellan ett fysiskt behov av sexuell tillfredsställelse, som liknar att ha hunger eller gå på toaletten och önskar sex med en annan person. Om du till exempel känner att du behöver onanera (även till porr eller andra människors fantasier), men det ögonblick du förlorar intresset för att ha sex med en annan person kan du vara asexuell.        
 8.  
 9.             5      Hitta information. Det finns mycket information på Internet och en aktiv asexuell gemenskap. Du kan också få information från din skolpsykolog eller klinik nära dig. Dessa resurser kan ge dig mer information och hjälpa dig att förstå dina känslor samtidigt som du kommer i kontakt med andra människor. br & gt;  
    
  • Det finns en annan etikett som heter "ifrågasätta sin egen sexualitet". Detta kan vara till hjälp för dig under den tid du är osäker på din sexuella läggning.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Träffa andra som är som du. Att komma ihop med andra människor som ifrågasätter sin sexuella läggning, är asexuala eller på annat sätt identifierar med den underbara regnbågeflaggan av otherness kan hjälpa dig genom att ge dig ett bra diskussionsforum för att prata om dina känslor och förstå att du är normal. Det finns andra människor som är som du! Gå med i klubbar eller internetfora för att hitta personer som delar dina idéer.        
 12.  
 13.             7      Acceptera ändringar. Bara för att du tycker att den asexuella etiketten är rätt för dig betyder det inte att den måste vara för evigt. Du kan ha varit sexuell i det förflutna och kan vara tillbaka i framtiden. Låt inte någon skylla dig för skuld eftersom dina önskningar och behov förändras över tiden.                  
 14.  
             

  Del 2      Utforska Outen  ,

    
   
 1.             1      Tryck inte på. Outing är en väldigt personlig upplevelse. Om du undrar när rätt tid att komma ut är svaret "Om du tycker att det är rätt tid". Låt inte någon övertala dig att komma ut eller inte. Om du vill berätta för folk, säg det. Men kom ihåg, om du är i någons relation till en person, är det bättre att låta dem känna dina känslor tidigare snarare än senare. Det blir inte lättare och väntetiden leder bara till problem.        
 2.  
 3.             2      Ta din tid. När du går bort är det en bra idé att välja tid och plats noggrant. Välj en lugn tid när du har tillräckligt med tid att prata och när du är både lugn och i gott humör.        
 4.  
 5.             3      Var direkt. Bara säg att du är aseksuell. Undvik osäkra eller ursäkta fraser, säg bara exakt vad du känner, för det finns ingen anledning att skämma över. Om situationen är mycket känslig kan du fråga på förhand vad den andra personen vet eller tycker om asexualitet, men annars är det bäst att börja med att säga något som:  
    
  • "Hej, jag vill prata med dig om något som är viktigt för mig. Är det okej Låt oss sitta ner. Jag ville att du skulle veta, för det är väldigt viktigt för mig att jag är asexual. "
  •  
         
 6.  
 7.             4      Förklara asexualitet. När du har berättat om den andra personen om dig själv. Fråga vad han / hon vet om asexualitet och erbjuda för att förklara vad det är och hur det fungerar. Du behöver inte berätta mer personliga detaljer om dig själv än du vill.  
    
  • Skapa sammanhang. Om detta koncept är väldigt nytt för någon, är det en bra idé att förklara asexualitet i den person som förstår. Använd exempel som är förståeligt för honom / henne. Detta är oftast enklast genom att jämföra med kända kulturella exempel. Sheldon från serien "Big Bang Theory" eller några versioner av Sherlock Holmes visas som aseksuell. Du kan också jämföra med historiska figurer, som Buddha.
  •  
  • Ge information. Att ha lite extra information är en bra idé, särskilt för föräldrar och andra viktiga personer i ditt liv (eftersom de är troliga att vara mer förvirrade eller oroliga). Du kan skriva ut lite information för dem eller skicka dem digitala resurser. Fråga först om de vill ha mer information. Att övervinna någon med information som har svårt att acceptera din utträde kan leda till större spänningar.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Erbjuder möjlighet att ställa frågor. Det är normalt att ha frågor. Eftersom asexualitet inte anses vara vanligt och vissa människor inte ens vet att det existerar, borde du inte känna sig förolämpad om någon har svårt att förstå dig. Ge dessa människor tid att lära sig och berätta klart för dem att de kan ställa dig frågor och du gör ditt bästa för att svara på dem.        
 10.  
 11.             6      Ange önskade gränser. Gör klart vad du är villig eller ovillig att diskutera, antingen före eller efter ditt grundläggande uttalande. Detta kan hjälpa till att undvika att förolämpa frågor. Om du inte vill avslöja detaljer om dina känslor, säg så. Om du inte vill svara på en hel del frågor om ditt personliga sexliv, säg det också.        
 12.  
             

