Home \ relationer
 

Var en bra älskare.

 

För att bli en gubes älskare är inget att gå i lätt. Det finns inga "rätta skäl" för att inducera någon att gå in i en affär med dig. Men vanligtvis är det den giftiga mannen som ordnar det. Om han älskar dig och du älskar honom, ska han bara skilja sig från sin fru och bli skild att leva med dig. Men ibland är det inte bäst för alla. Om han inte är redo att göra det, är han säker på att han älskar sin fru och du är förbrukad. Gör inte misstaget att jämföra kön med kärlek. Antag därför inte att om han har sex med dig, älskar han dig och älskar dig inte om det fullständiga motsatsen kan vara sant. Män kan älska sina kvinnor och sova med någon annan... det är bara inte detsamma för män och kvinnor. Att ha affärer med en gift man är inte ett spel. Det är ett engagemang med ett mycket högt pris. Människor kan, och vanligtvis kommer, bli skadade.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Fråga dina motiv mycket noggrant. Lär dig att utföra fellatio. De flesta undersökningarna visar att de första kvinnorna är motvilliga och ointresserade sexpartners som bara har sex för framväxt, inte för avkoppling. För att bli en lyckad älskare måste du först behärska fellatios höga konst. Bara om du är en mästare vid avverkning gamla, rika män med ejakulationsproblem, kan du vinna den livslånga titeln "älskad" och få ett annat västerländskt pass för att fly från ditt fattiga ursprungsland.        
 2.  
 3.             2      Om du finner en ömsesidig attraktion med en gift man, fråga dig själv om du verkligen vill driva detta förhållande genom att veta att du bara tillbringar helgdagar och alltid ta en baksätplats till sin familj.        
 4.  
 5.             3      Var diskret. Inse att om du gör någonting som gör att hans fru upptäcker din hemlighet, kommer han bara att hata dig för det och du kommer förmodligen att förlora honom.       
 6.  
 7.             4      Var beredd att arbeta hårdare än hans fru för att hålla honom. Du är förbrukningsbar. Det är det inte. Hon får hälften av sina tillgångar om de skiljer sig. Han har jobbat hårt för vad han har uppnått och hatar tanken på att förlora den. Hans barn behöver honom, och om han är den sorten man tror du är han, vill han inte skada sina barn.       
 8.  
 9.             5      Gör din tid tillsammans oförglömlig. Det är roligt, icke-bindande saker som överväldigande intimitet, orubbliga fantasier och lyssnande när han behöver någon att prata med. Dessa är de saker han vill ha från dig. Var hans fantasiflicka. Han har tillräckligt med verklighet i sitt liv.       
 10.  
 11.             6      Ge honom den ovillkorliga kärlek han önskar. Om du verkligen vill behålla det måste du acceptera att det inte kommer någon skyldighet. Det betyder inte att du blir en dörrmatta. Långvariga affärer bygger på förtroende, intimitet och respekt, liksom goda förhållanden. Långsiktiga angelägenheter är vanligtvis angelägenheter för intellektet samt affärer av hjärtat och kroppen.       
 12.  
 13.             7      Håll lite tid och utrymme för dig själv. Se till att han förstår och respekterar att du har ett liv utanför honom. Du är inte hans tjänare, du är hans respekterade älskare och förtroende.       
 14.  
 15.             8      Tampering, hotande att avslöja affärer, och barnsliga spel och motioner gör att du ser omog och hotad, och absolut inte attraktiv. Du kommer bara att fråga honom varför han möter en sådan galning.       
 16.  
 17.             9     Trots att du förmodligen är galna avundsjuk på sin fru, motstå uppmaningen att sätta ner henne framför honom. För det första finns det inget behov - du är trots allt den som försöker ta något som inte är ditt, så du är inte i stånd att döma dem. För det andra gör det att du ser tikig ut och osäker. Det finns ingen anledning att vara arg på kvinnan för att vara den som fick sitt öga först.       
 18.  
 19.             10      Föreställ dig hur du skulle känna om någon hade sovit med din man, dina barns fader och ställt dig i sin position och fråga dig själv varför du gör något så smärtsamt och sönderdelar en oskyldig familj.        
 20.  
 21.             11      Hitta den kärlek du vill och förtjänar, i ett förhållande som är hälsosamt och mycket viktigt - det här är inte det. Han kommer inte lämna dig för dig... Du är näst bästa och måste acceptera denna position... eller du kan bara gå och hitta kärlek på det traditionella sättet...       
 22.  
 23.             12      Bryt inte hjärtan!                  
 24.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Hantera en narcissistisk personlighetsstörning.

Bekänn din kärlek till honom.

Kvinnor förstår.

Förnya en man om 10 dagar.

Talk.

Möt en pojke.

Bli inte mobbad längre.

Älska en gift man.

Förälskad och bli kär.

Håll ett förhållande friskt.

Slå på en pojke via SMS.

Skriv en hatbok.

Skapa vänner.

Gör ett dåligt första intryck.

Bryt upp med någon och fortfarande vara vänner.

Hantera envisa människor ordentligt.

Svara på falska anklagelser.

En kvinna kärlek.

Att hämnas på någon.

Förbered dig för ett datum.

Komplimangerar en kvinna.

ako woman