  Del 3      Hitta relationer  ,

    
   
 1.             1      Letar efter andra asexuals. Det enklaste sättet att förhålla sig inom asexualitet är att leda den med en annan asexuell person. Du kan hitta och träffa människor via lokala supportgrupper eller online-datatjänster speciellt för asexuella, eller fråga dina vänner om de skulle kunna kontakta dig (om du har tur).        
 2.  
 3.             2      Letar efter öppna människor. Om du inte hittar andra asexuals att gå ut med eller hitta något som passar dig, kan det hända att du måste gå ut med en sexuell för att ha ett förhållande. Försök att ansluta till människor som du vet är öppet eller att du bryr dig om. Det kan vara möjligt för båda att ha ett arbetsförhållande, men det kommer att innebära kompromisser för båda sidor.        
 4.  
 5.             3      Ge förhållandetiden att utvecklas naturligt. Försök aldrig tvinga dig själv eller någon annan till ett förhållande. Bara för att du träffar någon som också är asexuell betyder inte att du borde gifta dig. Dina känslor borde vara viktigare för dig än att ha en relation med någon till varje pris.        
 6.  
 7.             4      Diskutera situationen med din partner. Om du bestämmer dig för att ha en relation med en sexuell person, måste du förklara din situation efter ett tag. Förklara din situation så tidigt som det är okej för dig, för att ha andliga relationer med någon kan vara en stor utmaning för en sexuell person. Ingen av er förtjänar att bli skadad emotionellt.  
    Även om du är både aseksuell, är det nog en bra idé att diskutera dina idéer om relationer. Olika asexuals kommer att ha olika idéer om vad som är rätt för dem och vad som inte är och vad de behöver eller inte behöver.  
         
 8.  
 9.             5      Gör några markregler klar. Oavsett vem du går ut med, är det nog en bra idé att klargöra vissa grundläggande regler och förväntningar. Detta kommer att hjälpa till att undvika obehagliga situationer senare. Glöm inte att båda har sitt ord under denna konversation och att alla behov ska respekteras. Det är hur friska relationer fungerar.        
 10.  
             

  Del 4      Behåll relationer  ,

    
   
 1.             1      Kommunikation ska alltid vara öppen. Den sanna nyckeln till framgångsrika aseksuella relationer är kommunikation. Du bör skapa en säker, stödjande miljö där du både kan uttrycka dina problem eller känslor, varje gång en av er vill ha det.        
 2.  
 3.             2      Hitta andra sätt att ha kul tillsammans. Sexuella relationer involverar i allmänhet inte sex (men det är inte alltid fallet), men de innehåller ganska mycket allt som är relaterat till relationer. Du kan gå ut tillsammans, titta på den första säsongen av serien, som du båda alltid har velat titta på i en tv-maraton, läs tillsammans, gå på konserter eller fester... det finns inga gränser. Glöm inte att det fortfarande finns saker som är andra än kön att göra. Relationer är mycket mer än det.        
 4.  
 5.             3      Hitta sexuell tillfredsställelse för din partner. Om du har ett förhållande till en sexuell person, måste du vara medveten om att han / hon kommer att få sexuella behov som måste uppfyllas. Men hur de ska vara uppfyllda beror på er båda. Du kanske kan uppmuntra honom / henne att ha sex med andra människor. Du kan välja att ha sex med honom / henne av kärlek i stället för ur ditt eget behov. Eller du kan välja att tillfredsställa honom / henne med sexleksaker istället för din kropp. Prata om det och hitta något som är okej för er båda.        
 6.  
 7.             4      Ström vad som fungerar för er båda. Tillsammans beror hela ditt förhållande, oavsett vem, på saker som fungerar för er båda. Låt inte andra döma dig eller berätta vad ditt förhållande ska vara. Det enda som betyder något är att du och din partner är glada och nöjda.        
 8.  
 9.             5      Se om någon inte passar dig. Även om du verkligen gillar någon, och du har haft en bra tid tillsammans, kan det fortfarande vara att du inte passar bra ihop. Om han / hon har sexuella behov som du helt enkelt inte kan uppfylla, eller han / hon inte kan respektera dina behov, är det troligtvis bäst att avsluta relationen.        
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                       
Relationer populär:
Uppmuntra någon som har fallit genom en tentamen eller ett test.

Känna igen tecken på otrohet.

Tryggt i närheten av din förälskelse.

Bli populär.

Få ditt krossnummer.

Lär dig förförelsen.

Hantera en extremt omogen person.

Erkänner en lögnare.

Förneka en flickas kärlek.

Komplimanger en tjej.

En medelålders tjej som ber om ett datum.

Använda olika värden i samarbetsprojekt.

Använd omvänd psykologi.

Känn om en person är intresserad av dig.

Ovilja din man att ta hand om andra kvinnor.

Undvik att bli kär.

Kyss med hängslen.

Comforting a friend.

Få en tjej att gilla dig.

Berätta för en man Jag älskar dig utan att skrämma honom.

En medelålders tjej imponerar.

ako woman